✅ Cadiz – Girona, La Liga (etapa 21), 10 februarie

Home » ✅ Cadiz – Girona, La Liga (etapa 21), 10 februarie

Două dintre suspectele de serviciu pentru retrogradarea de la capătul sezonului se întâlnesc în deschiderea etapei de meciuri fotbal din Spania. Cadiz – Girona se joacă vineri, 10 februarie, de la ora 22:00, pe Estadio Nuevo Mirandilla (Cadiz). Meciul va putea fi urmărit în transmisiune directă pe canalul Digi Sport 4.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Cadiz - Girona

Cadiz

După un start fals, fără niciun punct după un segment semnificativ de etape, celor de la Cadiz le-a venit mintea la cap, sau mai bine zis forma la picioare, și au reușit să-și ridice nivelul până să spere că vor scăpa de retrogradare. Cadiz este neînvinsă acasă de șapte etape, chiar dacă i-au trecut pragul stadionului echipe precum Atletico Madrid, Villarreal sau Betis.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Cu un singur punct în urma locurilor de deasupra linie de retrogradare, Cadiz speră să mai păcălească încă un an în care să rămână în La Liga, așa cum a reușit s-o facă și în sezonul precedent. Când tot printre principalele favorite să pice era, dar iată-ne aici, judecând-o tot pentru prima ligă.

Echipa probabilă și absenți:

  • Ledesma – Carcelen, Hernandez, Mbaye, Espino – Bongonda, Alcaraz, Escalante, Ocampo – Lozano, Marti.      
  • Absenți: – Cala, Chust, Garrido, Gil, Jose Mari, Negredo, San Emeterio, Zaldua (accidentați).

Girona

Una dintre surprizele acestui sezon este Girona, echipa care fără prea mari investiții în spate a reușit să cocheteze cu zona de mijloc a clasamentului din prima ligă spaniolă. O echipă pe care pasionații de pariuri sportive au tot ocolit-o pentru că a reușit să genereze surprize după surprize. Inclusiv ca număr de goluri e greu de reperat, pentru că sare de la o extremă la alta.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Stabilitatea este un cuvânt cheie pentru un club care a tot făcut naveta între primele două ligi. Iar pentru a obține acea stabilitate e nevoie să rămână în prima ligă pentru cât mai mult timp. Meciul de la Cadiz e un prilej foarte bun de a-și adjudeca de partea sa acest deziderat, pentru că întâlnește chiar prima echipă aflată sub linia de retrogradare și îi o poate împinge și mai tare în groapă.

Echipă probabilă și absențe

  • Gazzaniga – Fernandez, Bueno, Bernardo, Gutierrez – martin, Garcia, Romeu, Villa – Garcia, Castellanos.            
  • Absenți: – Couto, Kebe, Lopez, Reinier (accidentați).

Meciuri fotbal Cadiz – Girona

De-a lungul întâlnirilor directe, cele două și-au cam împărțit punctele, la fel cum s-a întâmplat și în tur, la Girona, când a fost 1-1. Acesta a fost, de altfel, singurul meci direct de la nivelul primului eșalon. Restul figurează din liga a doua, iar relevanța scade ca interes pentru pariori.

Ponturi pariuri Cadiz – Girona

1X (Câștigă Cadiz sau egal) – cotă 1,55 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

O echipă capabilă de surprize, așa cum este Girona, se traduce și prin prisma faptului că sare ușor de la o extremă la alta. Ceea ce o face să fie o nucă tare pentru echipele mai bine clasate, iar uneori un adversar mai accesibil pentru cele din partea de jos a clasamentului. Cadiz are nevoie de consistența jocului bun de pe teren propriu în acest meci, pentru a ține pasul cu lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă a știut să-și joace meciurile cu echipe mai bune acasă, e clar că va trebui să abordeze o strategie folositoare și de această dată.

Până la urmă, deși Cadiz ar fi mai îndreptățită să spere la un succes, un rezultat de egalitate ar putea fi varianta echitabilă care să împace, ca într-o zicală românească, și capra, și varza. Acoperim două dintre cele trei variante de pronostic final, în favoarea echipei gazdă, care are un parcurs încurajator pe teren propriu. 1X, cu balanța înclinată înspre Cadiz.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status