✅ Belarus – Israel, Calificări Euro 2024, 16 iunie

Home » ✅ Belarus – Israel, Calificări Euro 2024, 16 iunie

Începutul de weekend vine cu meciuri fotbal din cadrul calificărilor pentru Euro 2024, iar acest lucru aduce oportunități excelente pentru profit la pariuri sportive. Ne îndreptăm atenția către meciurile grupei I, mai precis asupra duelului dintre Belarus – Israel. Meciul se va juca pe teren neutru la Budapeste (Szusza Ferenc Stadion) vineri de la ora 21:45.

Sari direct la pont >>

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Belarus – Israel

Belarus

Bielorușii vin în acest meci cu nevoia de a obține primele puncte din această campanie de calificare, întrucât au pierdut primele 2 partide disputate în această grupă. Belarus a început cum nu se poate mai umilitor această campanie de calificare, cu o înfrângere la scor (0-5) împotriva Elveției.

A urmat partida din deplasare de la București, meci câștigat la limită de România cu scorul de 2-1, iar Belarus a dat de înțeles că este capabilă să producă anumite surprize în grupă. Pornește în această partidă cu a doua șansă la victorie, însă pe hârtie lucrurile nu sunt atât de dezechilibrate precum celelalte meciuri fotbal disputate de bieloruși.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Belarus este cea mai slabă echipă din această grupă de calificare, cel puțin după primele 2 meciuri disputate, fiind singura selecționată fără puncte cumulate și cu golaveraj negativ de 1:7.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev, Selyava, Yablonskiy, Ebong – Bakhar, Khvashchinskiy

Israel

Israel vine în această partidă determinată să obțină victoria, după două rezultate dezamăgitoare obținute la începutul acestei campanii de calificare. Cu toate că a pierdut meciul jucat în Elveția, iar acest lucru era de așteptat, Israel a remizat surprinzător pe teren prorpiu cu Kosovo, într-un meci în care kosovarii au avut un gol anulat și se puteau desprinde.

Selecționata antrenată de Alon Hazan este totuși determinată să lupte pentru calificarea la campionatul European din Germania, însă pentru a pune probleme serioase Elveției și României nu-și permite să mai piardă puncte în meciurile ce urmează.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Cele două rezultate slabe o clasează pe Israel pe penultima poziție în clasamentul grupei I cu un singur punct obținut și un golaveraj negativ de 1:4.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Glazer – Dasa, Shlomo, Vitor, Leidner – Jaber, Lavi, Peretz – Haziza, Baribo, Solomon

Meciuri fotbal Belarus – Israel

De-a lungul istoriei s-au înregistrat 4 meciuri directe disputate între Belarus – Israel, însă aceste partide au avut loc cu mulți ani în urmă, așadar sunt complet irelevante pentru analiza oferită de noi.

Ponturi pariuri Belarus – Israel

Șansă dublă și Peste/Sub (Israel sau Egal și Peste 1.5) cota 1.47 (Winmasters) ✅

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Așa cum v-am obișnuit, vom veni mereu cu pronosticuri fotbal ce vă permit să profitați la pariuri sportive. Pentru acest lucru, am selectat ceea ce considerăm noi a fi cele mai bune ponturi pariuri azi cu miza pe șansă dublă și număr de goluri. Ambele selecționate au o defensivă destul de slabă și au demonstrat faptul că vor risca mult în apărare în speranța marcării unui gol. Belarus a reușit să marcheze chiar în deplasarea din România, iar acest lucru ne face să credem că poate marca și azi. Însă Israel este net superioară și nu credem că va pierde acest meci. Drept urmare, am mizat pe victoria oaspeților sau remiză și cel puțin 2 goluri marcate în meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status