❌ ✅ Canada – Maroc, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 1 decemnbrie

Home » ❌ ✅ Canada – Maroc, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 1 decemnbrie

Nimeni nu ar fi crezut la debutul acestui mondial că lupta pentru un loc în optimile de finală va fi atât de strânsă. Unul din cele mai bune exemple este grupa F, unde datorită rezultatului surprinzător din meciul Maroc – Belgia, grupa este foarte strânsă, iar Marocul este într-o postură foarte bună pentru calificare în faza optimilor de finală. Ce va urma, rămâne de văzut, însă orice rezultat este posibil în această grupă „nebună”. Mai jos veți găsi toate detaliile și ponturi pentru pariuri ale meciului Canada – Maroc care se joacă pe stadionul Al Thumama din Doha pe data de 1 decembrie de la ora 17:00.

Sari direct la pont >>

Canada - Maroc

Canada

Canada a venit cu mult entuziasm la acest campionat mondial și putem spune cu certitudine că a făcut o impresie bună. Însă cum acest lucru nu este suficient, trebuie să ne luăm la revedere de la Canadieni datorită celor două înfrângeri suferite, aceștia fiind matematic eliminați de la acest campionat mondial.

Poziție în clasament

Canada se află pe ultimul loc în grupă fără niciun punct cumulat și a reușit să marcheze un singur gol în cele două partide disputate, dar a încasat 5.

Obiectiv

Canadienii vin în acest meci la fel ca și celelalte meciuri, cu gândul de a face o lăsa o impresie pozitivă și de a-și mulțumi fanii ce au călătorit în jurul lumii pentru a-i susține. Cu toate că nu au ca obiectiv victoria, canadienii doresc să marcheze cel puțin un gol și să încerce să obțină cel puțin un punct în acest meci.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Larin, David – Buchanan, Hutchinson, Eustaquio, Davies – Johnston, Vitoria, Miller, Laryea – Borjan

Maroc

Selecționata Marocului vine în această partidă după victoria absolut șocantă din meciul trecut obținută cu scorul de 2-0 împotriva Belgiei.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Naționala condusă de Walid Regragui a reușit să obțină un rezultat pozitiv și împotriva Croației, într-un meci încheiat fără goluri pe 23 noiembrie.

Poziție în clasament

Selecționata Marocului se află pe poziția secundă în clasamentul grupei F de la Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, cu un total de 4 puncte cumulate în 2 meciuri jucate.

Obiectiv

Reușitele aceste naționale sunt cu siguranță foarte mari și incontestabile, iar datorită rezultatelor foarte bune din primele două meciuri, Marocul are nevoie doar un o remiză în această partidă pentru a avansa în faza optimilor de finală.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-2-3) Ziyech, En Nasyri, Boufal – Ounahi, Amallah – Amrabat – Hakimi, Aguerd, Saiss, Mazraoui – Munir
  • Absenți: Bono (accidentat)

Meciurile directe Canada – Maroc

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în istorie într-un meci amical disputat în anul 2016, meci ce s-a încheiat cu victoria Marocului la scorul de 4-0.

Ponturi pentru pariuri Canada – Maroc

Maroc marchează peste 0.5 goluri și Maroc va avea peste 2.5 cornere (Da) cota 1.50 (Superbet – SuperPariuri) ❌

Ținând cont de faptul că Maroc mai are nevoie de doar un punct pentru a avansa în optimile de finală, ne așteptăm totuși ca această selecționată să nu închidă meciul și să fie surprinsă de primirea unui gol, ci mai degrabă să atace și să încerce să rezolve ecuația calificării cât de devreme în meci. Datorită acestui fapt, vom miza pe un meci Canada – Maroc în care marocanii vor marca cel puțin un gol și vor beneficia de cel puțin 3 cornere în această partidă.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Pauză sau final, Timp regulamentar (Maroc) cota 1.74 (Winmasters) ✅

Ținând cont de forma foarte bună demonstrată de Maroc în primele două meciuri, nu considerăm ca cea mai slabă echipă din grupă, Canada, să le pună probleme serioase marocanilor. Având în vedere și importanța acestui meci, vom miza pe faptul că Maroc va face tot posibilul să câștige acest meci și va conduce la pauză și/sau la final de partidă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status