✅ Bolivar – Cerro Porteno, Copa Libertadores, 7 iunie

Home » ✅ Bolivar – Cerro Porteno, Copa Libertadores, 7 iunie

În căutarea de meciuri fotbal care să ne aducă profitul cu care ne-am obișnuit, am găsit o cale din Copa Libertadores – corespondentul Champions League din America de Sud. Partida Bolivar – Cerro Porteno este programată miercuri, 7 iunie, de la ora 05:00 dimineața (ora României), pe Estadio Hernando Siles (La Paz).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Bolivar – Cerro Porteno

Bolivar La Paz (Bolivia)

Cel mai de succes club din Bolivia a avut un parcurs foarte bun în Copa Libertadores, fiind pe primul loc în grupa C. Bolivar a strâns nouă puncte din primele patru etape, iar cu două meciuri rămase de disputat are deja calificarea acontată. Însă a rămas în dispută miza primului loc în grupă, ceea ce ar putea aduce un adversar mai accesibil în faza eliminatorie.

Prin tradiție o echipă bună pe teren propriu, în această perioadă a sezonului se poate spune despre Bolviar că este în mod evident mai concentrată pe parcursul din Copa Libertadores decât pe cel din campionat. În Division Profesional este abia a patra clasată, la o lungime de șase puncte de liderul The Strongest.

Cel mai important pentru Bolivar este că și-a menținut o formă bună pe teren propriu, indiferent de competiția în care a avut de jucat, având două victorii de 5-1 în ultimele patru partide.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă:

  • Lampe – Bentaberry Varela, Ferreyra, Sagredo – Bejarano, Villamil, Saucedo, Rodriguez – Hervias, Fernandez, Chavez Cruz

Cerro Porteno CF (Paraguay)

Situația celor de la Cerro Porteno nu este deloc bună ca moment al sezonului, după ce a ratat șansa de a avea un parcurs prea bun în oricare dintre competiții. În Copa Libertadores se află pe ultimul loc în grupa sa, fără niciun punct din cele patru jocuri disputate, cu golaveraj de 3-10. Nici în campionat nu decurg lucrurile prea bine, pentru că Libertad – liderul la zi din Primera Division – Apertura – s-a făcut de zece puncte după 21 de partide de fiecare parte.

Asta chiar dacă la cel mai recent joc, Cerro Porteno s-a impus cu 2-0 chiar în fața lui Libertad, dar cu precizarea că liderul a avut doi jucători eliminați încă din prima repriză. Acest succes pusese capăt unei serii de trei înfrângeri la rând și a uneia de cinci partide consecutive fără succes. După 2-2 cu Asuncion și 1-1 cu Luqueno, Cerro Porteno înregistrase cele trei eșecuri: 1-2 cu General Caballero, 0-3 cu Palmeiras (în Copa Libertadores) și 1-2 la Nacional Asuncion.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipă probabilă:

  • Jean – Eduardo, Baez, Duarte, Cabanas – Carrascal, Gimenez, Bobadilla, Galeano – Gavilan Romero, Morales

Meciuri fotbal Bolivar – Cerro Porteno

Bolivar și Cerro Porteno au o singură partidă directă înregistrată în istorie, iar aceea a fost chiar în turul din actuala ediție a grupelor Copa Libertadores. A fost un succes categoric, scor 4-0, obținut de Bolivar chiar pe terenul celor de la Cerro Porteno.

Ponturi pariuri Bolivar – Cerro Porteno

1 (câștigă Bolivar) – cotă 1,60 Mozzart Bet ✅

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Pare că Cerro Porteno a renunțat complet la orice idee de a-și mai da silința în Copa Libertadores, după ultimele două eșecuri suferite, 0-4 și 0-3, ambele pe teren propriu. Primul dintre ele a fost chiar cu Bolivar, iar cel de-al doilea cu Palmeiras. Este clar că pentru pariuri sportive ar fi indicat să mergem pe 1 solist, victorie Bolivar, echipă ce are și avantajul terenului propriu, dar și valoarea superioară, formă sportivă mai bună și interesul de a câștiga grupa. Cei care doresc o cotă mai mare, pot încerca și combinații de victorie a gazdelor cu un număr de cel puțin două sau chiar trei goluri înscrise în meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status