✅ Banfield – River Plate, Liga Profesional, 12 iunie

Home » ✅ Banfield – River Plate, Liga Profesional, 12 iunie

Continuăm seria de meciuri fotbal din etapa 20 din Argentina cu un nou duel, și anume Banfield – River Plate. Partida va lua startul noaptea de la ora 01:15 și se va disputa pe Estadio Florencio Sola din Buenos Aires. Se anunță o partidă dezechilibrată înaintea startului, mai ales că se întâlnește liderul clasamentului cu una dintre echipele codașe. Am pregătit analiza și pronosticul pariuri pentru duelul Banfield – River Plate în textul de mai jos.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Banfield - River Plate

Ponturi Pariuri Banfield – River Plate

X2 & Peste 1.5 goluri (River Plate nu pierde și minim 2 goluri) (cota 1.55 Casa Pariurilor)

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Pentru evenimentul evidențiat Banfield – River Plate vom miza pe pariul combinat unde oaspeții nu vor pierde și se vor marca minim 2 goluri în meci. Cum River Plate vine în deplasarea de luni noapte din postura de favorită, mai ales că trebuie să-și apere prima poziție din clasament, toată lumea se așteaptă să nu facă un pas greșit. Banfield trece printr-o formă slabă din punct de vedere al rezultatelor, reușind o singură victorie în ultimele 7 meciuri, și nu dar senzația că ar putea reuși surpriza.

Analiză meci Banfield – River Plate

Statistica la general a duelului Banfield – River Plate este clar de partea oaspeților, care până acum s-a impus de 18 ori în întâlnirile directe. Gazdele au reușit doar 9 victorii până acum, iar alte 6 rezultate s-au terminat cu o remiză. Ultimele confruntări directe au fost ceva mai echilibrate, cu River Plate reușind 3 succese iar Banfield la rândul ei cu 2 victorii, însă partida de luni noapte se anunță din nou una dezechilibrată.

Club Atletico Banfield

Formația gazdă este una dintre cele mai slabe echipe la ora actuală din campionat, aflându-se în subsolul clasamentului. A înregistrat o singură victorie în precedentele 7 etape și are un total de doar 4 succese până acum, pe lângă cele 6 egaluri și înfrângeri. La cum arată lucrurile, obiectivul primordial pentru moment este menținerea în prima ligă, mai ales că în Argentina, doar ultima clasată retrogradează. Totuși, Banfield nu este departe de ultimul loc, așa că trebuie să-și intre în formă pentru a scăpa de emoțiile zonei roșii.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

Banfield se află pe locul al 26-lea în Argentina cu un total de doar 18 puncte adunate în urma a 19 meciuri jucate. Are un golaveraj negativ de 12:22 și este și echipa cu cele mai puține goluri înscrise până acum, la egalitate cu Santa Fe. Sunt la un singur punct față de ultima clasată, Arsenal Sarandi, iar emoțiile locului ce duce în liga secundă rămân încă mari.

Obiectiv

Gazdele încearcă imposibilul luni noapte pe teren propriu, acolo unde vor începe meciul cu șansa a doua. Întâlnesc liderul campionatului, care vine cu gândul la toate cele 3 puncte, însă Banfield încearcă să-și joace șansa, mai ales că au arătat un joc bun în precedentele confruntări directe.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Cambeses – Coronel, Olivera, Maciel, Mago – Sosa, Cabrera, Remedi, Bisanz – Sosa, Gimenez

CA River Plate

Echipa oaspete vine în deplasarea de luni noapte din postura de lider la zi al campionatului. Totodată, este și formația cu cele mai multe victorii până acum, nu mai puțin de 13 succese, și doar 2 remize și alte 3 înfrângeri. Datorită întreruperii meciului din ultima etapă când au jucat pe teren propriu cu Defensa, ce va rămâne să se rejoace, pot pierde prima poziție dacă nu vor lua toate cele 3 puncte în partida de luni.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

River Plate se află pe primul loc în Argentina cu un total de 41 de puncte adunate după 18 jocuri disputate. Are un golaveraj pozitiv de 31:11, fiind a doua echipă din punct de vedere al atacului. Se află la doar un singur punct în fața celor de la Talleres Cordoba, însă au și 2 meciuri în minus, care le pot da din nou un avantaj copios.

Obiectiv

Oaspeții vin cu gândul de presta cel mai bun joc a lor în deplasarea de luni, unde nu concep altceva decât victoria. Au nevoie de cele 3 puncte pentru a fi siguri că rămân pe prima poziție în campionat, și vor să profite de forma foarte slabă a adversarilor, care se chinuie să găsească drumul spre o nouă victorie.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Armani – Herrera, Rojas, Gonzalez, Casco – Aliendro, de la Cruz – Solari, Nacho, Barco – Miguel
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status