✅ CFR Cluj – Poli Iași, Superliga, 15 iulie

Home » ✅ CFR Cluj – Poli Iași, Superliga, 15 iulie

Curioși din cale afară să vedem meciuri fotbal oficiale cu echipele românești la lucru, avem ocazia să ne delectăm cu partidele din prima etapă a Superligii. Meciul CFR Cluj – Poli Iași este programat sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu (Cluj). Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

CFR Cluj – Poli Iași

CFR Cluj

Este anul marilor modificări la CFR Cluj, care pare să-și fi pierdut masiv din aura de echipă favorită certă la câștigarea campionatului pe care a tot avut-o de jumătate de deceniu încoace. Primul pas al regresului a fost încheierea sezonului precedent abia pe locul al treilea, plus multe alte sincope. Iar de aici a urmat ca recul plecarea lui Dan Petrescu din postura de antrenor, plus alți jucători importanți care au dispărut din peisaj.

A fost numit ca tehnician italianul Andrea Mandorlini, care a mai avut parte de o astfel de experiență la Cluj, dar transferurile realizate nu se ridică la nivelul celor cu care a obișnuit CFR-ul în anii trecuți. Deac a ajuns la o vârstă destul de înaintată pentru fotbal și revine și după o accidentare dură, lotul per total pare îmbătrânit, iar soluțiile alese pentru înlocuirea celor plecați nu par foarte încrezătoare către succes. Este un mare semn de întrebare ce se pune lângă echipa clujeană, pentru că e de urmărit în ce sens va merge proiectul.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

  • Sava – Yuri, Ajeti, Boben – Peteleu, Filip, Muhar, Fica, Camora – Janga, Otele

Politehnica Iași

Revine și Iașiul cu o echipă în prima ligă, nu la foarte mare distanță de precedenta prezență în primul eșalon. Poli s-a descurcat foarte bine în liga secundă, de unde a promovat la pas, chiar de pe primul loc. Doar că din acel moment și până la startul actualei ediții de Superliga mai mult au apărut probleme de lot decât să se fi rezolvat. Ieșenii ocupă ultimul loc în clasamentul transfermarkt ca valoare a jucătorilor, cu o medie de sub 100.000 euro/jucător.

Există mari riscuri în clipa de față ca Poli Iași să devină o candidată certă pentru retrogradare, dacă nu se schimbă ceva pe parcurs. Antrenorul Leo Grozavu cere noi jucători la fiecare declarație pe care apucă să o ofere, pesemne că trecerea în Superligă i-a luat cumva pe nepregătite pe oficialii ieșeni. În general, s-au preferat jucătorii străini despre care nu se cunosc prea multe date, iar acest joc al transferurilor de acest gen este extrem de periculos pentru o echipă nou-promovată.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

  • Celeadnic – Martac, Katanec, Ilie, Șerban – Vașvari, Roman, Gheorghiță – Hlistei, Ion, Jatoba

Meciuri fotbal CFR Cluj – Poli Iași

Ultimele două dispute dintre CFR Cluj și Poli Iași au avut loc în ediția 2020 – 2021, când ieșenii au picat în liga a doua. Au fost două succese ale clujenilor, 2-0 la Iași, respectiv 4-0 pe terenul propriu. Dar interesant că în ediția 2019 – 2020, Iașiul a scăpat neînvinsă cu CFR Cluj în campionat: 1-1 și 2-1, plus un succes în Cupa României, 1-0.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Poli Iași

1 (câștigă CFR Cluj) – cotă 1,45 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

CFR Cluj se află într-o perioadă de tranziție, de la mentalitatea de luptă întrutotul pentru titlul de campioană cu Dan Petrescu pe bancă, la o zonă mai relaxată cu Andrea Mandorlini ca antrenor – chiar dacă obiectivul a rămas același. Partea bună pentru clujeni că au un început soft de sezon, pe teren propriu, cu o nou-promovată. Iar Poli Iași n-a arătat prea bine nici în zona transferurilor, nici ca prestații în meciurile amicale pentru pregătirea sezonului ce stă să înceapă. Astfel, la pariuri sportive mizăm pe o victorie a CFR-ului.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status