✅ Auxerre – Lens, Ligue 1, 3 iunie

Home » ✅ Auxerre – Lens, Ligue 1, 3 iunie

Ne luăm rămas bun de la încă unul din marile campioante ale Europei, Ligue 1, iar pe noi ne așteaptă un meci de foc în ultima etapă. Avem parte de confruntarea dintre Auxerre – Lens, partidă ce este sâmbătă, 3 iunie de la ora 22:00 și va avea loc pe Stade de l’Abbé-Deschamps din Auxerre. Ca de obicei, cele mai bune ponturi pariuri azi le găsiți la finalul acestei avancronici!

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Auxerre – Lens

AJ Auxerre

Auxerre vine în această partidă condamnată la victorie întrucât se află în pericol real de retrogradare. Orice alt rezultat în afară de victorie o pune pe Auxerre în pericol de a încheia sezonul în zona roșie a clasamentului, evident în funcție și de rezultatul obținut de Nantes. Cu toate acestea, Auxerre poate scăpa de orice emoție și nu este nevoită să spere la rezultat negativ al echipei Nantes dacă va obține victoria în acest meci.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Echipa antrenată de Christophe Pelissier se află pe poziția 16 în Ligue 1 cu un total de 35 de puncte cumulate, la 2 puncte avans față de Nantes care se află pe poziția 17, prima poziție retrogradabilă din clasament.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (5-4-1) Radu – Zedadka, Raveloson, Jubal, S. Toure, Mensah – Jein, B. Toure, Massengo, Sinayoko – Da Costa
  • Absenți: Naing, Owusu, Ruiz-Atil (accidentați)

RC Lens

Lens vine în acest meci foarte relaxată după ce a reușit să-și asigure matematic prezența în grupele Ligii Campionilor sezonul viitor.

Echipa antrenată de Franck Haise a surclasat-o pe Marseille pe finalul acestui sezon și a reușit să-și atingă marele obiectiv propus. Forma echipei este una demnă de participarea în Champios League cu 6 victorii obținute în ultimele 6 etape de campionat, victorii ce i-au permis să o depășească pe Marseille în clasament.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Poziție în clasament

Lens ocupă poziția secundă în Ligue 1 și nu mai poate fi depășită matematic, așadar va încheia sezonul pe această poziție. Până acum formația lui Haise a acumulat 81 de puncte în 37 de meciuri jucate, cu un golaveraj incredibil de 65 de goluri marcate și doar 28 primite.

Este interesant de văzut dacă Lens va forța o victorie în etapa finală sau va căuta să-și menajeze jucătorii și va permite echipei Auxerre să spere la salvarea de la retrogradare.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-2-1) Samba – Gradit, Danso, Medina – Sotoca, Samed, Fofana, Machado – Fulgini, Thomasson – Openda
  • Absenți: Fotes (decizia antrenorului), Cabot, Farinez, Pandor (accidentați)

Meciuri fotbal Auxerre – Lens

Meciurile directe disputate între cele două formații sunt dominate de Lens, care a reușit să se impună de 4 ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Auxerre – Lens

Auxerre marchează peste 0.5 goluri, Auxerre va avea peste 2.5 cornere (Da) cota 1.55 (Superbet – SuperPariuri) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Este un meci dezechilibrat când comparăm statisticile, însă există unele elemente ce vor influența rezultatul acestui meci. Auxerre are nevoie de victorie pentru a fi sigură de salvarea de la retrogradare, pe când Lens vine practic fără obiectiv în această partidă. Mai mult, Auxerre are șansa de a juca acest meci în fața publicului propriu, ce va împinge echipa spre victorie.

Drept urmare, am mizat la pariuri sportive pe cel puțin un gol marcat de gazde care vor beneficia de asemenea de cel puțin 3 cornere în meci, întrucât Auxerre e nevoită să atace și să forțeze marcarea unui gol în această partidă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status