❌ Brann – Lillestrom, Eliteserien, 11 Iunie

Home » ❌ Brann – Lillestrom, Eliteserien, 11 Iunie

Cele mai atractive evenimente la meciuri fotbal sunt acelea de tip derbi, cum am depistat unul în etapa din weekend a Eliteserien (Norvegia). Partida Brann – Lillestrom se joacă duminică, 11 iunie, de la ora 20:15, pe Brann Stadion (Bergen). Este considerat cel mai tare meci al etapei, întrucât se întâlnesc echipele de pe locurile 2, respectiv 5, la o diferență de doar patru puncte.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Brann – Lillestrom

Brann Bergen

Venită din liga secundă, Brann a mers țintă către locurile fruntașe, având de partea sa omogenitatea unui grup de jucători ce s-au obișnuit cu rezultatele favorabile. Brann se află pe locul al doilea, un parcurs mai mult decât lăudabil pentru o echipă nou-promovată, chiar dacă este vorba despre un club cu tradiție din Norvegia.

Dacă ținem cont și de cele trei tururi parcurse până acum în Cupă, Brann a adunat în ultima perioada o serie de șapte succese la rând – ceea ce o face să fie una dintre cele mai în formă echipe din țara sa. A reușit să facă o partidă foarte bun inclusiv cu liderul detașat Bodo/Glimt, scor 2-2, în deplasare, după ce Brann a fost egalată în minutele de prelungire.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă și absenți:

  • Dyngeland – Crone, Knudsen, Kristiansen, Wolfe – Rasmussen, Helte Nilsen, Myhre – Blomberg, Finne, Borsting
  • Absenți: – Heggebo (accidentat)

Lillestrom LSK

Dacă vorbim de echipe incomode din Norvegia, atunci Lillestrom este una dintre principalele candidate la acest capitol. A reușit să se țină tare și când a pierdut, dar are oricum un parcurs foarte bun ce o menține în zona de sus a clasamentului. Lillestrom este una dintre puținele echipe ce a reușit să o învingă în acest an pe Bodo/Glimt, ceea ce confirmă spusele noastre de mai sus.

Ca formă nu traversează cea mai bună formă a sa, cu doar două victorii în ultimele șase jocuri oficiale, 4-0 cu Skedsmo în Cupă și 3-1 cu Stabaek în campionat. În rest, a fost finala pierdută a Cupei Norvegiei (ediția precedentă mutată în acest an), scor 0-2, chiar cu Brann, următorul adversar, a venit și eliminarea din NM Cup (ediția curentă), cu o echipă de eșalon inferior, 2-3 la Ull/Kissa (după prelungiri), eșec în campionat cu Sarpsborg, plus doar un rezultat de egalitate la Ham-Kam, de unde se putea pleca mai bine.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă și absenți:

  • Hedenstad – Skjaervik, Gabrielsen, Tonnesaen – Edh, Hoff, Knudsen, Dragsnes – Ibrahimaj, Adams, Asen
  • Absenți: Roseth (accidentat), Solberg (incert)

Meciuri fotbal Brann – Lillestrom

Cel mai recent duel dintre cele două echipe s-a consemnat chiar în finala Cupei, fiind și cea mai importantă confruntare a istoricului dintre Brann și Lillestrom. A fost 2-0 pentru Brann, pe teren neutru, la Oslo, la capătul unui joc foarte bun făcut de echipa din Bergen, care a obținut meritat trofeul. Precedentele întâlniri au fost în 2021, anul retrogradării lui Brann, când totuși aceștia din urmă au scos patru puncte din confruntările cu Lillestrom, 1-1 și 3-2.

Ponturi pariuri Brann – Lillestrom

1 (câștigă Brann) – cotă 1,60 (Mozzart Bet) ❌

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Dacă luăm în calcul ultima confruntare directă, cea din finala Cupei, unde ambele echipe și-au dat toată silința, n-avem cum să nu mizăm tot pe un succes al lui Brann și de această dată la pariuri sportive. Mai ales că gazdele traversează o formă foarte bună, cu șapte succese de partea lor, în timp ce Lillestrom e în cea mai slabă perioadă pe care o traversează în 2023.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status