❌ Croația U21 – România U21, Euro U21, 27 Iunie

Home » ❌ Croația U21 – România U21, Euro U21, 27 Iunie

Chiar dacă nu mai sunt șanse de calificare la unele meciuri fotbal de la Campionatul European U21, acestea ne oferă în continuare interesul dorit pentru a genera ponturi de calitate. Meciul România U21 – Croația U21, ultimul din Grupa B, este programat marți, 27 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua (București). Partida este transmisă în direct de TVR 1.

Sari direct la pont >>

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Croația U21 – România U21

Croația U21

Semnalele că selecționata de tineret a Croației nu va reuși să se ridice la nivelul echipei de seniori erau încă din calificări. Când Croația a încheiat grupa sa abia pe locul al doilea, în spatele Norvegiei U21, iar accesul către turneul final s-a produs după barajul cu Danemarca, finalizat cu lovituri de departajare. Nici în meciurile amicale n-au excelat croații, iar toate aceste aspecte îndoielnice au fost confirmate în grupa de la Euro.

Eșecul clar ca joc în fața Ucrainei din primul meci a fost, practic, sentința de eliminare încă din faza grupelor. Chiar dacă după acel 0-2 a urmat doar un 0-1 cu Spania U21, în care croații au încercat din răsputeri să riposteze la nivelul adversarilor. Așadar, Croația U21 nu mai are nicio șansă de calificare în sferturi, iar după meciul contra României se va încheia complet acest turneu final pentru selecționata croată.

Pariază minim 50 de lei pe Farul Constanța – Sheriff Tiraspol
cu 3 selecții prin BetBuilder la cotă de minim 1,65
și primești un free bet de 25 de lei

Echipă probabilă:

  • Kotarski – Colina, Soldo, Smolcic, Jureskin – Kacvaneda, Prsir, Baturina – Frigan, Beljo, Vidovic

România U21

Dezamăgire – cuvântul de ordine pentru parcursul selecționatei tricolore la acest turneu final, în care a avut de jucat meciurile din grupă chiar pe teren propriu. Nu doar că au fost pierdute meciurile cu Spania U21 (0-3) și cu Ucraina U21 (0-1), dar a contat și maniera în care s-a întâmplat acest lucru. Echipa României a fost net dominată de adversarii săi, iar fazele de poartă au fost extrem de rare. Cu toate că lotul arăta destul de promițător, iar declarațiile oficialilor erau extrem de îndrăznețe, rezultatele n-au fost deloc pe măsura așteptărilor. Ceea ce a generat o întreagă discuție în spațiul public legat de necesitatea ca în Superligă să mai fie sau nu impusă regula cu jucători Under 21 permanent pe teren.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Echipa probabilă:

  •  Târnovanu – Pantea, Ravocițan, Dican, Borza – Lixandru, Screciu – Ișfan, Munteanu, Petrila – Markovic

Meciuri fotbal Croația U21 – România U21

Există amintiri plăcute legate de singurul duel de până acum din istoria confruntărilor Croația U21 – România U21. Acestea provin de la Campionatul European din 2019, când tot în grupă s-au întâlnit, dar în prima etapă. A fost 4-1 pentru România atunci, iar tricolorii aveau să se califice mai departe în fazele superioare ale competiției.

Ponturi pariuri Croația U21 – România U21

GG Da (Ambele echipe să marcheze în meci) – cotă 1,76 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Nu mai e nimic de apărat, nu mai e nimic real de câștigat în acest meci Croația U21 – România U21. Ambele echipe sunt deja eliminate, așa că nu le rămâne decât să joace deschis și să ofere spectacolul așteptat de la o astfel de competiție. Miză mla pariuri sportive că vom avea parte de câte un gol de fiecare parte, mai ales că ambele au frustrările lor după ce au ratat ținta de fiecare dată în precedentele două dispute din grupă.

Practic, principalul obiectiv rămas pentru ambele echipe ar fi acela să puncteze măcar o dată. Iar din lipsa unei mize reale e de așteptat să iasă o partidă cu apetit ofensiv dezvoltat din ambele direcții. Dintr-o astfel de perspectivă ar trebui să se marcheze în fiecare poartă, iar pariul GG să fie câștigător.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status