❌ Auxerre – Lyon, Ligue 1 (etapa 24), 17 Februarie 

Home » ❌ Auxerre – Lyon, Ligue 1 (etapa 24), 17 Februarie 

Weekendul european plin de meciuri fotbal începe de vineri seară cu partide de deschidere ale etapelor din cele mai importante campionate. Meciul Auxerre – Lyon se joacă vineri, 17 februarie de la ora 22:00, pe Stade de lAbbe-Deschamps (Auxerre). Partida va putea fi urmărită în direct pe canalele Digi Sport 3, Orange Sport și Prima Sport 4.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Auxerre - Lyon

Auxerre

Cu câteva frânturi de meciuri reușite nu se face primăvară pe linia de clasament a lui Auxerre, aflată penultima în Ligue 1. Zicem frânturi pentru că, în ultima perioadă, Auxerre a adus un punct din deplasarea de la codașa Angers, a terminat neînvinsă cu Reims (0-0 acasă) – una dintre cele mai în formă echipe ale momentului, plus două prestații solide nefinalizate și ca rezultate, 2-3 la Monaco și 0-1 la Lens.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Fără să fi câștigat vreun meci de campionat din etapa a 13, la 1-0 cu Ajaccio (altă nou-promovată), Auxerre poate că n-ar fi trebuit să aibă încă speranțe mari pentru evitarea retrogradării. Dar forma slabă a tuturor echipelor din subsolul clasamentului e ca o normă, iar Auxerre are de recuperat doar patru lungimi față de Troyes, de exemplu, prima deasupra liniei de retrogradare.

Echipa probabilă și absenți

  • Radu – Ravelson, Jubal, Toure, Mensah – Massengo, Toure – Hein, Autret, Da Costa – Abline           
  • Absenți: – Dembele, Jeanvier, Niang, Owusu, Pellenard (accidentați)

Lyon

Forma lui Lyon a început să devină încurajatoare pentru fanii săi, cu trei succese importante la rând. Două în campionat, 3-1 la Troyes și 2-1 acasă cu Lens, plus calificarea în sferturile Cupei Franței în fața lui Lille. Rezultatele slabe din ultima vreme ale lui Lorient și Rennes au deschis o portiță pentru accesul în cupele europene și pentru Lyon, care la un moment dat părea la ani lumină distanță de o astfel de posibilitate.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Pentru sănătatea financiară a clubului este foarte necesar ca Lyon să prindă cupele europene, iar o echipă de o asemenea anvergură nu poate să joace totul doar pe cartea Cupei. Așa că trebuie să tragă tare și în campionat, iar oportunitatea poate să pară și mai accesibilă dacă vine un succes la Auxerre.

Echipa probabilă și absenți

  • Lopes – Diomande, Lovren, Lukeba – Kumbedi, Caqueret, Tolisso,Tagliafico – Cherki, Dembele, Barcloa         
  • Absenți:  – Gusto, Jeffinho, Lacazette (accidentați)

Meciuri fotbal Auxerre – Lyon

Absența de un deceniu a lui Auxerre din prim planul fotbalului francez a făcut ca bilanțul meciurilor directe să aibă de suferit, pentru că a trecut prea mult timp pentru relevanța de pariuri sportive. De dragul statisticii, Lyon a câștigat cu 3-0 la ultima deplasare de la Auxerre (2011), iar în turul actualului sezon (la cel mai recent duel direct) tot Olympique a câștigat, scor 2-1.

Ponturi pariuri Auxerre – Lyon

X2 și peste 1,5 goluri (egal sau câștigă Lyon și cel puțin două goluri înscrise în meci) – cotă 1,57 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Dacă urmărim forma arătată de cele două echipe în ultima perioadă este clar că balanța înclină către Lyon. Oaspeții au recăpătat un soi de formă încurajatoare că se poate prezenta la Auxerre (penultima clasată) fără să piardă. În același timp, gazdele sunt o echipă capabilă să fie ca un ghimpe pentru cei care urmăresc clasarea în top și ne așteptăm la o ripostă destul de tare. De aici și ideea de a miza, pe lângă pariul clasic din categoria pronosticuri fotbal de X2, și pe un număr de cel puțin două goluri înscrise în meci. La această parte a pariului poate să contribuie cu un gol și gazdele, dar la fel ca la partea de X2 mai mult ne bazăm pe Lyon.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status