✅ Dnipro-1 – Panathinaikos, calificări Champions League, 25 iulie

Home » ✅ Dnipro-1 – Panathinaikos, calificări Champions League, 25 iulie

Ne aflăm la prima manșă a turul doi preliminar din Champions League, unde ne așteaptă meciuri fotbal spectaculoase cu care căutăm să profităm la pariuri sportive. Ne focusăm atenția asupra duelului Dnipro-1 – Panathinaikos, partidă ce este programată marți, 25 iulie de la ora 21:00 pe stadionul Kosicka Futbalova Arena din Kosice.

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Dnipro-1 – Panathinaikos

SC Dnipro-1

Dnipro-1 pornește în această confruntare cu a doua șansă la victorie și implicit la promovare, conform cotelor oferite de marile case de pariuri. Echipa ucraineană s-a calificat direct în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor grație faptului că a încheiat sezonul precedent din Ucraina pe poziția secundă în campionat.

Echipa antrenată de Oleksandr Kucher a pregătit în această vară această dublă manșă cu o serie de 5 meciuri amicale disputate de la începutul lunii iulie, iar din aceste partide Dnipro-1 a reușit să câștige 4 meciuri și a remizat o singură dată. Desigur, meciurile amicale nu demonstrează întotdeauna forma echipei și valoarea acesteia, întrucât antrenorii încearcă diferite formule tactice și pun accent pe precauție pentru a evita accidentările nenecesare. Cu toate acestea, Dnipro-1 speră să obțină un rezultat pozitiv în prima manșă și să-și mărească astfel șansele de calificare. Nu trebuie să uităm că am avut parte de suficient de multe surprize în fotbal anul acesta, iar această dublă manșă poate să se alăture lor.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Volynets – Adamyuk, Gorin, Kravets, Miroshnichenko – Gutsulyak, Kogut, Rubchynskyi, Sarapiy – Dovbyk, Tretyakov

Panathinaikos F.C.

Panathinaikos vine în această dublă manșă de asemenea datorită faptului că a încheiat sezonul trecut din prima ligă a Greciei pe poziția secundă, la o diferență de 5 puncte în urma campioanei AEK Athena.

Echipa antrenată de Ivan Jovanovic a fost de asemenea nevoită să pregătească această dublă manșă cu o serie de meciuri amicale întrucât Superliga Greciei se află în continuare în pauză competițională. Cele 7 meciuri amicale disputate de Panathinaikos de la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie i-au adus echipei un total de 5 victorii, o remiză și o singură înfrângere, însă adversarii din meciurile amicale au fost mult mai bine cotați decât cei ai echipei Dnipro-1.

Panathinaikos a fost cotată cu prima șansă pentru victorie în această partidă, cotă mai mică chiar și decât o remiză în acest meci jucat în deplasare. Superbet oferă cota 3,70 pentru victoria echipei Dnipro-1 în contrast cu cota 2,10 pentru victoria echipei din Grecia, și cota 3,30 pentru remiză în această confruntare.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Brignoli – Juankar, Magnusson, Schenkeveld, Vagiannidis  – Cokaj, Djuricic, Perez – Barnard, Palacios, Sporar

Meciuri fotbal Dnipro-1 – Panathinaikos

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum, așadar această confruntare va fi o premieră.

Ponturi pariuri Dnipro-1 – Panathinaikos

Șansă dublă (Panathinaikos sau Egal) cota 1.31 (Winmasters) ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Cu toate că prima manșă dintre Dnipro-1 – Panathinaikos nu se joacă în Grecia, tindem să fim de acord cu marile case de pariuri și suntem de părere că Panathinaikos nu poate pierde acest meci. Cu toate că manșa retur este de regulă cea decisivă, forma echipei din Grecia pare să fie una foarte bună, iar valoare echipei este clar peste cea a lui Dnipro-1.

Drept urmare, pentru siguranță la pariuri sportive vă propunem ponturi pariuri cu miza pe șansă dublă, anume victoria echipei Panathinaikos sau egal.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status