❌ Boca Juniors – Monagas, Copa Libertadores

Home » ❌ Boca Juniors – Monagas, Copa Libertadores

Ultima etapă din cadrul grupelor Copa Libertadores se joacă săptămâna aceasta, iar noi încercăm să obținem cât mai mult profit la pariuri sportive de pe urma acestor meciuri fotbal. Ne concentrăm toată atenția asupra partidei Boca Juniors – Monagas ce se joacă vineri noaptea la ora 01:00 pe Estadio Alberto J. Armando din Buenos Aires. Așa cum v-am obișnuit, la finalul acestei analize venim cu cele mai sigure ponturi pariuri azi la cote cât mai avantajoase oferite de marile case de pariuri din România.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Boca Juniors – Monagas

Club Atletico Boca Juniors

Boca Juniors vine în această partidă cât se poate de relaxată și poate aborda acest meci ca pe unul amicat deoarece este deja calificată în fazele eliminatorii ale Copa Libertadores. Singurul lucru pentru care Boca Juniors mai are de tras este să încheie grupa pe prima poziție, însă acest lucru nu reprezintă un obiectiv important pentru echipă și va căuta probabil să menajeze jucători cheie și să evite accidentări.

Trupa lui Jorge Almiron a avut un parcurs excelent în această grupă, iar din 5 partide disputate până la momentul de față Boca a reușit să câștige 3 meciuri fotbal, a remizat o singură dată și a fost învinsă de asemenea o dată. Ambele rezultate nefavorabile s-au înregistrat în deplasare.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Boca Juniors ocupă primul loc în clasamentul grupei F cu un total de 10 puncte cumulate și un golaveraj de 5:2.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Romero – Weigandt, Valdez, Figal, Fabra – Fernandez, Varela, Medina – Advincula, Benedetto, Langoni

Monagas S.C.

Monagas vine în acest meci cu o singură opțiune pentru a spera la calificarea în optimile de finală, anume victoria în această partidă, preferabil la o diferență mare de scor. Cu toate acestea, Monagas este dependentă și de rezultatul celuilalt meci din grupă și speră ca Pereira să fie învinsă la o diferență minimă de scor.

Echipa antrenată de Jhonny Ferreira nu a avut un parcurs excelent în această grupă și a reușit să câștige o singură partidă, a mai remizat de 2 ori și a fost învinsă în 2 meciuri.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Poziție în clasament

Monagas se află clasată pe poziția a 3-a în clasament cu un total de 5 puncte cumulate în 5 meciuri jucate, la 2 puncte în urma echipei de pe locul secund, Pereira, și cu un golaveraj negativ de 3:4.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-1-2) Mosquera – Ramirez, Cummings, Rodriguez – Anderson, Rivas, Quinonez, Gonzalez – Castillo – Navas, Arroyo

Meciuri fotbal Boca Juniors – Monagas

Singurul meci de fotbal direct disputat între Boca Juniors – Monagas a avut loc în partida tur din această grupă în luna aprilie și s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Ponturi pariuri Boca Juniors – Monagas

Total goluri Peste/Sub (Sub 3.5) cota 1.35 (Winmasters) ❌

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Probabil este puțin surprinzător faptul că am decis să nu mizăm pe victoria gazdelor în acest meci, având în vedere faptul că sunt clar favorite la victorie. Cu toate acestea, am optat pentru ponturi fotbal cu miza pe goluri, deoarece Boca Juniors este deja calificată în optimile de finală ale competiției, iar noi suntem de părere că nu va forța victoria în acest meci.

De asemenea, Monagas nu a demonstrat faptul că este capabilă să producă surprize, cu atât mai mult să obțină o victorie la scor în această deplasare. Drept urmare, am decis să vă propunem ponturi pariuri azi pe goluri, mai precis cel mult 3 goluri marcate în acest meci, pont ce sperăm să vă aducă profit la pariuri sportive.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status