✅ ❌ Chindia – FC Argeș, Superliga (etapa 22), 23 ianuarie

Home » ✅ ❌ Chindia – FC Argeș, Superliga (etapa 22), 23 ianuarie

Repede a trecut pauza de iarnă și iată-ne din nou pregătiți de a supune analizei un meci de fotbal din Superliga României. Partida Chindia – FC Argeș este programată luni, 23 ianuarie, de la ora 17:00, pe Stadionul Eugen Popescu (Târgoviște). Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Chindia - FC Argeș

Chindia

Revirimentul Chindiei de la numirea lui Toni Petrea pe banca echipei a dat peste cap multe pronosticuri fotbal în acea perioadă în care echipa a legat rezultatele bune ca pe mărgele. Chiar și-așa, situația din clasament nu este cea mai grozavă, Chindia fiind în zona periculoasă.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Obiectiv

Odată cu inaugurarea noului stadion din Târgoviște, e important pentru Chindia ca echipa să poată activa și din sezonul următor în Superliga. Așa că un succes cu FC Argeș este așteptat cu sufletul la gură de toți fanii echipei.

Echipa probabilă și absenți:

  • Căbuz – Căpușă, Obiang, Celea, Ioniță – Dulca, Akhmatov – Mihaiu, Passaglia, Popadiuc – Cooper. 
  • Absenți: – Chamed, Vorobjovas (suspendați).

 

FC Argeș

Nici FC Argeș nu poate să se laude că o duce prea grozav în acest sezon, cu toate că a iernat deasupra pozițiilor de retrogradare. Dacă anul trecut a fost în play-off și se gândea la cupe europene la un moment dat, de această dată se pune problema doar de a evita să pice în liga a doua.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Meciul de la Chindia este unul mai important decât poate că pare la prima vedere, pentru că FC Argeș este o echipă cu pretenții, pe termen lung, mai mari decât de a se salva de la retrogradare. Astfel că meciul de la Târgoviște poate însemna un barometru dacă echipa merge pe drumul cel bun.

Echipă probabilă și absențe

  • Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Brendon – Vianna – Meza Colli, Njike – Crețu, Stoica, Bertrand – Garita.       
  • Absenți: –

Meciurile fotbal Chidina – FC Argeș

Istoria recentă a confruntărilor directe dintre Chindia și FC Argeș este inundată de meciuri echilibrate, în mare parte încheiate la egalitate, la fel cum a fost și ultimul duel oficial. Acesta s-a petrecut în grupele Cupei României și s-a terminat 1-1. S-au consemnat destul de multe meciuri cu goluri peste medie, ca idee pentru pasionații de ponturi fotbal.

Ponturi pariu Chindia – FC Argeș

GG sau peste 2,5 goluri (ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri) – cotă 2,00 – Superbet ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Pofta de fotbal ar trebui să fie rețeta acestui meci dintre două echipe care au arătat că au capacitatea să joace ofensiv atunci când e cazul. Iar acum ar cam trebui să fie pentru ambele. Chindia, pe de o parte, are una dintre cele mai bune medii de goluri în meciurile sale de campionat, cu circa 2,5 goluri, în timp ce FC Argeș încearcă să facă o transformare de stil într-unul mult mai ofensiv, de la numirea lui Marius Croitoru în funcția de principal. Ne așteptăm să avem parte de un meci pe contre, cu goluri în fiecare dintre cele două porți. Iar ca plasă de siguranță, pentru că ne permite cota, am ales un pariu care să conțină și posibilitatea de a se marca trei goluri în meci (eventual 3-0 sau 0-3). Asta deși pariul principal de aici este acela de a se înscrie în fiecare dintre cele două porți, la fel cum s-a întâmplat la ultimele trei întâlniri între Chindia și FC Argeș. 

Sub 6,5 cartonașe (se acordă cel mult șase cartonașe în meci) – cotă 1,50 – Betano ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Cei care nu vor să se arunce asupra pronosticurilor finale în privința scorului final au opțiunea de a paria pe alte aspecte din meci. Unul dintre acestea este cel al numărului de cartonașe acordate. În niciunul din cele șapte meciuri oficiale din ultimii ani, incluzând trei partide în 2022, nu s-a pus problema de mai mult de șase cartonașe într-un meci Chindia – FC Argeș. Cele mai multe au fost patru, iar noi avem marjă de eroare destul de mare pentru o partidă care n-ar trebui să aibă parte de intrări dure care să atragă cartonașe sau alte metode anti-sportive sancționate astfel.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status