✅ Aris Limassol – BATE Borisov, calificări Champions Leauge, 26 iulie

Home » ✅ Aris Limassol – BATE Borisov, calificări Champions Leauge, 26 iulie

Ne apropiem cu pași repezi de grupele Champions League, dar desigur până să ajungem la acele momente mult așteptate suntem delectați cu duelurile din turul doi preliminar. Miercuri avem parte de confruntarea dintre Aris Limassol – BATE Borisov, un meci ce anunță spectacol și goluri la mijlocul acestei săptămâni. Partida este programată la data de 26 iulie de la ora 20:00 pe stadionul Alphamega din Kolossi.

Sari direct la pont >>

Aris Limassol – BATE Borisov

Aris Limassol FC

Aris Limassol vine în această partidă cu moralul ridicat și determinată să obțină performanțe notabile în acest sezon, după ce a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute Supercupa Ciprului într-o victorie obținută cu scorul de 2-0 împotriva echipei Omonia.

Trupa antrenată de Aleksey Shpilevski se află la început de sezon și a reușit să se califice direct în turul doi preliminar al Ligii Campionilor datorită faptului că a câștigat campionatul în Cipru la finele sezonului trecut. Pentru a pregăti meciul de Supercupă dar și dubla manșă cu BATE Borisov, echipa cipriotă a disputat o serie de 5 meciuri amicale de-a lungul lunii iulie ce au avut menirea de a pregăti fizic jucătorii dar și de a testa diferite formule tactice.

Cu toate că rezultatele din meciurile amicale au fost destul de slabe, pregătirea fizică și tacticile testate au dat roade întrucât Aris Limassol a reușit să cucerească Supercupa Cirpului într-un meci destul de dificil cu Omonia. De aceea, marile case de pariuri o dau drept favorită la pariuri sportive pe Aris cu cota 1,62 pentru victorie în contrast cu cota 5,75 oferită oaspeților și 3,70 pentru remiză.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Vana – Medioub, Mamadou, Brorsson, Urosevic – Montnor, Brown, Szoke, Spoljaric – Mayambela, Stepinski

FC BATE Borisov

BATE Borisov este o echipă obișnuită să pornească din postura de outsider și pare să-i convină acest rol, întrucât a reușit să-și învingă adversarul întâlnit în primul tur preliminar al Champions League și și-a câștigat dreptul de a lupta în continuare pentru un loc în grupele acestei competiții.

E drept că în meciul tur jucat cu Partizani echipa din Belarus a pornit cu o cotă ușor mai bună pentru victorie, însă probabil nici cei mai optimiști iubitori de pariuri sportive nu s-au așteaptat ca aceasta să învingă cu 2-0 iar în retur să scoată o remiză. BATE are totuși avantajul de a fi fost în formă fizică bună întrucât campionatul este în plină desfășurare în Belarus, iar seria foarte bună de meciuri fotbal printre care și o victorie cu scorul de 13-0 în cupă pare să fi motivat foarte mult echipa.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Kudravets – Nechaev, Khadarkevich, Bane, Jimoh – Gromyko, Bocherov, Grechikho – Malkevich, Antilevski, Kontsevoy

Meciuri fotbal Aris Limassol – BATE Borisov

Nu există meciuri fotbal disputate în istorie între cele două formații, așadar vom urmări cu mult interes acest duel în premieră.

Ponturi pariuri Aris Limassol – BATE Borisov

1×2 Timp Regulamentar (Aris Limassol) cota 1.64 (Get’s Bet) ✅

Noi suntem de părere că duelul dintre Aris Limassol – BATE Borisov va fi unul destul de disputat, însă valoarea celor două formații va face diferența în cele din urmă. Echipa gazdă a acestui meci este cea care pornește cu prima șansă la victorie și dispune de avantajul terenului propriu pentru acest prin meci.

BATE Borisov este în formă foarte bună însă adversarii înfruntați în meciurile recente nu se ridică la valoare echipei din Cipru, iar de aceea considerăm că oaspeții vor avea o misiune foarte grea miercuri seara. Drept urmare vă propunem ponturi fotbal cu miza pe rezultat final, anume pe victoria gazdelor în această partidă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status