❌ Cork City – Bohemians, Premier Division, 5 Iunie

Home » ❌ Cork City – Bohemians, Premier Division, 5 Iunie

Ne continuăm periplul de a căuta cele mai bune meciuri fotbal de a scoate profit în afara marilor campionate europene, așa că am ajuns la Premier Division din Irlanda. Meciul Cork City – Bohemians este programat luni, 5 iunie, de la ora 19:00, pe Turners Cross (Cork). Partida face parte din etapa cu numărul 19 a campionatului irlandez.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Cork City – Bohemians

Cork City Football Club

Deși este vorba despre o echipă de tradiție din campionatul irlandez, iată că formația Cork City nu traversează deloc un sezon pe măsura așteptărilor. Ci dimpotrivă, fiind penultima clasată înaintea acestei runde. Cu toate acestea, bilanțul meciurilor de acasă a fost unul destul de decent pentru gazdele acestui meci, cu 13 puncte scoase din 9 partide, golaveraj pozitiv: 12-11.

Cel mai important aspect este cel că există o formă bună, cu mari semne de reviriment pentru Cork City – care a câștigat ultimele trei partide de campionat. Toate au fost cu 1-0, cu Sligo Rovers, Shamrock Rovers și Drogheda. Evident, că în afară de faptul că cele trei puncte din fiecare meci au fost valoroase, au căpătat și mai mare amploare întrucât adversarele au avut un statut special. Sligo și Drogheda sunt echipele de urmărit pentru a fi depășite, în tentativa de salvarea de la retrogradare. Iar Shamrock este liderul la zi, ceea ce oferă o și mai mare greutate acelui succes obținut.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipa probabilă:

  • Corcoran – Honohan, Coleman, Gilchrist – Crowley, Bolger, Healy, Custovic – Coffey, Owolabi, Keating

Bohemians Dublin Football Club

Formația din capitala Irlandei o duce bine ca poziționare în clasament, fiind pe locul al treilea – cu un meci mai puțin față de primele două clasate, pe care le-ar putea depăși sau egala cu o victorie. Partea mai puțin bună pentru Bohemians este reprezentată de faptul că forma nu este deloc încurajatoare, după un start fulminant de sezon. Mai precis, echipa din Dublin a reușit să o învingă etapa trecută pe Sligo Rovers (una dintre codașe), scor 2-0, pentru a pune capăt unei serii de patru partide fără succes: 0-2 cu Shamrock, 0-1 cu Derry City, 2-2 cu Dundalk și 0-0 cu Shelbourne.

Un aspect interesant pentru parcursul celor de la Bohemians ar fi acela că au mai multe puncte scoase în jocurile din deplasare decât în cele de acasă, cu 17 puncte față de 16.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipă probabilă:

  • Talbot – Benn, Nowak, Radkowski, Flores – Buckley, McDonnell – Coote, Clarke, Twardek – Akitunde

Meciurile directe Cork City – Bohemians

La începutul lunii mai a fost înregistrat precedentul duel direct între Cork și Bohemians, la Dublin, când echipa gazdă de atunci câștiga net, scor 5-0, dar beneficia de o eliminare în rândul adversarilor în startul partidei. Bohemians a înregistrat victorii și la precedentele patru partide directe, dintre care două chiar pe terenul din Cork, 2-1 și 1-0. În 2019 s-a consemnat precedenta remiză, scor 0-0, iar în același an, dar mai devreme, a fost și ultima victorie a lui City, scor 1-0.

Ponturi pentru pariuri Cork City – Bohemians

Sub 2,5 goluri (se marchează cel mult două goluri în meci) – cotă 1,80 (Casa Pariurilor) ❌

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Chiar dacă poate să pară puțin riscant pentru un meci din Irlanda să mizăm la pariuri sportive pe sub 2,5 goluri, situația trebuie înțeleasă pe deplin. Mai precis, Cork City a schimbat complet stilul de joc, iar în ultimele trei jocuri s-a impus de fiecare dată cu 1-0. De partea cealaltă, Bohemians nu și-a regăsit forma bună din startul sezonului, ceea ce o face să fie mult mai precaută în abordarea partidelor. Cel mai probabil, va fi un joc prudent de ambele părți – fiecare încercând să dea lovitura pe contraatac.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status