✅ Bodo/Glimt – Bohemians 1905, calificări Conference League

Home » ✅ Bodo/Glimt – Bohemians 1905, calificări Conference League

Joi suntem delectați cu multe meciuri fotbal din preliminariile Conference League, iar aceste meciuri aduc oportunități excelente pentru profit la pariuri sportive. Ne înderptăm atenția asurpa duelului dintre Bodo/Glimt – Bohemians 1905, partidă ce este programată joi, 27 iulie pe Aspmyra Stadion din Bodo, iar fluierul de start se va da la ora 19:00.

Sari direct la pont >>

Bodo/Glimt – Bohemians 1905

FK Bodo/Glimt

Bodo/Glimt vine în acest meci din postura de mare favorită la victorie, iar după cum arată lucrurile în campionatul Norvegiei, tindem să fim de acord cu cotele oferite de unele case de pariuri din România.

Echipa antrenată de Kjetil Knutsen se află în plin sezon competițional în Eliteserien și deci echipa este cât se poate de pregătită din punct de vedere fizic pentru această dublă manșă. În prima ligă a Norvegiei, Bodo/Glimt a reușit să se desprindă ușor în fruntea clasamentului după o serie de 3 victorii consecutive, și a luat un avans de 9 puncte față de principala urmăritoare.

Acest lucru ne dă foarte clar de înțeles faptul că Bodo/Glimt a dovedit și sezonul acesta că este capabilă să depășească obstacolele de la începutul sezonului și a ajuns, conform așteptărilor, pe prima poziție în clasament.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Haikin – Sjovold, Bjortuft, Lode, Bjorkan – Gronbaek, Berg, Fet – Sorli, Pemi, Pellegrino

Bohemians Praha 1905

Bohemians Praha 1905 vine în această partidă după o pauză competițională destul de lungă ce a debutat la sfârșitul lunii mai. Echipa din Praga a reușit însă să pregătească această dublă manșă din preliminariile Conference League cu o serie de 6 meciuri amicale, și a început oficial și sezonul în campionatul intern cu o victorie obținută sâmbătă în deplasarea de la Pardubice.

Trupa antrenată de Jaroslav Vesely pornește cu a doua șansă la victorie în această partidă, cel puțin conform cotelor oferite de marile case de pariuri din țară, însă acest lucru nu pare să o descurajeze și speră chiar să obțină un rezultat pozitiv în partida tur din Bodo. Bookmakerul Superbet a fost ceva mai nemilos în privința cotelor, oferind cota 1,33 pentru victoria gazdelor, 5,50 la remiză și 9,00 pentru victoria echipei Bohemians 1905.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Reichl – Hybs, Krapka, Hulka – Dostal, Jindrisek, Janos, Kostl – Matousek, Kozak, Prekop

Meciuri fotbal Bodo/Glimt – Bohemians 1905

Este pentru prima dată în istorie când cele două formații se întâlnesc într-un meci direct, așadar această confruntare va fi foarte interesant de urmărit.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt – Bohemians 1905

1×2 Timp Regulamentar (Bodo/Glimt) cota 1.35 (Get’s Bet) ✅

Cu toate că echipa din Cehia vine destul de motivată în această deplasare după victoria din prima etapă de campionat și rezultate mulțumitoare în amicalele disputate, misiunea ei va fi una foarte dificilă iar noi considerăm că nu are mari șanse să plece cu puncte din acest meci.

Considerăm astfel că este vital să vă oferim ponturi pariuri azi ce au șanse bune de reușită, iar indiferent dacă va câștiga la un singur gol diferență sau va reuși să spargă defensiva cehilor, suntem de părere că Bodo/Glimt va câștiga această confruntare. Drept urmare mizăm la pariuri sportive pe victoria gazdelor în meciul Bodo/Glimt – Bohemians 1905.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status