❌ Dinamo Minsk – Zeljeznicar, calificări Conference League, 20 iulie

Home » ❌ Dinamo Minsk – Zeljeznicar, calificări Conference League, 20 iulie

Seria de meciuri fotbal din calificările de Conference League ne propune și câte un duel cu echipe de bază ale țărilor pe care le reprezintă în competițiile internaționale. Un astfel de exemplu este meciul Dinamo Minsk – Zeljeznicar, ce se va disputa joi, 20 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Azersun Arena (Baku – Azerbaidjan).

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Dinamo Minsk – Zeljeznicar

Dinamo Minsk (Belarus)

În Belarus nu se poate juca în competițiile internaționale, fiind restricții impuse de UEFA prin prisma conflictului politic ruso-ucrainean, cu poporul bielorus picat la mijloc. Așa că Dinamo Minsk a ales calea Azerbaidjanului, deși majoritatea echipelor din Belarus, inclusiv echipa națională, a decis să-și joace partidele internaționale de acasă în Ungaria.

Dinamo Minsk este în plin campionat, acolo unde împarte la diferență de golaveraj primul loc alături de Neman. Ca formă sportivă, Dinamo Minsk a arătat bine în ultima perioadă, cu multe rezultate pozitive, inclusiv în amicalele disputate în pauza competițională provocată de jocurile naționalelor. Forța lui Dinamo Minsk este în general la cote maxime pe teren propriu, dar nu putem să ne bazăm pe acest aspect la pariuri sportive, întrucât acasă este acum la Baku, nu la Minsk.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipa probabilă:

  • Lapoukhov – Begunov, Shetsov, Sachivko, Orinho – Rylach, Selyava, Bykov – Morozov, Bakic, Bakhar

Zeljeznicar (Bosnia-Herțegovina)

Reprezentanta din Bosnia din această dublă nu are același statut ca Dinamo Minsk, în ideea în care nu se află în plin campionat precum adversara sa. Pregătirile pentru dubla cu Dinamo au fost realizate prin trei partide de verificare, toate încheiate cu rezultate pozitive: 2-0 cu Arsenal Tivat, 1-1 cu Tuzla City și 2-0 cu Kapfenberg.

Manșa tur cu Dinamo Minsk a fost greu de încadrat la ponturi pariuri prin prisma faptului că bosniacii veneau după jocuri amicale, iar bielorușii după partide oficiale. Iar această diferență s-a simțit și pe teren. Dinamo a fost trupa mai solidă în manșa tur, conducând chiar cu 2-0 la un moment dat. Zeljeznicar a revenit în joc pe final și a reușit să aducă o egalare ce-i permite să spere la calificare în continuare. După 2-2 în tur, se poate întâmpla orice, mai ales că Dinamo Minsk nu beneficiază de confortul terenului propriu, ceea ce va încerca Zeljeznicar să speculeze.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipă probabilă:

  • Mulalic – Galic, Kosorio, Cocalic, Jasarevic – Mekic, Stillic, Rustemovic – Amoah, Krpic, Drjlo

Meciurile directe Dinamo Minsk – Zeljeznicar

Frumusețea acestui duel este că cele două echipe s-au mai întâlnit în cupele europene și în urmă cu câteva decenii, când fiecare reprezenta o altă denumire a țării în acele vremuri. Se întâmpla în martie 1985, când Zeljeznicar se califica după 2-0 acasă și 1-1 la Minsk. Dar cel mai apropiat duel direct dintre cele două rămâne cel din manșa tur, încheiat cu scorul de 2-2.

Ponturi pentru pariuri Dinamo Minsk – Zeljeznicar

1X (câștigă Dinamo Minsk sau egal) – cotă 1,40 (Casa Pariurilor) ❌

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Cu toate că nu are parte de aportul fanilor și de arena proprie, Dinamo Minsk rămâne echipa mai solidă din acest duel apropiat valoric. Marele avantaj este că gruparea din Minsk se află în plin sezon competițional, în care e angrenată cu șanse mari în lupta la titlu. Pe când la Zeljeznicar nici lotul nu e definitivat, iar meciurile oficiale nu au existat în calendarul echipei din ultima vreme. Această diferență s-a văzut pe parcursul majorității timpului din manșa tur, iar de această dată e greu ca echipa din Minsk să piardă în cele 90 de minute. Cu atât mai mult cu cât și bosniacii vor fi foarte prudenți în abordarea partidei. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status