❌ ✅ Casa Pia – Porto, Liga Portugal, 7 ianuarie

Home » ❌ ✅ Casa Pia – Porto, Liga Portugal, 7 ianuarie

Liga Portugal aduce o etapă cât se poate de interesantă pe data de 7 ianuarie, iar atenția noastră se îndreaptă asupra unei echipe fantastice, o nou-promovată ce a produs poate cea mai plăcută surpriză a acestui sezon în Portugalia și luptă pentru un loc în cupele Europene. Meciul Casa Pia – Porto este programat să se joace pe stadionul Estadio Pina Manique din Lisabona, iar meciul va începe la ora 22:30.

Sari direct la pont >>

Casa Pia - Porto

Casa Pia A.C.

Casa Pia este una din cele mai frumoase echipe din Liga Portugal în acest sezon, iar după ce a reușit să promoveze în prima ligă din Portugalia la finalul sezonului trecut, a reușit să ofere meciuri de calitate iar echipa este foarte bine poziționată în clasament.

Echipa antrenată de Filipe Martins are de asemena o serie impresionantă de rezultate, în special pentru o nou-promovată, reușind să câștige 3 din ultimele 5 partide jucate, iar printre echipele învinse se numără chiar Braga.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poziție în clasament

Casa Pia este clasată pe poziția a 5-a în Liga Portugal cu un total de 26 de puncte cumulate în 14 meciuri jucate și un golaveraj decent cu 15 goluri marcate și 11 primite.

Obiectiv

Pentru acest meci obiectivul echipei conduse de Martins este să evite înfrângerea, deoarece echipa dorește să rămâne în primele 5 echipe din clasament. În ceea ce privește obiectivul acestui sezon, deși a depășit cu mult așteptările, Casa Pia dorește să se încheie campionatul cel puțin în top 5 și să joace în cupele Europene sezonul viitor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Batista – Varela, Fernandes, Zolotic – Soares, Taira, Neto, Poloni – Kunimoto, Martins, Baro
  • Absenți: Natel, Paes, Tchamba (accidentați)

FC Porto

FC Porto vine în acest meci după victoria zdrobitoare obținută cu scorul de 5-1 pe teren propriu împotriva echipei Arouca.

Echipa antrenată de Sergio Conceicao se află la a 3-a victorie consecutivă în campionat, după o înfrângere și o remiză suferite pe finalul lunii octombrie, rezultate ce au îndepărat-o de liderul Benfica în clasament.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

FC Porto este clasată pe poziția secundă în Liga Portugal cu un total de 32 de puncte cumulate în 14 meciuri jucate și un golaveraj impresionant cu 36 de goluri marcate și doar 10 primite. Cu toate acestea, datorită celor două rezultate slabe de la finalul lunii octombrie, Porto a rămas la 5 puncte în urma liderului Benfica.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Conceicao este să obțină victoria în această partidă și să încerce să reducă din diferența de puncte față de Benfica. Cu toate acestea, Porto este conștientă de faptul că va fi o partidă extrem de dificilă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Costa – Wendell, Marcano, Cardoso, Mario – Galeno, Uribe, Grujic, Otavio – Veeron, Taremi
  • Absenți: Evanilson, Pepe, Zaidu (accidentați)

Meciuri fotbal Casa Pia – Porto

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în istoria, într-un meci de cupa Portugaliei disputat în anul 2019, meci ce a fost câștigat cu scorul de 3-0 de FC Porto.

Ponturi pariuri Casa Pia – Porto

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Șansă dublă & Peste/Sub (X2 & Peste 1.5) cota 1.38 (Betano) ❌

FC Porto este cu siguranță favorită pentru câștigarea acestei partide, însă cu excepția meciului din 2019, nu avem termeni de referință actuali între cele două echipe. Cu toate acestea, așa cum v-am obișnuit, venim cu cele mai sigure ponturi pentru pariuri sportive, iar de aceea nu vom risca inutil și vom miza pe șansă dublă în meciul Casa Pia – Porto cu victoria echipei oaspete sau remiză și cel puțin 2 goluri marcate în meci.

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Cornerul 1 (Porto) cota 1.50 (Superbet) ✅

Este un pont foarte interesant oferit de către Superbet, care ne permite să venim cu pronosticuri mai diferite și să mizăm pe echipa ce va beneficia de primul corner în joc. Vom aplica logica la acest tip de ponturi pariuri, iar întrucât considerăm că Porto va fi echipa cea mai ofensivă și se va arunca în atac probabil chiar din primele secunde de joc, vom miza pe faptul că Porto va avea primul corner din meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status