✅ Augsburg – Dortmund, Bundesliga, 21 Mai

Home » ✅ Augsburg – Dortmund, Bundesliga, 21 Mai

Penultima etapă din Germania se trăiește cu sufletul la gură, în special pentru cele două meciuri fotbal cu implicații în lupta pentru titlul de campioană. Meciul Augsburg – Dortmund se joacă duminică, 21 mai, de la ora 18:30, pe WWK Arena (Augsburg). Partida de mare interes va putea fi urmărită în transmisiune directă pe Digi Sport 4 și Prima Sport 4.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Augsburg – Dortmund

FC Augsburg

Bilanțul de rezultate din ultima perioadă a celor de la Augbsurg i-a băgat în belele pe cei de la clubul din sudul Germaniei. Augbsurg a câștigat un singur meci din ultimele nouă jocuri de campionat, la un meci cu un rezultat destul de surprinzător, scor 1-0, acasă, cu Union Berlin. De atunci au mai fost patru remize: 1-1 cu Schalek, 2-2 la Wolfsburg, 1-1 cu Stuttgart și 1-1 cu Frankfurt. Dar s-au strâns și patru înfrângeri: 3-5 cu Bayern, 1-3 cu FC Koln, 2-3 cu Leipzig și 2-3 cu Bochum.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Obiectiv

Salvarea de la retrogradare nu este încă rezolvată pentru FC Augsburg, dar ar trebui să se poată rezolva destul de ușor. Echipa alb-roșie are un avans de patru puncte față de zona periculoasă, iar cu doar două meciuri rămase de disputat și dacă le va pierde pe ambele și tot ar putea să rămână în afara ultimelor trei poziții cu puțină șansă.

Echipa probabilă și absenți:

  • Koubek – Bauer, Gouweleen, Uduokhai – Maier, Dorsch, Rexhbecaj, Pedersen – Berisha, Beljo, Demirovic
  • Absenți: Gumny (suspendat), Baumgartlinger, Gikiewicz, Hahn, Iago, Oxford, Strobl, Vargas (accidentați)

Borussia Dortmund

Plecarea lui Haaland nu a fost atât de răvășitoare pentru Borussia Dortmund, care a reușit să găsească mai multe căi către gol prin mai multe surse. Malen, Haller, Adeyemi, Reus, Reyna și chiar Bellingham sunt obișnuiți să marcheze, iar această rotație în fața porții o face pe Borussia o echipă greu de contracarat. Dacă n-ar fi comis-o la Bochum, când a făcut doar 1-1, Dortmund ar fi fost pe primul loc și acum. Pentru ultimele două etape are nevoie să-și câștige meciurile, fiind neînvinsă de șase meciuri, dar și de un pas greșit al liderului Bayern Munchen – iar apoi petrecerea de titlu s-ar ține în orașul galben-negrilor.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Obiectiv

Există o mare poftă de câștigarea unui titlu de campioană, după perioada de mare dominare a lui Bayern Munchen. Nu doar fanii Borussiei susțin această cauză pe final de sezon, ci chiar și cei neutri care urmăresc campionatul german.

Echipă probabilă și absențe

  • Kobel – Wolf, Sule, Hummels, Ryerson – Bellingham, Can, Brandt – Malen, Haller, Adeyemi
  • Absenți: – Bynoe-Gittens, Coulibaly, Duranville, Meunier, Morey Bauza (accidentați)

Meciuri fotbal Augsburg – Dortmund

S-a lăsat cu scântei la meciurile Augsburg – Dortmund din ultimii ani, cu multe răsturnări de situații și cu probleme pe alocuri pentru echipa favorită. Ultimele două vizite ale Borussiei la Augsburg n-au fost de bun augur, 0-2 și 1-1, cum tot eșec a fost și acum patru meciuri, 1-2. Ultimul succes datează de la debutul lui Haaland în tricoul lui Dortmund, când Borussia a câștigat cu 5-3, după o triplă a norvegianului.

Ponturi pariuri Augsburg – Dortmund

2 și peste 1,5 goluri (câștigă Dortmund și se marchează cel puțin două goluri în meci) – cotă 1,50 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Borussia Dortmund pornește ca favorită în gândul multora la acest meci, iar la pariuri sportive este cotată cu 1,40 pentru o victorie. Dar pe noi ne interesează să mărim cât mai mult multiplicatorul, bineînțeles fără a reduce prea mult din probabilitatea reușitei. Iar dacă tot optăm pentru un succes al oaspeților, extrem de necesar în lupta la titlu, atunci putem liniștit să adăugăm și că se vor marca minimum două goluri în meci. La ce tipuri de meciuri au făcut cele două între ele de-a lungul timpului, dar și cu alte echipe în ultima perioadă, două goluri ar trebui să fie partea cea mai ușoară de îndeplinit a pariului.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status