❌ Cercle Brugge – Westerlo, Jupiler Pro League

Home » ❌ Cercle Brugge – Westerlo, Jupiler Pro League

Am ajuns înainte de ultimele meciuri fotbal din campionatul Belgiei, unul ce s-a dovedit a fi extrem de profitabil pentru sezonul ce stă a se încheia. Meciul Cercle Brugge – Westerlo este programat sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:30, pe Jan Breydel Stadion (Brugge). Cele două echipe nu mai au nicio miză reală pentru vreun obiectiv în această ultimă rundă.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Cercle Brugge – Westerlo

Cercle Brugge

Chiar dacă finalul de sezon o prinde pe Cercle Brugge fără șanse în a mai prinde locul de Conference League, tot se poate spune că a fost un campionat reușit. Dacă în anii precedenți oscila mai mult între primele două ligi ca prezență, ori fie se salva cu greu de la retrogradare, iată că de această dată Cercle Brugge n-a mai avut griji cu supraviețuirea, ci dimpotrivă. S-a calificat în grupa de calificare pentru Conference League, însă cu un deficit de puncte destul de mare față de Gent – o formație ce avea să domine grupa în cele din urmă.

Cercle Brugge este ca un fel de satelit pentru AS Monaco, de la care aduce tineri jucători sub formă împrumut, ori alți tineri pe care să-i testeze pentru rigorile clubului alb-roșu din Ligue 1.

De când nu s-a mai pus problema de vreun obiectiv anume, Cercle Brugge a dat drumul la jocul total, din care au ieșit rezultate spectaculoase: 3-5, 0-4, 2-2 și 4-0.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă și absenți:

  • Majecki – Daland, Marcelin, Revych – Siquet, van der Bruggen, Da Silva Lopes, Deman – Gboho, Denkey, Ueda
  • Absențe: David, Miangue, Utkus (accidentat)

KVC Westerlo

Dacă tot vorbim despre spectacolul din fotbalul belgian, cel mai bun exemplu pentru acest sezon este Westerlo – care a generat cea mai bună rată de goluri în meciurile sale, fie că le marca, fie că le încasa. Acest lucru reiese și din ultimele cinci rezultate ale sale: 1-3 la Gent, 3-5 cu Cercle Brugge, 2-2 la Liege, 3-0 cu Standard, 1-3 cu Gent. Astfel, din ultimele cinci meciuri a rezultat o medie de 4,6 goluri.

Westerlo este echipa implicată cel mai mult în meciurile de 5+ goluri în meci din primele zece campionate ale Europei, având în dreptul său inclusiv un rezultat de 4-5 în sezonul regulat la Mechelen.

Cum a rămas și fără obiectiv în această ultimă etapă, e de așteptat ca spectacolul să fie pe prioritar pentru a încheia sezonul în același stil ofensiv pe care l-a adoptat pe toată durata sa.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipă probabilă și absențe:

  • Gillekens – Reynolds, Neustadter, Perdichizzi, De Cuyper – van den Keybus, Madsen, Vah Enoo, Chadli – Matuso, Dorgeles
  • Absențe: Bernat, Daci, Lucas Mineiro (accidentați), Vaesen, Vetokele (incerți)

Meciurile directe Cercle Brugge – Westerlo

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori pe parcursul actualei ediții de campionat. Au fost două victorii pentru Westerlo în sezonul regulat, 2-0 și 1-0, în timp ce echipa din Brugge a câștigat partida din play-off, scor 5-3, chiar în deplasare. Înainte de acest sezon, au mai fost consemnate meciuri directe în 2017-2018, ultima oară când Westerlo mai fusese în Pro Jupiler.

Ponturi pentru pariuri Cercle Brugge – Westerlo

Peste 3,5 goluri (cel puțin patru goluri înscrise în meci) – cotă 1,90 (Fortuna) ❌

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Poate că este ceva mai neobișnuit să mergi cu pont sigur de peste 3,5 goluri la un meci de campionat, dar la circumstanțele actuale se potrivește de minune. Cercle Brugge era o echipă mai ermetică și care ținea mai mult de scor până să rămână fără obiectiv, iar de patru etape încoace s-a dezlănțuit într-un stil ultra-ofensiv. Cât despre Westerlo nici nu se pune problema de altceva, decât de goluri multe în meciurile sale. Cea mai bună mostră a fost la precedenta confruntare directă, când s-a înscris de opt ori!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status