✅ Brentford – Manchester City, Premier League, 28 mai

Home » ✅ Brentford – Manchester City, Premier League, 28 mai

Ultima etapă din Premier League ne-a rezervat câteva meciuri palpitante de pe urma cărora căutăm să profităm la pariuri sportive. Partida Brentford – Manchester City poate duce orașul în sărbătoare, deoarece gazdele au încă șanse matematice să prindă poziția a a7-a, ce le permite accesul în preliminariile Conference League. Meciul este programat duminică, 28 mai de la ora 18:30 pe Brentford Community Stadium din Londra.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Brentford – Manchester City

Brentford F.C.

Brentford vine în această partidă determinată să obțină toate cele 3 puncte puse la bătaie și să-și joace până la fluierul final șansa de a participa în cupele Europene. Echipa antrenată de danezul Thomas Frank are o mică șansă de izbândă la locul 7 în clasament, însă pentru acest lucru, pe lângă faptul că trebuie să o învingă pe City, are nevoie ca Tottenham să obțină cel mult o remiză la Leeds, iar Aston Villa să piardă cu Brighton.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Forma echipei

Forma „albinelor” este una excelentă cu 4 victorii obținute în ultimele 5 etape de campionat. Cea mai notabilă victorie este cea obținută etapa trecută pe terenul echipei Tottenham cu scorul de 3-1, însă Brentford a avut parte de un campionat foarte bun în care a demonstrat că este capabilă să ajungă în Europa, iar cel mai probabil va căuta să-și întărească echipa și anul viitor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Raya – Hickey, Pinnock, Mee, Henry – Onyeka, Jenelt, Jensen – Mbeumo, Wissa, Schade
  • Absenți: Jansson, Lewis-Potter, Norgaard (accidentați), Toney (suspendat)

Manchester City F.C.

Manchester City vine în acest meci cu gândul doar la a-și menaja jucătorii, întrucât o așteaptă două finale de foc în luna iunie. Echipa antrenată de Pep Guardiola a reușit să pună mână pe trofeul Premier League pentru al 3-lea an consecutiv, iar acest meci reprezintă doar un meci de antrenament pentru „cetățeni” care se pregătesc de finala FA Cup și marea finală Champions League.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Forma echipei

Este evident faptul că după ce și-au asigurat matematic trofeul Premier League, băieții lui Guardiola au luat piciorul de pe accelerație, iar antrenorul a căutat să-și menajeze cei mai importanți jucători din echipă. Acest lucru a fost vizibil în lipsa de agresivitate demonstrată de City în meciul de la Brighton, în care au reușit doar 4 șuturi pe cadrul porții, iar scorul partidei a fost 1-1.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Ortega – Walker, Akanji, Laporte, Gomez – Lewis, Phillips – Mahrez, Palmer, Grealish – Alvarez
  • Absenți: Mendy (suspendat), Ake (accidentat)
  • Incerți: Foden (accidentat)

Meciuri fotbal Brentford – Manchester City

Ultimele 3 meciuri fotbal au fost foarte interesante între Brentford – Manchester City. Cetățenii au câștigat primele 2 partide jucate, însă pe măsură ce Brentford s-a ajustat campionatului Premier League, aceasta a reușit să obțină o victorie chiar pe terenul echipei lui Guardiola, victorie ce a șocat fotbalul britanic la momentul respectiv.

Ponturi pariuri Brentford – Manchester City

Echipa gazdă înscrie – dg1 1+ (Brentford marchează cel puțin un gol în meci) cota 1.37 (Mozzart Bet) ✅

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Am optat pentru pronosticuri fotbal ceva mai îndrăznețe pentru acest meci, însă avem o logică puternică în spatele deciziei noastre. Manchester City vine în acest meci cu gândul de a avea o partidă de antrenament, iar prioritatea cetățenilor este să evite accidentările. La polul opus este Brentford, care trage cu dinții de speranța clasării pe poziția a 7-a în campionat, iar pentru acest lucru trebuie să câștige, așadar să marcheze cel puțin o dată în meci.

De aceea vă propunem ponturi pariuri azi cu miza pe gol marcat de Brentford, întrucât considerăm că este cea mai bună opțiune de a profita la pariuri sportive.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status