✅ Dinamo – Unirea Constanța, Liga 2 (etapa 27), 27 Februarie

Home » ✅ Dinamo – Unirea Constanța, Liga 2 (etapa 27), 27 Februarie

La bogăția de meciuri fotbal din această perioadă s-au adăugat și cele din Liga 2, scoase în prim-plan în momente mai puțin aglomerate în programul televiziunilor. Meciul Dinamo – Unirea Constanța se joacă luni, 27 februarie, de la ora 17:00, pe stadionul Arcul de Triumf (Bucureșto). Partida va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Dinamo - Unirea Constanța

Dinamo

Vești bune încep să apară dinspre Dinamo, după câțiva ani tulburi ce au făcut ca unul dintre cele mai mari branduri din România fotbalistică să concureze la nivelul ligii secunde. Noi investitori și perspective de performanță sunt cele mai importante știri de la Dinamo, unde se pare că lucrurile vor intra în normalitate în perioada următoare din punct de vedere financiar.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Obiectiv

Nici în plan sportiv lucrurile nu se prezintă așa de rău pentru Dinamo, care încă păstrează șanse bune pentru calificarea în top 6 – loc de play-off. Bucureștenii aveau de recuperat două puncte înaintea etapei față de pozițiile fruntașe, cu trei etape înainte de a se trage linie pentru sezonul regulat.

Echipa probabilă și absenți

  • Oncescu – Gabriel de Moura, Giafer, Patriche, Demici – N. Roșu, I. Roșu, Iglesias, Borcea – Ghezali, Bani  
  • Absenți: –

Unirea Constanța

O întreagă telenovelă s-a derulat în jurul echipei cu nume de Constanța, dar care a jucat în jud. Ilfov meciurile din prima parte a sezonului. Toți jucătorii importanți și-au reziliat contractele, din cauza restanțelor financiare, și au plecat către echipe mai bune din campionatul ligii secunde.

S-a pus problema ca Unirea Constanța chiar să se retragă din campionat, dar asta ar fi însemnat mari probleme provocate Federației, prin prisma contractelor forului pe care le are cu sponsorii competiției și cu deținătorii drepturilor TV. S-au făcut eforturi din toate părțile ca Unirea Constanța să se poată prezenta cel puțin la cele trei meciuri din sezonul regulat.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Obiectiv

Singurul obiectiv este existența la propriu, în sensul de a se putea prezenta Unirea Constanța la toate cele trei meciuri pe care le mai are de disputat în sezonul regulat. Altfel, soarta acestei echipe este una cu dispariția în orizon.

Echipa probabilă și absenți

*Nu există date concrete despre ce echipă ar putea să introducă în teren Unirea Constanța. În ultimele zile au fost legitimați tot mai mulți tineri jucători, fiind probabil ca unii de 15-16 ani să fie pe teren la meciul cu Dinamo.

Meciuri fotbal Dinamo – Unirea Constanța

De această dată, pentru pariuri sportive dăm la o parte statistica meciurilor directe. Dinamo și Unirea Constanța nu s-au întâlnit niciodată până acum și chiar dacă ar fi făcut-o, n-ar fi contat pentru că oaspeții se vor prezenta mai rău ca o echipă de județ.

Ponturi fotbal Dinamo – Unirea Constanța

Peste 3,5 goluri (Se marchează cel puțin patru goluri în meci) – cotă 1,53 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

E un meci între o echipă cu fotbaliști profesioniști, care au dovedit în prima parte a sezonului că pot avea pretenții de play-off, împotriva unui adversar încropit cu jucători de pe stradă. La propriu de pe stradă, pentru că Unirea Constanța legitimează orice jucător este dornic să joace pe gratis.

În mare parte vor fi juniori între 15 și 18 ani, doar pentru a se putea prezenta la meciurile pe care echipa le mai are de jucat în sezonul regulat. Se anunță un meci în care se pot marca cele patru goluri necesare încă din prima repriză. Este o pâine caldă de mâncat de pe urma acestui meci pentru pariuri, că e o cotă de 1,53 foarte ușor de îndeplinit. De precizat că în ecuația calificării în play-off, Dinamo s-ar putea să aibă nevoie de golaveraj drept criteriu de departajare, ceea ce o îndeamnă să înscrie cât mai mult posibil.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status