❌ Augsburg – Hoffenheim, Bundesliga (etapa 21), 17 februarie

Home » ❌ Augsburg – Hoffenheim, Bundesliga (etapa 21), 17 februarie

Campionatul german ne propune un alt episod din seria meciuri fotbal pline de spectacol, cu deschiderea din etapa cu numărul 21 între două echipe ce au generat partide cu goluri multe în acest an. Meciul Augsburg – Hoffenheim se joacă vineri, 17 februarie, de la ora 21:30, pe stadionul WWK Arena (Augbsurg). Partida va putea fi transmisă în direct pe Orange Sport și Prima Sport 3.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Augsburg - Hoffenheim

Augsburg

Dacă e o echipă care să fi devenit specialistă în evitarea retrogradării, aceea este FC Augsburg. Care an de an reușește să păcălească destinul și să se mențină în Bundesliga. Și de această dată, înaintea sezonului, era cotată printre echipele vizate să pice, dar iată că se plasează momentan cu patru puncte deasupra liniei de retrogradare. Ca formă stă bine Augsburg pentru că a câștigat cele două jocuri de pe teren propriu. Ambele au fost cu echipe mai tari ca Hoffenheim, cu Monchengladbach și cu Leverkusen. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Salvarea de la retrogradare rămâne un obiectiv etern pentru Augsburg, ceea ce nu se poate fi schimbat nici pe parcursul de până acum. Dacă va reuși să-și câștige jocurile de acasă (ceea ce pare un obiectiv în sine pentru Augsburg), atunci echipa din sudul Germaniei are toate șansele să fie văzută în Bundesliga și din sezonul următor.

Echipa probabilă și absenți:

  •  Gikiewitz – Gunmy, Gouweleeuw, Uduokhai, Pedersen – Maier, Engels, Rexhbecaj, Jensen – Beljo, Berisha   
  • Absenți: Cardona, Hahn, Iago, Oxford, Strobl, Vargas (accidentați).

Hoffenheim

Un singur egal din cele șase meciuri oficiale din 2023 înseamnă mult prea puțin pentru oricine. Iar Hoffenheim are un lot care să-i permită rezultate peste ceea ce a înregistrat până acum. Nici programul dificil de până acum nu poate fi neapărat luat în calcul, pentru că Hoffenheim a fost învinsă clar și de către Bochum (5-2) – una dintre echipele implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Partea bună arătată de Hoffenheim a fost că a reușit să marcheze meci de meci în toată această perioadă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Și să vrea să fie altceva și nu se poate în afară de evitarea retrogradării. În această postură a ajuns Hoffenheim după ce n-a mai învins pe nimeni în campionat din etapa a zecea (la un 3-0 la Schalke). În clasamentul la zi, Hoffe este pe 14, cu doar două puncte peste poziția de baraj.

Echipă probabilă și absențe

  • Baumann – Kabak, Brooks, Nsoki – Akpoguma, Delaney, Geiger, Angelino – Baumgartner, Bebou, Kramaric   
  • Absenți: – Bruun Larsen, Kaderabek, Promel, Skov (accidentați)

Meciuri fotbal Augsburg – Hoffenheim

Deși nu e vorba de două dintre numele mari ale fotbalului german, Augbsurg și Hoffenheim au tot avut ocazia să se întâlnească încă din liga regională din 2002 până în Bundesliga zilelor noastre. Pentru acuratețe la pariuri sportive, în ultima vreme Hoffenheim a reușit să câștige mult mai des cu Augsburg, inclusiv un net 4-0 la ultima deplasare. În tur, la Hoffenheim a fost 1-0.

Ponturi pariuri Augbsurg – Hoffenheim

Peste 2,5 goluri (se marchează cel puțin trei goluri în meci) – cotă 1,70 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

O caracteristică a meciurilor din campionatul Germaniei este aceea a golurilor înscrise mult mai ușor decât în alte tipuri de competiții. Iar Hoffenheim oferă cea mai bună mostră în acest sens. Chiar dacă n-a mai bătut pe nimeni în ultimele zece meciuri oficiale, de fiecare dată au fost marcate cel puțin trei goluri în aceste partide. Nici Augsburg nu face rabat de la spectacol, chiar dacă uneori îl mai sacrifică pentru un avantajul pe tabelă. Meciul se anunță deschis, cu nevoie de puncte de ambele părți. Trebuie să derulăm mult înapoi ca să găsim un meci al lui Hoffenheim care să nu se încadreze în limita de cel puțin trei goluri înscrise în joc. Așa că mizăm și noi la peste 2,5 goluri, fără să ne intereseze echipa învingătoare.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status