❌ Bulgaria – Serbia, Calificări Euro 2024, 20 iunie

Home » ❌ Bulgaria – Serbia, Calificări Euro 2024, 20 iunie

Ajugeem și în grupa G pentru ultimele meciuri fotbal din calificările Euro 2024, cel puțin până în luna septembrie. Aici avem parte de confruntarea Bulgaria – Serbia, meci ce este programat la data de 20 iunie de la ora 21:45 pe stadionul Huvepharma Arena din Razgrad. Așa cum bine știți, la finalul acestei analize vă propunem ponturi fotbal care să vă rotunjească profitul obținut la pariuri sportive cu această etapă din preliminarii.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Bulgaria – Serbia

Bulgaria

Bulgaria vine în acest meci după o remiză absolut dezamăgitoare încheiată cu scorul de 1-1 în deplasarea din Lituania. Această remiză obținută de bulgari le reduce drastic șansele de a accede la campionatul European din Germania, dar remiza maghiarilor din Muntenegru îi ține încă în joc cu șanse la calificare.

Trupa lui Mladen Krstajic are nevoie disperată de toate cele 3 puncte puse la bătaie în această partidă, deoarece în cazul unui rezultat nefavorabil îi va fi aproape imposibil Bulgariei să revină în lupta pentru locul secund din grupă. Bulgaria se află momentat pe penultima poziție în clasament (locul 4) cu doar 1 punct obținut în 3 meciuri jucate în această campanie de calificări, și este la 3 puncte în urma Ungariei (locul 2) care are însă doar 2 meciuri fotbal jucate.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Dyulgerov – Galchev, Antov, Petkov, Gruev – Minchev, Shopov, Chochev, Petkov – Despodov, Delev

Serbia

Serbia vine în acest meci după victoria obținută în Muntenegru în luna martie, victorie ce i-a permis să preia șefia clasamentului și o pune într-o postură favorabilă pentru calificarea la turneul final de anul viitor.

Selecționata antrenată de Dragan Stojkovic are 2 victorii din 2 meciuri disputate în această grupă și un golaveraj perfect de 4:0. Este cât se poate de evident faptul că trupa lui Stojkovic pornește cu prima șansă în acest meci, însă determinarea bulgarilor de a nu fi eliminați din lupta pentru calificare s-ar putea să reprezinte cea mai mare amenințare pentru sârbi. Aceasta pare să fie și impresia marilor case de pariuri din țară care, în ciuda faptului că Serbia este net superioară Bulgariei, acordă o cotă foarte bună la victorie sârbilor, mai precis cota 1.50 în oferta Unibet.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (3-4-2-1) V. Milinkovic-Savic – Milenkovic, Gudelj, Pavlovic – Djuricic, Ilic, Grujic, Mladenovic – Tadic, S. Milinkovic-Savic – Mitrovic

Meciuri fotbal Bulgaria – Serbia

Nu au fost meciuri recente disputate între Bulgaria – Serbia, așadar propunerile noastre cu ponturi fotbal se vor focusa asupra rezultatelor individuale obținute de cele două selecționate.

Ponturi pariuri Bulgaria – Serbia

Rezultat final 2 (Câștigă Serbia) cota 1.53 (Mozzart Bet) ❌

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Menționam ceva mai devreme faptul că suntem uimiți cum casele de pariuri din țară oferă cote atât de mari pentru victoria oaspeților, iar tocmai de aceea am decis să pariem în acest fel, deoarece considerăm a fi unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi. Serbia vine cu un colectiv foarte bun în Bulgaria, iar forma de moment a gazdelor este una rușinoasă, deoarece nu au reușit să câștige nici măcar în Lituania. Așadar, ne așteptăm chiar la o victorie la scor a sârbilor, dar pentru siguranță la pariuri sportive am selectat pariuri 1×2 – victoria solistă a Serbiei, deoarece nu vrem să ne încurcăm și cu numărul de goluri marcate în meci sau altfel de combinații.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status