✅ Bohemians – UC Dublin, Premier Division, 28 iulie

Home » ✅ Bohemians – UC Dublin, Premier Division, 28 iulie

Pentru a ne asigura cât mai mult profit la pariuri sportive ne întoarcem pe tărâm britanic și mergem în capitala Irlandei, Dublin, unde ne așteaptă un derby local din Premier Division dintre Bohemians – UC Dublin. Partida se va juca vineri, 28 iulie de la ora 21:45 iar stadionul ce va găzdui confruntarea este Dalymount Park din Dublin.

Sari direct la pont >>

Bohemians – UC Dublin

Bohemian F.C.

Bohemians vine în această partidă determinată să obțină victoria și să țină aproape de echipele de pe primele 3 locuri în clasament. Echipa antreantă de nord irlandezul Declan Devine a avut parte de o serie recentă de meciuri cu rezultate mai puțin mulțumitoare și a pierdut drept urmare clasarea în primele 3 echipe din Premier Division, însă are în față un adversar foarte abordabil împotrivă căruia nu doar că poate obține 3 puncte, dar poate contribui la golaveraj.

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate în campionat i-a adus echipei Bohemians o singură victorie, 3 remize și a fost învinsă o dată. Cu toate că nu sunt rezultate teribile, trupa lui Devine trebuie să caute mai multe victorii pentru a ține pasul cu primele 3 clasate, întrucât obiectivul de sezon este să prindă un loc de cupe Europene.

Poziție în clasament

Pentru moment Bohemians este clasată pe poziția a 4-a în Premier Division cu un total de 39 de puncte cumulate în 24 de meciuri jucate. Se află la 4 puncte în urma echipelor de pe 2 și 3 și la 8 puncte de lider, însă are un meci restant față de aceste echipe.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Talbot – Buckley, Radkowski, Nowak, Kirk – Flores, McManus – Connoly, McDonnell, McDaid – Afolabi

University College Dublin A.F.C.

Cealaltă echipă din capitala Irlandei, Dublin, vine în acest meci lipsită de orice formă de speranță în a obține punct, iar din punct de vedere al șanselor de salvare de la retrogradare este probabil resemnată cu faptul că parcursul ei în prima ligă se va încheia la finele acestui sezon.

Echipa antrenată de Andrew Myler a avut parte de un parcurs absolut teribil de la debutul acestui sezon competițional și a reușit să obțină doar 2 victorii, 3 remize și nu mai puțin de 19 înfrângeri. Se află momentan la a 3-a înfrângere consecutivă, iar perspectivele pentru această partidă nu sunt prea pozitive.

Poziție în clasament

Așa cum era de așteaptat, rezultatele extrem de slabe o clasează pe UC Dublin pe ultima poziție în clasament cu un total de doar 9 puncte și un golaveraj incredibil cu doar 14 goluri marcate și 64 primite.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (5-3-2) Moore – Babb, Clancy, Keaney, Gallagher, Dempsey – Verdon, Wells, Brennan – Raggett, Doyle

Meciuri fotbal Bohemians – UC Dublin

Ultimele 5 meciuri fotbal dintre Bohemians – UC Dublin au fost dominate clar de Bohemians, care a reușit să obțină 4 victorii și o remiză din aceste confruntări.

Ponturi pariuri Bohemians – UC Dublin

Rezultat și Total goluri (Gazde și Peste 1.5) cota 1.43 (Get’s Bet) ✅

Suntem ușor confuzi de ce una din cele mai bune case de pariuri din țară a decis să ofere o cotă atât de mare pentru pariu combo, însă ne bucurăm extrem de tare că un pont atât de sigur ne poate aduce profit substanțial la pariuri sportive.

Gazdele acestui meci sunt de departe favorite la victorie, iar defensiva inexistentă a echipei UC Dublin face ca misiunea echipei Bohemians să fie una foarte ușoară. Drept urmare, am decis să vă propunem ponturi pariuri cu miza pe victoria gazdelor și cel puțin 2 goluri marcate în acest meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status