✅ Brest – Monaco, Ligue 1 (etapa 24), 19 februarie

Home » ✅ Brest – Monaco, Ligue 1 (etapa 24), 19 februarie

Forma bună arătată de AS Monaco în ultima vreme a atras atenția tuturor celor pasionați de meciuri fotbal, ceea ce ne determină să supunem analizei următoarea sa confruntare. Meciul Brest – AS Monaco este programat duminică, 19 februarie, ora 16:00, pe Stade Francis-Le Ble (Brest).

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Brest - Monaco

Brest

Brest e pusă pe încurcat marile echipe ale Franței în ultima vreme, chiar dacă se află cu doar două puncte deasupra liniei de retrogradare. A încurcat-o pe Lens, la ultimul meci acasă, scor 1-1 și venit cu o remiză și din deplasarea de la Lyon (0-0).  Mai are de partea sa, de dată recentă, un succes convingător pe teren propriu cu Angers, scor 4-0. Pe teren propriu este neînvinsă în 2023 la meciurile de campionat, ceea ce poate să constituie un motiv de încredere pentru meciul cu Monaco.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Pică patru echipe din Ligue 1 pentru că din sezonul următor se micșorează numărul de echipe de la 20 la 18. Iar acest lucru îi este periculos și lui Brest, care se plasează cu doar două lungimi avans față de locurile de retrogradare. În ultimii ani, Brest a reușit să treacă peste momentele mai delicate cu brio, dar rămâne de văzut dacă va reuși să îndeplinească obiectivul și de această dată.

Echipa probabilă și absenți:

  • Bizot – Lala, Dari, Herelle, Brassier – Lees-Melou – Honorat, Camara, Beikebla, Le Douroun – Mounie 
  • Absenți: – Remy, Pereira Lage, Chardonnet (accidentați).

AS Monaco

Cu cinci victorii și o remiză în ultimele șase etape, printre care un succes mai clar decât o indică scorul cu PSG și unul european la Leverkusen, AS Monaco este considerată a fi una dintre cele mai în formă echipe din Franța. Ultimele rezultate au propulsat-o pe podium, iar următorul pas ar fi să-și asigure prezența în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor printr-o clasare pe locul al doilea.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Pentru meciul de la Brest trebuie mai multă atenție decât în alte situații pentru AS Monaco, întrucât cele mai înșelătoare jocuri sunt cele ce vin după o victorie europeană. AS Monaco este ieșită din Cupa Franței, dar are toate șansele să continue în Europa League. Cu toate acestea, campionatul este primordial pentru gruparea din principat.

Echipă probabilă și absențe

  • Nubel – Aguilar, Disasi, Maripan, Henrique – Fofana, Camara – Diatta, Minamino, Golovin – Embolo          
  • Absenți: – Vabderson (accidentat), Sarr (incert)

Meciuri fotbal Brest – Monaco

De semnalat că la confruntările directe de la Brest dintre cele două echipe, de când gazdele din acest meci au revenit în Ligue 1, AS Monaco a pierdut de fiecare dată, 0-1 și 0-2. Tot un eșec a fost înregistrat și la precedentul meci dinaintea celor două menționate, 0-2 (2011), pentru ca mai înainte să fi fost o calificare în Cupă obținută de Monaco la Brest și un succes în 1990. Ca istoric de meciuri fotbal, AS Monaco nu s-a descurcat prea bine la Brest.

Ponturi pariuri Brest – Monaco

X2 și peste 1,5 goluri (Egal sau câștigă Monaco  și cel puțin două goluri înscrise în meci) – cotă 1,55 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

La cum se prezintă situația celor două echipe înaintea meciului de duminică, putem spune că și un rezultat de egalitate ar fi considerat ca un eșec pentru Monaco. De aici și ideea de a miza pe dubla de X2 ca pronostic fotbal, dar la care să adăugăm înscrierea a cel puțin două goluri în joc. AS Monaco este specialista la acest capitol, în special la jocurile de afară, unde s-a încadrat ca număr de cel puțin două goluri la toate meciurile sezonului de pe teren străin. Faptul că are toți jucătorii de atac valizi reprezintă o sursă temeinică de amenințare pentru Brest, de la care ne putem aștepta să contribuie din plin la norma de goluri din meci.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status