✅ Betis – Vallecano, La Liga (etapa 34), 15 Mai

Home » ✅ Betis – Vallecano, La Liga (etapa 34), 15 Mai

E pe ducă și campionatul spaniol, iar din seria de meciuri fotbal a etapei cu numărul 34 am extras un meci pe care ne putem baza pentru profit. Este vorba despre duelul Betis – Vallecano, programat luni, 15 mai, de la ora 22:00, pe Estadio Benito Villamarin (Sevilla). Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3, Prima Sport 4, Orange Sport.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Betis – Vallecano

Real Betis Sevilla

Cel mai bun mod de a fi încheiat seria mai puțin bună a rezultatelor pentru Betis a fost printr-un succes pe terenul echipei care-i urmărea locul 6 din clasament. A fost un 1-0 de aur la Bilbao, deși echipa gazdă se prezenta la meci cu mai multe argumente de partea sa pentru a se impune. Betis a avut o perioadă cu un singur succes din șase partide de campionat înainte de marele succes de la Bilbao. Strict pentru meciurile de pe teren propriu, Betis a avut doar trei succese din ultimele zece partide de acasă din toate competițiile.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Obiectiv

Principalul obiectiv al lui Betis este să-și protejeze locul de Europa League pe care se afla înaintea etapei, cu cinci puncte avans față de urmăritoare. Pentru a prinde un loc de top 4, distanța s-a făcut prea mare, de nouă puncte față de Sociedad.

Echipa probabilă și absenți:

  • Silva – Montoya, Luiz Felipe, Gonzalez, Miranda – Rodriguez, Guadrado – Luiz Henrique, Carvalho, Perez – Iglesias
  • Absenți: – Fekir (accidentat), Joaquin (incert)

Rayo Vallecano

După ce a avut o perioadă cu opt partide în care n-a reușit să câștige, Rayo s-a mai îndepărtat de zona locurilor europene – cu care cochetase de la startul sezonului. În ultimele cinci meciuri a reușit să câștige de trei ori, de fiecare dată acasă, cu același scor 2-1: cu Osasuna, Barcelona și Valladolid. Dar în deplasare a cedat la Elche (0-4) și la Sociedad (1-2). Ultimul succes de afară datează de la finalul lunii ianuarie, 1-0 la Villarreal.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Obiectiv

Rayo Vallecano se află în al doilea sezon consecutiv când gravitează în jurul locurilor de cupă europeană. Dacă misiunea de a prinde un loc de Europa League nu este atât de facilă, fiind șase puncte de recuperat față de Betis (locul 6), pentru un loc în Conference League este bătaie mare – șase echipe pe o distanță de trei puncte, printre care și Rayo.

Echipa probabilă și absenți:

  • Dimitrievski – Balliu, Mumin, Catena, Garcia – Valentin, Comesana – Palazon, Trejo, Garcia – de Tomas
  • Absenți:  Falcao (incert)

Meciuri fotbal Betis – Vallecano

În turul actualei ediții de campionat, Betis a câștigat deplasarea de la Vallecano cu 2-1. În ediția precedentă a Cupei Spaniei, tot 2-1 a fost pentru alb-verzii din Sevilla în deplasare, iar pe Estadio Benito Villamarin a fost 1-1. În La Liga, în campionatul trecut, a fost 3-2 pentru Betis acasă și 1-1 în deplasare.

Ponturi pariuri Betis – Vallecano

Gol marcat Vallecano (Rayo Vallecano marchează cel puțin un gol în meci) – cotă 1,53 (Casa Pariurilor) ✅

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Avem un meci destul de echilibrat la închiderea etapei cu numărul 34 din Spania. Rayo Vallecano este o echipă care are nevoie să iasă la atac, în ideea de a concretiza obiectivul pentru a se clasa la finalul sezonului pe un loc de cupă europeană. În acest sens, am ales să mizăm la pariuri sportive pe un gol marcat de oaspeți. Așa s-a întâmplat în șapte din ultimele opt partide, chiar dacă adversarii au fost de mare calibru: Barcelona, Atletico Madrid, Valencia sau Sociedad.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status