❌ Brommapojkarna – Degerfors, Allsvenskan, 8 iulie

Home » ❌ Brommapojkarna – Degerfors, Allsvenskan, 8 iulie

Sâmbăta aceasta este încă destul de rezervată în meciuri fotbal, întrucât suntem în continuare în așteptarea reluării marilor campionate. Dar nu-i putem lăsa de izbândă pe iubitorii de pariuri sportive, și de aceea am decis să analizăm campionatul Suediei, Allsvenskan, unde avem parte de confruntarea dintre Brommapojkarna – Degerfors. Meciul este programat să se joace sâmbătă, 8 iulie de la ora 18:30 pe stadionul Grimsta IP din capitala Stockholm.

Sari direct la pont >>

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Brommapojkarna – Degerfors

IF Brommapojkarna

Ne așteaptă un meci pe cinste între Brommapojkarna – Degerfors deoarece ambele formații au nevoie ca de aer de victorie, însă pentru scopuri complet opuse. Echipa antreantă de suedezul Olof Mellberg a avut parte de un început de sezon destul de bun, însă echipa pare să traverseze o perioadă ceva mai nefastă cu scădere de formă, iar rezultatele slabe o obligă formația gazdă să obțină puncte în acest meci.

Brommapojkarna a reușit să obțină 6 victorii și o remiză de la debutul acestui sezon, însă a fost învinsă de asemenea de 6 ori, iar 3 dintre aceste înfrângeri au avut loc în ultimele 5 etape de campionat.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Poziție în clasament

Rezultatele slabe din meciurile recente au împins echipa pe poziția a 8-a în Allsvenskan cu un total de 19 puncte cumulate în 13 meciuri jcuate. Cu toate că Brommapojkarna se află la 10 puncte în urma echipei de pe locul 3, are avantajul unui meci mai puțin jucat, așadar poate reduce diferența la 7 puncte cu o victorie în meciul restant.

Obiectivul echipei este să prindă top 3 la finalul acestui sezon și deci să acceadă în calificările pentru Conference League.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Sidklev – Sogaard, Ackermann, Heggem – Jensen, Leach, Fritzson, Waker – Pettersson, Vasic, Cosic
  • Absenți: Sulaka (accidentat)

Degerfors IF

Degerfors se află într-o situația de-a dreptul critică, întrucât echipa este în pericol de a ajunge pe una din pozițiile retrogradabile din clasament. Echipa antrenată de Andreas Holmberg a avut parte de un sezon de coșmar în care rezultatele pozitive au lipsit cu desăvârșire.

Ultimele 5 etape de campionat i-au adus echipei doar 2 remize și 3 înfrângeri consecutive, iar de la debutul acestui sezon Degerfors a câștigat doar 3 partide, a mai obținut 2 remize și a fost învinsă de nu mai puțin de 9 ori.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Poziție în clasament

Trupa lui Holmberg se află pe poziția 13 pentru moment, cu un total de 11 puncte cumulate în 14 meciuri jucate, însă are un meci în plus disputat față de AIK (clasată pe prima poziție retrogradabilă) și are doar un punct avans față de această echipă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (5-3-2) Rossbach – Bouzaiene, Granath, Korac, Ohlsson, Gyau – Morfelt, Orqvist, Gravius – Gwargis, Lindgren
  • Absenți: Djurdjic, Ilunga, Vukojevic, Wallin (accidentați)

Meciuri fotbal Brommapojkarna – Degerfors

Meciurile directe disputate între Brommapojkarna – Degerfors au avut loc în urmă cu mai bine de 4 ani în liga a 2-a suedeză, așadar orice comparație a acestor partide este irelevantă pentru analiza de azi.

Ponturi pariuri Brommapojkarna – Degerfors

Șansă dublă & Peste/Sub (1X și Sub 5.5) cota 1.39 (Betano) ❌

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Cu siguranță trebuie analizată foarte bine forma celor două echipe pentru a putea veni cu ponturi fotbal câștigătoare, iar noi am ales unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi cu miza pe șansă dublă și număr limitat de goluri.

Cele două echipe traversează o perioadă mai dificilă în campionat, iar numărul destul de mare de jucători accidentați este probabil un factor destul de important în această ecuație. Echipa oaspete din acest meci vine aproape fără speranțe în această deplasare, iar noi nu ne așteptăm de la gazde să producă un recital de goluri. De aceea am mizat pe victoria gazdelor sau remiză și cel mult 5 goluri marcate în meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status