✅ Bohemians – Shamrock Rovers, Premier Division

Home » ✅ Bohemians – Shamrock Rovers, Premier Division

Fotbalul britanic ne-a adus întotdeauna spectacol și oportunități excelente pentru profit la pariuri sportive, chair dacă vorbim de Premier Division – prima ligă din Irlanda. De aceea ne îndreptăm azi atenția asupra partidei Bohemians – Shamrock Rovers, meci ce este programat să debuteze vineri la ora 21:45 și se va juca pe stadionul Dalymount Park.

Sari direct la pont >>

Bohemians – Shamrock Rovers

Bohemian F.C.

Bohemians vine în această partidă cu nevoie mare de victorie pentru a nu se îndepărta de locurile de cupe Europene și pentru a rămâne în continuare cu șanse realiste la titlu. Trupa antrenată de nord irlandezul Declan Devine vine totuși după o serie de 5 meciuri dezamăgitoare din campionatul Irlandei, în care a reușit să câștige o singură partidă, a remizat de 3 ori și a fost învinsă o dată.

Cu toate acestea, Bohemians rămâne în continuare destul de aproape de liderul Shamrock Rovers, iar o victorie în această partidă și posibil în partida restantă o pot aduce pe Bohemians la doar 2 puncte în urma liderului.

Poziție în clasament

Bohemians ocupă pentru moment locul 4 în clasamentul Premier Division cu un total de 34 de puncte cumulate în 20 de partide jucate. Se află la 8 puncte în urma liderului Shamrock Rovers, însă cu un meci mai puțin jucat.

De asemenea, Bohemians este la doar 2 puncte, respectiv 1 punct, în urma echipelor clasate pe pozițiile 2 și 3 în clasament, care au de asemenea un meci în plus jucat, așadar o victorie în acest meci poate însemna enorm de mult în ecuația de final de campionat pentru Bohemians.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Talbot – Horton, Nowak, Radkowski, Kirk – Buckely, Flores – McDaid, McDonnell, Coote – Akintunde

Shamrock Rovers F.C.

Shamrock Rovers, campioana sezonului trecut și echipa ce domină de câteva sezoane fotbalul irlandez, vine în acest meci după o victorie obținută fără probleme pe teren propriu împotriva ultimei clasate, UC Dublin.

Echipa antrenată de irlandezul Stephen Bradley nu a avut parte de cel mai promițător început de sezon, iar din 21 de meciuri jucate a fost învinsă de 3 ori și a remizat în 6 meciuri fotbal. Cu toate acestea, lucrurile par să se îndrepte pentru campioni, întrucât au o serie de 3 victorii consecutive, victorii în care au reușit să marcheze cumulat 9 goluri și nu au încasat niciun gol.

Poziție în clasament

Așa cum era probabil de așteptat, Shamrock Rovers ocupă prima poziție în clasamentul Premier Division, cu un total de 42 de puncte cumulate în 21 de meciuri jucate, și un golaveraj zdrobitor de 44:18.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Pohls – Hoare, Lopes, Grace – Farrugia, Poom, O’Neill, Byrne, Kavanagh – Burke, Greene

Meciuri fotbal Bohemians – Shamrock Rovers

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate între Bohemians – Shamrock Rovers au avut loc în campionatul intern, iar din aceste partida Bohemians a reușit să câștige un singur meci, celelalte fiind victorii ale echipei Shamrock Rovers.

Ponturi pariuri Bohemians – Shamrock Rovers

Șansă dublă și Peste/Sub (Shamrock Rovers sau Egal și Peste 1.5) cota 1.87 (Get’s Bet) ✅

Pentru astfel de meciuri fotbal ce au un impact atât de decisiv pentru întregul sezon este de multe ori dificil să venim cu predicții fotbal sigure. Cu toate acestea, luând în calcul forma de moment a celor două echipe considerăm că putem oferi ponturi pariuri foarte sigure. Pentru că Bohemians se chinuie de câteva etape să câștige, iar forma echipei pare să fie în declin, am decis să mizăm cu șansă dublă pe Shamrock Rovers, care este în creștere de formă și pare determinată să se îndepărteze în fruntea clasamentului. Drept urmare, vă propunem ponturi fotbal cu miza pe victoria oaspeților sau remiză și cel puțin 2 goluri marcate în acest meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status