❌ Austria Lustenau – Hartberg, Austria Bundesliga, 2 iunie

Home » ❌ Austria Lustenau – Hartberg, Austria Bundesliga, 2 iunie

Austria ne rezervă și ea o surpriză pe acest final de săptămână. Avem parte de ultima etapă din grupa de play-out din Austria Bundesliga, iar pe noi ne așteaptă un meci de totul sau nimic între Austria Lustenau – Hartberg, întrucât se joacă pentru accederea în play-off pentru Conference League. Partida este programată vineri, 2 iunie de la ora 20:30 pe arena Planet Pure Stadion din Lustenau.

Sari direct la pont >>

Austria Lustenau – Hartberg

SC Austria Lustenau

Interesant este faptul că Austria Lustenau nu vine în acest meci din postura de favorită chiar dacă este mai bine clasată în Austria Bundesliga și a câștigat cel mai recent meci disputat cu Hartberg. Acest lucru se datorează totuși formei slabe demonstrate de echipă în partidele recente, iar în acest meci nu există loc pentru erori.

Forma echipei

Echipa antrenată de austriacul Markus Mader are parte de un final de sezon plin de emoții cauzate de căderea inexplicabilă de formă a echipei sale. Echipa din Lustenau nu a mai obținut o victorie de 5 partide, iar aceste ultime 5 etape i-au adus 4 remize și o înfrângere, ceea ce o pune acum în postura de a lupta pentru calificarea în play-off-ul Conference League.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Helac – Maak, Hugonet, Grujcic – Gmeiner, Grabher, Surdanovic, Rhein, Guenouche – Anderson, Fridrikas

TSV Hartberg

Hartberg vine în acest meci mult mai încrezătoare decât adversara sa și cu speranțe destul de bune la clasarea pe poziția a 8-a după seria foarte bună de meciuri recente din campionat.

Echipa antrenată de austriacul Markus Schopp va avea însă o misiune foarte dificilă vineri seara unde nu are altă opțiune decât victoria pentru a se clasa pe locul 8 în campionat. Pentru moment, Hartberg se află pe poziția a 9-a, la 2 puncte în urma echipei Austria Lustenau ce ocupă poziția a 8-a.

Forma echipei

Forma echipei lui Schopp este una mult mai bună decât a adversarei sale din acest meci. Ultimele 5 meciuri fotbal disputate în Austria Bundesliga i-au adus lui Hartberg 3 victorii, o remiză și o singură înfrângere, lucru ce demonstrează motivația echipei de a participa în cupele Europene sezonul viitor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Sallinger – Schantl, Sonnlaitner, Steinwender, Pfeifer – Kainz – Frieser, Sangare, Heil, Fadinger – Providence

Meciuri fotbal Austria Lustenau – Hartberg

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate între Austria Lustenau – Hartberg denotă un echilibru între cele două formații, întrucât ambele au obținut câte 2 victorii din aceste confruntări iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Austria Lustenau – Hartberg

Total goluri – interval (2-4) cota 1.45 (Get’s Bet) ❌

Am decis să mergem pe predicții fotbal legate de numărul de goluri marcate în acest meci, iar acest lucru se datorează importanței acestei confruntări. Cu excepția ultimului meci dintre cele două formații, am avut parte de cel puțin 2 goluri per meci în confruntările directe, iar media ultimelor 5 întâlniri dintre cele două echipe este de 2.8 goluri per meci. Așadar, considerăm că unul din cele mai optime ponturi pariuri azi este să mizăm pe interval de goluri 2-4, o miză ce sperăm să vă ofere profit la pariuri sportive weekend-ul acesta.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status