✅ Armenia – Letonia, Calificări Euro 2024, 19 iunie

Home » ✅ Armenia – Letonia, Calificări Euro 2024, 19 iunie

Continuăm serie de meciuri fotbal din cadrul preliminariilor pentru Euro 2024 cu un duel ce sperăm să ne aducă profit la pariuri sportive. Avem motive să credem că Armenia va fi surpriza grupei D, iar de aceea ne concentrăm toată atenția asupra confruntării Armenia – Letonia. Partida este programată luni, 19 iunie de la ora 19:00 pe stadionul Republican Vazgen Sargsyan din Yerevan.

Sari direct la pont >>

Armenia – Letonia

Armenia

Armenia vine în această partidă cât se poate de încrezătoare și cu vise și speranțe de calificare la turneul din Germania după o victorie complet neașteptată obținută în deplasarea din Țara Galilor.

Selecționata antrenată de ucraineanul Oleksandr Petrakov a început dezamăgitor această campanie de calificare cu o înfrângere pe teren propriu împotriva Turciei, dar e drept la o diferență minimă de scor. A urmat însă meciul din Țara Galilor, în care Armenia pornea cu cota 8,00 oferită de Unibet și alte mari case de pariuri din România pentru victorie. Este foarte interesant faptul că, la o astfel de cotă, ne așteptam ca Armenia să obțină cu mult noroc o remiză în această partidă, în special datorită participării Țării Galilor la Campionatul Mondial 2022, unde echipa a căpătat experiență internațională și a crescut în valoare.

Însă armenii au avut alte planuri în meciul de vineri și au reușit să obțină o victorie triumfătoare cu scorul de 4-2 la Cardiff. De aceea vom ține un ochi pe această echipă ambițioasă care poate produce surprize interesante și cine știe, poate chiar o calificare istorică la turneul final din Germania.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Cancarevic – Dashyan, Calisir, Arutiunian, Mkrtchyan – Iwu, Spertsyan, Tiknizyan – Barseghyan, Zelerayan, Ranos

Letonia

Letonia vine în acest meci cu mare nevoie de victorie după ce a pierdut și a doua partidă din această grupă de calificare împotriva Turciei. Cu toate că a fost învinsă în ambele partide, Letonia poate fi considerată ghinionista acestei grupe și nu este deloc o echipă de ignorat din punct de vedere al potențialului fotbalistic.

Trupa lui Dainis Kazakevics a pierdut ambele meciuri din grupă la limită, primul cu scorul de 0-1 în deplasarea din Țara Galilor, iar al doilea l-a pierdut pe teren propriu cu Turcia. A fost într-adevăr un meci de pomină deoarece Letonia egalase în minutul 94, însă Turcia a reușit să câștige meciul în mod șocant în minutul 95 de prelungire. Așadar ne așteaptă un meci fascinant luni la ora 19:00.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Purins – Savalnieks, Oss, Balodis, Jurkovskis – Emsis, Tobers – Jaunzems, Uldrikis, Ciganiks – Gutkovskis

Meciuri fotbal Armenia – Letonia

Ultimele meciuri fotbal disputate între Armenia – Letonia s-au disputat în 2014 și2009, așadar sunt complet irelevante pentru analiza echipei noastre.

Ponturi pariuri Armenia – Letonia

GG sau Peste 2.5 (Da) cota 1.58 (Get’s Bet) ✅

Cu toate că e dificil să oferim pronosticuri fotbal 100% sigure, putem spune cu multă încredere că am găsit pontul câștigător pentru această partidă. Ambele echipe au prestat un fotbal încântător și ne-au demonstrat că doresc să producă surprize plăcute în această grupă de calificare și să lupte pentru șansa lor până la final. Prestația ambelor selecționate de vineri seara ne-a demonstrat o formă excelentă a acestor echipe, drept urmare considerăm unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi miza pe gol marcat de ambele echipe sau cel puțin 3 goluri marcate în meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status