✅ Barnsley – Sheffield Wed, League One, 29 Mai

Home » ✅ Barnsley – Sheffield Wed, League One, 29 Mai

Până să se încheie de-a dreptul sezonul britanic mai avem câteva meciuri fotbal ce se doresc a fi decisive pentru configurația noilor ediții de campionat. Partida Barnsley – Sheffield Wed se joacă luni, 29 mai, de la ora 17:00, pe stadionul Wembley (Londra). Este finala de promovare pentru un loc în Championship din faza de play-off a League One. Este pe teren neutru, iar în caz de egalitate se trece la reprize suplimentare de prelungire și, eventual, lovituri de departajare.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Barnsley – Sheffield Wed

Barnsley FC

Una dintre echipele care este formată în tipul Moneyball, cu statistici elaborate pentru a decide ce jucători să fie cooptați, a avut câteva sezoane extreme. Mai întâi, a fost în play-off pentru un loc de Premier League, dar în campionatul imediat următor a retrogradat în League One din Championship. Iar acum are șansa de a reveni în a doua ligă britanică, după un parcurs destul de constant pe parcursul sezonului regulat. Deși nu s-a bătut nicio clipă cu adevărat în lupta pentru promovarea directă, măcar nu s-a pus problema referitor la locul său de play-off.

Odată ajunsă în postura de a juca pentru calificarea în Championship, Barnsley a reușit să o elimine pe Bolton – o echipă de anvergură a fotbalului britanic – fără să piardă în dublă manșă. Barnsley a câștigat cu 1-0 pe teren propriu, după ce făcuse egal în turul de la Bolton (scor 1-1).

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipa probabilă:

  • Isted – Thomas, Andersen, Kitching – Williams, Phillips, Connell, Kane, Cadden – Tedic, Cole

Sheffield Wednsday

O altă echipă de mare tradiție a Marii Britanii care încearcă să revină cât mai aproape de prim-planul fotbalului este Sheffield Wednsday. Cândva o echipă de Premier League, Sheffield Wed a părut că e capabilă să obțină promovarea directă în Championship, dar finalul sezonului regulat a găsit-o, practic, în genunchi, cu o perioadă de opt meciuri în care a câștigat o singură dată. A mai dres-o spre final, când a câștigat patru meciuri la rând, dar fără efect în clasament, pentru că Plymouth și Ipswich au reușit să promoveze direct înaintea sa.

Dubla manșă cu Petereborough a fost de-a dreptul nebună, în faza de play-off pentru promovare. Sheffield Wed pierduse prima manșă, în deplasare, scor 0-4, motiv pentru care un fan s-a filmat cum își rupea biletele de acces pentru retur. El a avut de pierdut, pentru că returul a fost unul de vis pentru Sheffield. A fost 4-0 în timp regulamentar, iar după prelungiri s-a făcut 5-1, ceea ce condus la executarea loviturilor de departajare. Nervii mai tari i-a avut Sheffield, care a câștigat cu 5-3 de la 11 metri, obținând calificarea pentru finala de promovare.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipă probabilă:

  • Dawson – Iorfa, Ihiekwe, James – Paterson, Palmer, Bannan, Johnson – Smith, Windass, Gregory

Meciuri fotbal Barnsley – Sheffield Wed

Barnsley a avut câștig de cauză în meciurile directe cu Sheffield Wed în sezonul regulat, câștigând mai întâi cu 2-0 în deplasare, după care a urmat un succes pe teren propriu, la retur, scor 4-2. Cele două echipe s-au mai întâlnit în Championship, în urmă cu trei sezoane, când au fost victorii împărțite, fiecare a câștigat cu 2-1 pe terenul celeialalte.

Ponturi pariuri Barnsley – Sheffield Wed

1X (câștigă Barnsely sau egal) – cotă 1,72 (Casa Pariurilor) ✅

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Am ales să mizăm la pariuri sportive pe varianta de șansă dublă în favoarea echipei care a fost mai constantă pe parcursul sezonului. Chiar dacă a terminat sub Sheffield Wed în clasament, Barnsley a fost echipa care a avut un parcurs mai așezat. Drept dovadă și faptul că a controlat mult mai bine seria cu Bolton, față de Sheffield Wed care a avut nevoie de un miracol pentru a o depăși pe Peterborough. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status