✅ Cadiz – Getafe, LaLiga, 10 martie

Home » ✅ Cadiz – Getafe, LaLiga, 10 martie

Începutul de weekend ne aduce o primă partidă din Spania din cadrul etapei cu numărul 25 din LaLiga. Confruntarea dintre Cadiz – Getafe se va disputa pe Estadio Nuevo Mirandilla la data de 10 martie, iar meciul va debuta la ora 22:00.

În rândurile ce urmează veți găsi analiza completă a acestui eveniment precum și cele mai sigure ponturi pariuri azi ce sperăm să vă ofere profit la pariuri sportive.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Cadiz - Getafe

Cadiz CF

Cadiz vine în această partidă după o remiză nesperată încheiată fără goluri weekend-ul trecut în deplasarea de la Real Sociedad. Echipa condusă de spaniolul Sergio González Soriano nu a avut parte de cel mai reușit sezon, însă în etapele recente echipa pare să-și fi revenit și a reușit chiar să obțină 2 victorii și o remiză în ultimele 4 etape jucate.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poziție în clasament

Consecințele unui start de sezon modest sunt reflectate foarte clar în poziționarea foarte slabă în clasamentul LaLiga. Echipa Cadiz ocupă poziția 15 în Spania cu doar 26 de puncte cumulate în 24 de meciuri jucate, aflându-se la doar un punct distanță de locurile retrogradabile.

Obiectiv

Obiectivul elevilor lui Sergio pentru această partidă este să obțină toate cele 3 puncte, acest lucru în special datorită faptului că Getafe este o echipă cu care se duelează pentru evitarea retrogradării, dar și pentru că este unul din puținii adversari foarte accesibili din LaLiga.

Echipa probabilă și absenți

Echipa probabilă: (4-2-3-1) Ledesma – Carcelen, Hernandez, Fali, Espino – San Emeterio, Escalante – Fernandez, Bongonda, Sobrino – Marti

Absenți: Cala (inactiv), Chust (lipsă pregătire fizică), Garrido, Ocampo, Zaldua (accidentați)

Getafe CF

Getafe vine în acest meci de asemenea după un rezultat excelent, mai precis victoria incredibilă obținută pe teren propriu la scorul de 3-2 împotriva echipei Girona.

Trupa lui Quique Flores are și ea parte de un sezon destul de modest și se află constant sub amenințarea retrogradării, însă recent echipa a început să obțintă rezultate ceva mai pozitive și a scăpat, cel puțin momentan, de locurile retrogradabile.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poziție în clasament

Getafe ocupă poziția 16 în clasamentul LaLiga cu un total de 25 de puncte, la doar un punct în urma adversarei sale din această partidă și la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc retrogradabil, dar cu golaveraj puțin mai bun.

Obiectiv

Obiectivul echipei lui Flores pentru această partidă este să obțină cel puțin un punct din această deplasare, însă marea problemă cu care se confruntă Getafe este faptul că nu poate livra rezultate pozitive în mod constant, așadar fiecare meci vine cu un pachet mare de emoții pentru suporterii de lângă Madrid.

Echipa probabilă și absenți

Echipa probabilă: (5-3-2) Soria – Portu, Alderete, Duarte, Djene, Suarez – El Haddadi, Algobia, Maksimovic – Unai, Mayoral

Meciuri fotbal Cadiz – Getafe

Ultimele 5 partide directe dintre Cadiz – Getafe a adus 2 victorii echipei Getafe, o singură victorie echipei Cadiz și 2 rezultate de egalitate.

Ponturi pariuri Cadiz – Getafe

Șansă dublă & Peste/Sub (1X & Sub 4.5) cota 1.40 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Am optat pentru un pont ce-l considerăm foarte sigur pentru această partidă cu cote foarte generoase de la una din cele mai mari case de pariuri din România, care reduce semnificativ riscul la pariuri sportive și vă permite să obțineti profit.

Cele două echipe sunt destul de egale din punct de vedere valoric, iar ambele au nevoie în primul rând să nu piardă această partidă, așadar ne așteptăm la multă precauție din partea acestor formații. Pentru că dorim să vă oferim mereu cele mai bune ponturi pariuri azi și cele mai bune șanse de reușită, am optat pentru șansă dublă cu victoria gazdelor sau remiză și cel mult 4 goluri marcate în meci, pont pe care-l considerăm a fi cel mai sigur din lista de opțiuni la pariuri sportive.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status