❌ ❌ Blackburn – Wigan, Championship, 6 februarie

Home » ❌ ❌ Blackburn – Wigan, Championship, 6 februarie

Unul dintre cele mai pasionante campionate de meciuri fotbal din lume se desfășoară în Championship, al doilea eșalon al Marii Britanii. Meciul Blackburn – Wigan este programat luni, 6 februarie, ora 22:00, pe Ewood Park (Blakburn). Sunt implicate două echipe cu obiective diferite, după cum vom vedea.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Sari direct la pont >>

Blackburn - Wigan

Blackburn

Este acel moment al sezonului în care Blackburn are nevoie mai mult ca oricând de un succes. Perturbarea programului de campionat cu meciuri fotbal din Cupă ar putea să dea peste cap socotelile gazdelor pentru acest meci. Totodată, ar putea însemna un ritm de joc mai bun, ce ar constitui un avantaj major pentru meciul cu Wigan.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Ca și în sezonul precedent, Blackburn este înscrisă în lupta pentru un loc de play-off, dar mai e mult până de parte. Pentru a reuși o astfel de clasare e nevoie de victorii în asemenea meciuri, în care adversarul vine de pe ultima poziție la Blackburn.

Echipa probabilă și absenți:

  •  Kaminski – Rankin-Costello, Carter, Wharton, Pickering – Buckley, Morton – Hodges, Dack, Brereton Diaz – Gallagher.               
  • Absenți: – Barnes, Batty, Brittain, Hyam (accidentați).

Wigan

Rezultatele din ce în ce mai slabe de la Wigan au adus schimbarea de antrenor, ceea ce reprezintă un red flag important pentru pasionații de pariuri sportive. Un astfel de aspect poate schimba, mai ales pe termen scurt, forma echipei în culpă.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Obiectiv

Aflată pe ultimul loc înaintea etapei, doar salvarea de la retrogradare a rămas în calcule pentru Wigan. Distanța față de locurile de rezistență nu este irecuperabilă, mai ales când mai sunt atât de multe de etape de disputat.

Echipă probabilă și absențe

  • Amos – Hughes, Caulker, Tilt – Nyambe, Power, Naylor, Cousins, McClean – Keane, Lang.           
  • Absenți: – Kerr, Pearce (accidentați), Wyke (incert).

Meciuri fotbal Blackburn – Wigan

Istoricul confruntărilor directe nu este tocmai relevant pentru acest meci, întrucât se întâlnesc două cluburi cu tranziții diferite. Blackburn este un club care vine din spate pentru a ajunge din nouă către elita fotbalului britanic, în timp ce Wigan e pe un parcurs descrescător de câțiva ani. Ultimul meci direct de la Blackburn din Championship a fost în 2019, scor 0-0.

Ponturi pariuri Blackburn – Wigan

1X și peste 1,5 goluri (câștigă Blackburn sau egal și se marchează cel puțin două goluri în meci) – cotă 1,72 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Marja de eroare pentru misiunea lui Blackburn de a rămâne în contact cu Top 6 este mult mai mică, așa că un eventual pas greșit cu Wigan ar bulversa întreg sezonul. Tocmai de aceea ne gândim pentru analiza acestui meci să abordăm cu prudență un rezultat care să încline înspre echipa gazdă, fie și un rezultat de egalitate de luat în calcul ca predicții fotbal. De asemenea, am remarcat că la meciurile lui Blackburn se lasă cu goluri, cel puțin suficient cât să se încadreze într-o limită de cel puțin două reușite în meci. Există un oarecare pericol din perspectiva schimbării de antrenor la Wigan, altfel încrederea ar fi fost și mai mare în acest tip de pariu combinat.

1 (câștigă Blackburn) – cotă 1,95 (Superbet) ❌

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cu cât analizăm mai mult meciul, cu atât ne atrage mai tare pariul de 1 solist (câștigă Blackburn), pentru că echipa gazdă are de urmărit un obiectiv extrem de important. E clar că bookmakerii nu văd o victorie facilă a gazdelor, prin prisma cotei pe care o regăsim la orice tip de case de pariuri, dar acest lucru nu trebuie să ne dea peste cap cu totul încrederea. E genul de meci în care Blackburn trebuie să-și arate superioritatea, mai ales că dispune de câțiva jucători, cum ar fi Brereton Diaz, urmăriți chiar de echipe consacrate din Premier League pentru un eventual transfer.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status