❌ Athletico-PR – Libertad, Copa Libertadores, 7 iunie

Home » ❌ Athletico-PR – Libertad, Copa Libertadores, 7 iunie

Acum că ne aflăm la începutul pauzei competiționale în Europa, ne îndreptăm atenția către America de Sud unde am găsit multe meciuri fotbal ce ne pot aduce profit substanțial la pariuri sportive. Ne focusăm asupra meciurilor din Copa Libertadores, mai precis duelul Athletico-PR – Libertad ce va avea loc la data de 7 iunie la ora 01:00.

Sari direct la pont >>

Athletico-PR – Libertad

Club Athletico Paranaense

Ne aflăm în grupa G a Copei Libertadores, o grupă foarte strânsă după primele 4 meciuri disputate. Diferența dintre cele 4 echipe este una foarte mică, doar 3 puncte desparte locul 1 de locul 4 în grupă, așadar orice pas greșit poate duce la eliminare.

Athletico-PR vine în acest meci după înfrângerea suferită în deplasarea de la Athletico-MG, însă este destul de încrezătoare în șansele sale de a câștiga acest meci, întrucât a reușit să o învingă pe Libertad în deplasare în prima confruntare.

Poziție în clasament

Rezultatele bune obținute în această grupă o clasează pe Athletico-PR pe prima poziție în clasament, cu 7 puncte cumulate în 4 meciuri și un golaveraj de 5:4.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Bento – Madson, P. Henrique, T. Heleno, Fernando – Erik, H. Moura – Canobbio, Christian, Pablo – V. Roque

Club Libertad

Club Libertad vine în acest meci cu nevoie foarte mare de victorie, deaorece o înfrângere în acest meci îi va reduce drastic șansele de a ajunge în optimile de finală ale Copei Libertadore.

Echipa condusă de argentinianul Daniel Garnero a reușit să obțină doar 2 victorii în această grupă și a fost învinsă de 2 ori, dar ce este foarte interesant e că echipa a obținut ambele victorii în deplasare și a fost învinsă pe teren propriu. Rămâne de văzut dacă lipsa de presiune cauzată de jocul în fața propriului public o va ajuta pe Libertad să câștige și acest meci.

Poziție în clasament

Cele 6 puncte obținute în această grupă o clasează pe Libertad pe poziția a 3-a în clasament, la egalitate de puncte cu Athletico-MG însă cu un golaveraj ușor mai slab. Libertad se află la doarun punct de liderul Athletico-PR, iar o victorie în acest meci o poate urca pe prima poziția în clasament pe echipe lui Garnero.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Silva – Piris, Viera, Barboza, Gimenez – Sanabria, Campuzano, Gomez – Villalba, Oviedo, Melgarejo

Meciuri fotbal Athletico-PR – Libertad

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate între Athletico-PR – Libertad au avantajat-o pe Athletico-PR care a reușit să-și treacă în cont 3 victorii, un meci a fost câștigat de Libertad iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Athletico-PR – Libertad

Total goluri – interval (2-4) cota 1.47 (Get’s Bet) ❌

Credem că am găsit unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi cu miza pe interval goluri, întrucât orice alt pronostic ar fi fost mult mai riscant. Libertad este o echipă ușor imprevizibilă ce s-a descurcat excelent în deplasare sezonul acesta, dar Athletico-PR domină istoricul meciurilor directe dintre cele două. Până acum s-au marcat în medie 3 goluri per meci și nicio partidă nu a avut mai mult de 3 goluri marcate, atât în meciurile directe dintre cele două formații cât și în meciurile individuale jucate în grupă. De aceea considerăm că miza pe interval de goluri 2-4 ne va aduce profit la pariuri sportive azi.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status