✅ Defensa – Belgrano, Liga Profesional, 13 iunie

Home » ✅ Defensa – Belgrano, Liga Profesional, 13 iunie

Că tot e vară și se caută nopțile răcoroase, strecurăm printre dorințe și meciuri fotbal la ore târzii, de la care să încercăm să ne facem profitul cu care ne-am tot obișnuit. Partida Defensa – Belgrano, din campionatul Argentinei (Liga Profesional) se joacă la miezul nopții, ora 00:00, de marți înspre miercuri, pe Estadio Norberto Tito Tomaghello (Gobernador Julio A. Costa). Este un meci între două echipe vecine de clasament, cu gazdele cotate la 1,95 pentru un succes.

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Defensa – Belgrano

Defensa y Justicia

Una dintre echipele bune ale campionatului actual din Argentina este Defensa y Justicia – grupare capabilă să pună probleme oricărui adversar din țara natală. După 18 meciuri disputate, Defensa y Justicia ocupă locul al optulea în clasamentul la zi din Liga Profesional, la doar șase lungimi distanță de podium (cu un meci mai puțin disputat față de San Lorenzo – locul 3).

Lupta este, așadar, deschisă pentru Defensa y Justicia să urce cât se poate de mult dacă va înregistra un parcurs constant bun. Moralul este la cote ridicate, pentru că Defensa vine după un succes categoric, scor 3-0, pe terenul celor de la Penarol (Uruguay), în faza grupelor din Copa Sudamericana. În campionat se poate spune că a avut o perioadă mai crispată în ultima vreme, pentru că cel mai recent succes a fost la finalul lunii aprilie, 2-0 contra lui Colon. De atunci, în competiția internă, a înregistrat trei rezultate de egalitate, în toate având câte un jucător eliminat, a pierdut cu Rosario, iar cu River Plate nu s-a mai încheiat partida din cauza incidentelor dintre fani.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipa probabilă și absențe:

  • Unsain – SantAnna, Colombo, Cardona, Soto – Lopez, Gutierrez – Alanis, Barbona, Togi – Fernandez.
  • Absențe: –

Club Atletico Belgrano Cordoba

Fără a avea pe cap și povara de a juca în cupele internaționale, Belgrano încearcă să facă o figură cât mai bună în campionat. Unde a traversat o perioadă destul de complicată în ultima lună, ce ar putea fi considerată deja lăsată în urmă pentru că la precedenta partidă s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, cu Velez Sarsfield. Dar e de remarcat că trupa din Cordoba a pierdut în trei deplasări consecutiv în campionat, fără să fi reușit să marcheze măcar vreun gol: 0-2 la Independiente, 0-2 la Boca Juniors, 0-1 la Platense.

Per total, Belgrano ocupă locul șapte în clasament, o poziție foarte bună ce se încadrează în obiectivul clubului de a se califica în Copa Sudamericana la finalul sezonului. Dar misiunea nu este deloc simplă, pentru că sub linia locurilor de cupe internaționale stau la pândă echipe cu ștaif, precum Boca Juniors, Newells sau Argentinos Juniors.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipă probabilă și absențe:

  • Losada – Barinaga, Rebola, Meriano, Ibacache – Pereira, Lonogo, Sanchez, Hesar – Zepelli, Vegetti
  • Absențe: Oliver, Tapia (accidentați)

Meciuri fotbal Defensa – Belgrano

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în 2018, când au fost două rezultate de egalitate, 1-1, ambele pe terenul celor de la Defensa y Justicia. Iar cu un an mai devreme, Defensa punea capăt cu un succes, scor 1-0, unei serii de șase victorii consecutive obținute de Belgrano în meciurile directe.

Ponturi pariuri Defensa – Belgrano

1X și sub 3,5 goluri (câștigă Defensa sau egal și se marchează cel mult trei goluri în meci) – cotă 1,55 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Pentru pariuri sportive am optat la acest meci pentru un pont de combo, în care cuprindem că Defensa, echipa mai bună, nu va ceda pe propriul teren, acolo unde este obișnuită să scoată rezultate pozitive. Belgrano s-ar mulțumi cu un rezultat de egalitate, mai ales că vine după trei eșecuri la rând pe teren străin, toate fără să fi marcat măcar o dată. Iar asta ne aduce la partea a doua a pariului, în care mizăm că nu se vor înscrie mai mult de trei goluri în meci. Ceea ce ar trebui să fie floare la ureche de îndeplinit, conform statisticii celor două echipe.    

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status