❌ Danemarca – Irlanda de Nord, Calificări Euro 2024

Home » ❌ Danemarca – Irlanda de Nord, Calificări Euro 2024

Calificările pentru Euro 2024 ne aduc cele mai bune șanse de a ne rotunji profitul la pariuri sportive, iar de aceea echipa noastră caută să vă ofere cele mai sigure pronosticuri fotbal care să vă ajute să profitați. Vineri, 16 iunie, avem parte de confruntarea dintre Danemarca – Irlanda de Nord, meci ce este programat la ora 21:45 pe faimosul stadion Parken din Copenhaga.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Danemarca – Irlanda de Nord

Danemarca

Pe hârtie avem parte de o partidă dezechilibrată, însă după cum au arătat lucrurile în primele 2 meciuri fotbal disputate în grupa H, ne putem aștepta la surprize chiar în această partidă. Danemarca nu poate concepe un alt rezultat decât victoria în acest meci, întrucât dorește să spele rușinea înfrângerii din Kazahstan, înfrângere ce a echilibrat foarte mult situația acestei grupe.

Cu toate acestea, selecționata antrenată de danezul Kasper Hjulmand pornește clar cu prima șansă în meci, iar faptul că dispută această partidă pe teren propriu va fi cu siguranță un avantaj pentru Danemarca. Danezii nu-și mai permit pași greșiți deoarece Slovenia, liderul surpriză din această grupă, a reușit să câștige meciul disputat în deplasarea de la Kazahstan, așadar este cu un pas înaintea danezilor.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

Danemarca ocupă poziția secundă în grupa H cu 3 puncte obținute în primele 2 meciuri jucate, la egalitate cu Irlanda de Nord, Finlanda și Kazahstan, singurul diferențiator fiind golaverajul.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Schmeichel – Bah, Kjaer, Nelsson, Maehle – Hojbjerg, Norgaard, Eriksen – Damsgaard, Hojlund, Wind

Irlanda de Nord

Irlanda de Nord vine în acest meci cu speranțe mici la victorie sau chiar la obținerea unor puncte din acest meci. Cu toate acestea, nord irlandezii sunt mulțumiți de faptul că au reușit să câștige meciul disputat în deplasarea de la San Marino, iar partida jucată cu Finlanda a fost pierdută la limită cu scorul de 1-0.

În meciul disputat cu Finlanda, formația condusă de nord irlandezul Michael O’Neill a arătat ceva mai bine pe teren decât oaspeții acelui meci și a dominat ușor din punct de vedere al ocaziilor de gol, însă i-a lipsit un gram de noroc pentru a obține un nou rezultat pozitiv. Vor reuși oare nord irlandezii să producă o surpriză în această deplasare?

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

Irlanda de Nord ocupă penultima poziție în clasament, însă la egalitate de puncte cu echipele clasate pe locurile 2, 3 și 4.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Peacock-Farrell – Bradley, Ballard, Cathcart, Brown – Charles, Lewis – Lewis, McNair, Washington – Thompson, Charles

Meciuri fotbal Danemarca – Irlanda de Nord

Meciurile fotbal dintre Danemarca – Irlanda de Nord s-au disputat în urmă cu mai bine de 15 ani, așadar nu au relevanță în comparația noastră de azi. Cu toate acestea, ultimul meci direct a fost câștigat de Irlanda de Nord, care speră să mențină și acum această statistică.

Ponturi pariuri Danemarca – Irlanda de Nord

Rezultat final & Goluri (1&dg1 2+) (Danemarca câștigă și înscrie minim 2 goluri) cota 1.52 (Mozzart Bet) ❌

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Este unul din acele meciuri fotbal care le obligă pe ambele formații la victorie, pentru a-și păstra șansele de calificare sau de atingere a obiectivului propus. De aceea, noi considerăm că unul din cele mai bune ponturi pariuri azi este miza pe rezultat final și număr de goluri. Danemarca dispută acest meci pe teren propriu și este din puncte de vedere al lotului net superioară Irlandei de Nord. De asemenea, faptul că a pierdut în Kazahstan o obligă acum să obțină victoria, iar o victorie la limită ar fi probabil prea riscantă pentru danezi. De aceea am decis să mizăm pe victoria gazdelor ce vor marca cel puțin 2 goluri în această confruntare.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status