✅ Brescia – Cosenza, Serie B – Play-out, 1 iunie

Home » ✅ Brescia – Cosenza, Serie B – Play-out, 1 iunie

Ziua de joi ne aduce în prim plan returul play-out-ului pentru retrogradarea din Serie B, și anume duelul Brescia – Cosenza. Partida va lua startul de la ora 21:30, se va disputa pe Stadio Mario Rigamonti din Brescia și va porni de la scorul de 1-0 pentru Cosenza. Chiar dacă oaspeții au un avantaj de un gol, gazdele vin hotărâte să întoarcă soarta partidei și să se salveze de la o retrogradare rușinoasă. Am pregătit analiza detaliată a duelului Brescia – Cosenza în rândurile de mai jos împreună cu pronosticul pariuri.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Brescia - Cosenza

Ponturi Pariuri Brescia – Cosenza

Interval 1-3 goluri (Minim 1, maxim 3 goluri) (cota 1.38 Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru evenimentul evidențiat Brescia – Cosenza vom miza pe intervalul de goluri 1-3, unde se va marca minim 1 gol dar nu mai mult de 3. Ne așteptăm la un rezultat asemănător cu cel din manșa tur, unde jocul arătat nu a fost unul spectaculos. S-a înscris un singur gol, încă chiar dacă Brescia vine cu gândul să întoarcă soarta, nu credem că partida de joi va fi un unde se va marca peste media golurilor celor două formații din acest sezon. A fost un maxim de 3 reușite în ultimele trei confruntări directe dintre cele două, și avem încredere că se va păstra regula și joi seară.

Analiză meci Brescia – Cosenza

Statistica la general a duelului Brescia – Cosenza este de partea gazdelor, care s-au impus până acum de 6 ori în partidele directe. Pe de altă parte, oaspeții cu câștigat doar în 2 rânduri, iar alte 2 rezultate s-au terminat la egalitate între cele două. S-au întâlnit de 3 ori în acest sezon, și fiecare și-a împărțit câte o victorie, iar al treilea duel s-a terminat cu o remiză.

Brescia Calcio

Fosta echipă a marelui Roberto Baggio a făcut un sezon sub orice critică, și a ajuns să joace meci de baraj pentru menținerea în liga secundă. A avut o serie foarte slabă de rezultate pe finalul campionatului, unde a înregistrat o înfrângere și două rezultate de egalitate, și a fost foarte aproape de a nu prinde nici măcar locul de play-out. A avut un total de 16 eșecuri de-a lungul sezonului, și speră să întoarcă rezultatul din tur, unde va începe cu un handicap de un gol joi seară.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Poziție în clasament

Brescia a terminat sezonul regulat din Serie B pe locul al 16-lea, la egalitate cu adversara de joi, cu un total de 40 de puncte după 38 de etape. A avut un golaveraj negativ de 36:57 și a fost la un singur punct față de locul 15, ocupat de Perugia, poziție ce a dus direct la retrogradarea în liga a 3-a. Totodată, a fost la 3 puncte în spatele celor de la Cittadella, prima echipă ce s-a salvat direct.

Obiectiv

Formația gazdă vine pe teren propriu joi seară cu un singur scop, acela de a întoarce rezultatul din tur și de a rămâne în continuare în Serie B. Ar fi o nouă rușine retrogradarea în eșalonul al treilea din Italia, și nu concep să nu reușească salvarea și un rezultat bun în manșa retur.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-1-2) Andrenacci – Karacic, Cistana, Mangraviti, Huard – Bisoli, Labojko, Bjorkengren – Listkowski – Aye, Rodriguez

Cosenza Calcio

Oaspeții au surprins pe toată lumea cu victoria din turul play-out-ului de acasă, însă rămâne de văzut dacă un succes la limită va fi de ajuns pentru a se menține în Serie B. Aceștia, precum adversara lor, au făcut un sezon foarte slab în campionat, și a fost la un singur pas de a nu prinde play-out-ul și de a retrograda în mod direct. Nu au avut nicio victorie în ultimele 7 etape ale sezonului, iar victorie din tur a fost cu atât mai neașteptată.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Cosenza a terminat sezonul regulat din Serie B pe locul al 17-lea, ultimul ce a dus la barajul pentru menținere, la egalitate cu Brescia. A avut un total de 40 de puncte după 38 de etape și un golaveraj negativ de 30:53. A fost la egalitate perfectă și din punct de vedere al rezultatelor cu adversara de joi, fiecare cu câte 9 victorii, 13 remize și 16 înfrângeri de-a lungul sezonului.

Obiectiv

Echipa oaspete vine cu mari emoții în deplasarea de joi de la Brescia, acolo unde are de apărat o victorie la limită de 1-0. Vor avea partea de o primire ostilă pe toată durata meciului, și mulți se întreabă dacă succesul din tur nu a fost unul întâmplător. În orice caz, cei de la Cosenza vor veni cu capul sus și vor încerca să-și joace cea mai bună șansă a lor.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Micai – Orazio, Rigione, Meroni, Martino – Voca – Urso, Florenzi, Brescianini, Marras – Nasti
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status