❌ Colo Colo – Deportivo Pereira, Copa Libertadores

Home » ❌ Colo Colo – Deportivo Pereira, Copa Libertadores

Ne îndreptăm atenția către meciurile de final din cadrul grupelor Copa Libertadores, deoarece aici am depistat oportunități excelente prin care să ne rotunjim profitul la pariuri sportive. Vineri, 30 iunie de la ora 01:00 avem parte de meciul Colo Colo – Deportivo Pereira din cadrul grupei F a acestei competiții, un meci important în calculele de final pentru accederea în fazele finale ale Copa Libertadores sau Copa Sudamericana.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Colo Colo – Deportivo Pereira

Club Social y Deportivo Colo-Colo

Colo Colo vine în această partidă determinată să obțină victoria în această partidă, deoarece are șanse destul de bune pentru a accede în optimile de finală ale acestei competiții. Cu toate că pe lângă victoria obținută în acest meci Colo Colo este dependentă de rezultatul din cealaltă partidă a grupei, șansele ca Monagas să câștige în deplasare la Boca Juniors sunt foarte mici, așadar Colo Colo rămâne cu șanse bune la calificare.

Trupa lui Gustavo Quinteros a reușit să obțină o singură victorie în această grupă și 2 remize în cele 5 meciuri jucate, însă este o grupă foarte strânsă din punct de vedere al punctelor și orice deznodământ este acum posibil.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Colo Colo ocupă ultima poziție în clasament cu 5 puncte cumulate, dar este la egalitate de puncte cu Monagas, echipă ce are doar un gol mai puțin încasat.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-1-2) Cortes – Gonzalez, Saldivia, Wiemberg – Gutierrez, Fuentes, Pavez, Bouzat – Gil – Bolados, Pizarro

Deportivo Pereira

Deportivo Pereira vine în această partidă determinată să obțină la rândul ei victoria pentru a accede în fazele eliminatorii ale Copa Libertadores. Echipa antrenată de columbianul Alejandro Restrepo a avut un parcurs foarte bun în această grupă însă a pierdut etapa trecută în deplasarea de la Monagas, rezultat ce a apropiat ultimele 3 echipe în clasament și o pun acum în pericol pe Pereira de a rata calificare în optimile de finală.

Cu toate acestea, chiar și o remiză ar putea fi suficientă pentru Deportivo Pereira pentru accederea în optimile de finală ale competiției, însă acest lucru depinde mult și de rezultatul din meciul Boca Junions – Monagas.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Deportivo Pereira ocupă poziția secundă în clasamentul grupei F cu un total de 7 puncte cumulate în 5 meciuri disputate, și are un golaveraj de 5:5.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-1-4-2) Quintana – Quintero, Vasquez, Suarez – Medina – Gomez, Zuluaga, Valasquez, Fory – Rodriguez, Aladesanmi

Meciuri fotbal Colo Colo – Deportivo Pereira

Cele două formații au disputat un singur meci direct de-a lungul istoriei, anume partida tur din această grupă încheiată cu scorul de 1-1 în luna aprilie a acestui an.

Ponturi pariuri Colo Colo – Deportivo Pereira

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.30 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Este dificil de multe ori să venim cu predicții fotbal 100% sigure pentru astfel de confruntări cheie, însă considerăm că pentru meciul Colo Colo – Deportivo Pereira am găsit pontul câștigător. Întrucât gazdele au nevoie de victorie, și posibil chiar de victorie la scor, vor risca destul de mult și fie vor marca în repetate rânduri fie vor fi surprinși pe contra-atac și se va marca împotriva lor.

Deportivo Pereira are de asemenea nevoie de cel puțin un punct în acest meci pentru a-și asigura prezența în optimile de finală ale competiției, așadar ne așteptăm la un meci de fotbal deschis cu multe faze de poartă. Drept urmare, vă propunem ponturi pariuri azi cu miza pe goluri, mai precis cel puțin 2 goluri marcate în acest meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status