❌ ❌ Australia – Danemarca, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 30 noiembrie

Home » ❌ ❌ Australia – Danemarca, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 30 noiembrie

La fel ca și multe alte grupe de la acest Campionat Mondial, grupa D a avut parte de o surpriză și anume de victoria incredibilă a Australiei în fața Tunisiei, victorie ce-i pune în postura de favoriți la calificarea în optimile de finală. Cu toate acestea, Australienii mai au un test foarte greu de trecut, acesta fiind ultimul meci din grupă. Meciul Australia – Danemarca va fi condus de arbitrul de centru Mustapha Ghorbal și se va juca pe superbul stadion Al Janoub din Al Wakrah la ora 17:00.

Sari direct la pont >>

Australia - Danemarca

Australia

Australia este una din surprizele acestei grupe și are potențialul de a fi una din surprizele acestui turneu dacă va reușit să învingă selecționata Danemarcei și să acceadă în faza optimilor.

În primul meci al Australiei de la acest campionat mondial, Franța a reușit să învingă reprezentativa „socceroos” cu scorul de 4-1, reducând dramatic speranțele unui întreg continent pentru calificarea în optimi.

Poziție în clasament

Australia este clasată pe poziția secundă în grupa D cu un total de 3 puncte, depășind Danemarca și Tunisia care au doar câte un punct după două meciuri jucate.

Obiectiv

Cu toate că își doresc victoria pentru a ajunge cu siguranță în optimile de finală ale Campionatului Mondial FIFA 2022 Qatar, Australienii pot accede în fazele eliminatorii chiar și cu un rezultat de egalitate, cu condiția ca Tunisia să piardă sau să obțină doar o remiză în fața Franței. Mai presus de toate, Australia are ca obiectiv în primul rând evitarea înfrângerii în această partidă!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Duke, McGee – Leckie, Irvine, Mooy, Goodwin – Karacic, Souttar, Rowies, Behich – Ryan
  • Absenți: Atkinson (accidentat)

Danemarca

Danemarca este condamnată să câștige această partidă și să spere că Tunisia nu va obține un rezultat mai bun ca ea pentru a accede în faza optimilor de finală.

Danemarca a dezamăgit ușor cel puțin în primul meci de la acest campionat mondial, în care nu a reușit mai mult decât o remiză fără goluri în fața Tunisiei, iar acum se vede nevoită să câștige această partidă, iar golaverajul este posibil să fie chiar factor diferențiator.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Poziție în clasament

Danemarca este a treia echipa clasată în grupa D cu doar 1 punct obținut în două meciuri jucate, în care a reușit să marcheze o singură dată și a primit două goluri.

Obiectiv

Obiectivul Danezilor pentru acest meci este cât se poate de clar, victoria la o diferență de scor cât mai mare pentru a-și mări șansele de promovare în fazele eliminatorii ale competiției.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Lindstrom, Cornelius, Damsgaard – Kristensen, Hojbjerg, Eriksen, Maehie – Andersen, Christensen, Nelsson – Schmeichel
  • Absenți: Delaney (accidentat)
  • Incerți: Kjaer (accidentat)

Meciurile directe Australia – Danemarca

Cele două echipe au disputat câteva meciuri amicale de-a lungul timpului, însă cea mai importantă confruntare directă a fost cea de la campionatul mondial din 2018, partidă ce s-a încheiat cu scorul de 1-1 după un meci dominat în mare parte de Australieni.

Ponturi pentru pariuri Australia – Danemarca

Danemarca marchează peste 0.5 goluri și Danemarca va avea peste 3.5 cornere (Da) cota 1.35 (Superbet – SuperPariuri) ❌

Ținând cont situația actuală în grupa D, danezii nu au altă opțiunea decât să fie ofensivi și să câștige meciul la o diferență cât mai mare de goluri pentru a avea șanse la calificarea în optimi. Datorită acestui fapt, vom miza pe un meci foarte deschis în care Danemarca va marca cel puțin un gol și va beneficia de cel puțin 4 cornere în meci.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Pauză sau final, Timp regulamentar (Danemarca) cota 1.35 (Winmasters) ❌

Cu toate că se află sub presiune într-o situație nu tocmai ideală, Danemarca este fără îndoială echipa mai valoaroasă capabilă să facă față presiunii și să întoarcă rezultatele așa cum e nevoie. Ținând cont de faptul că victoria este singura opțiune a danezilor, dar și de faptul că aceștia dispun de jucători foarte valoroși în lotul lor, vom miza pe un meci Australia – Danemarca în care danezii vor conduce la pauză și/sau la final de meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status