❌ ✅ Argentina – Australia, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 3 decembrie

Home » ❌ ✅ Argentina – Australia, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 3 decembrie

Faza eliminatorie a Cupei Mondiale din Qatar debutează sâmbătă, iar una dintre partidele din optimi este duelul dintre Argentina, câștigătoarea Grupei C, și Australia, locul 2 din Grupa D. Câștigătoarea din acest duel va da în sferturi peste învingătoarea dintre Olanda și SUA (prima optime de pe tablou). Partida Argentina – Australia este programată să se dispute sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ahmad bin Ali Stadium din regiunea Al Rayyan.

Sari direct la pont >>

Argentina - Australia

Argentina

Fanii argentinieni au avut de trecut prin toate stările până acum la Cupa Mondială din Qatar. După startul total neașteptat în care Messi și compania au pierdut cu Arabia Saudită (1-2), au urmat două victorii în care s-a văzut unitatea de grup și tăria de caracter a tuturor componenților lotului, 2-0 cu Mexic și 2-0 cu Polonia. Odată trecuți de grupe, și chiar de pe primul loc (ceea ce a însemnat evitarea Franței în optimi), argentinienii speră să îi împlinească visul lui Messi: câștigarea Cupei Mondiale. Pentru acest deziderat, primul pas din cei patru până la trofeu este duelul cu Australia, cea mai mare surpriză ca prezență în optimile de finală.

Obiectiv

Scopul clar al Argentinei pentru acest Campionat Mondial a fost clar pentru toată lumea încă de la început: câștigarea trofeului. Nu s-a pus nicio secundă problema de alt obiectiv, nici măcar după eșecul de debut cu Arabia Saudită. Pe lângă o calificare în faza sferturilor de finală, pentru meciul cu Australia ar mai fi ca obiectiv secundar să-și securizeze accederea în turul următor în timp regulamentar și într-o manieră cât mai lejer posibilă. Asta pentru a avea bateriile încărcate pentru duelurile extrem de epuizante ce se anunță în eventualitatea tururilor următoare. La fel cum a fost gestionat finalul cu Polonia, atunci când Argentina prefera să mențină posesia fără să atace permanent vertical.

Jucători cheie

Tot universul Argentinei se învârte în jurul lui Messi, dar nu e suficient ca starul argentinian să strălucească, are nevoie și de sprijin. Alte puncte cheie din echipă sunt portarul Emi Martinez, paznicul de la mijloc al lui Messi – Rodrigo de Paul, plus ofensivii Lautaro, Alvarez sau Di Maria, care trebuie să fructifice mai ușor ocaziile create.

Echipa probabilă și absenți

  • Emi Martinez – Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico – Rodrigo de Paul, Fernandez, Mac Allister – Alvarez, Messi, Gomez.
  • Posibili absenți: Di Maria și Lisandro Martinez

Australia

Fără a avea mari nume în lot, Australia a profitat de letargia celorlalte echipe din grupa sa și a trecut mai departe. Este poate cea mai insipidă echipă a Australiei din istoria prezențelor la Cupa Mondială, dar cu toate acestea a reușit să se califice dintr-o grupă cu Franța și Danemarca – două dintre echipele cotate cu șanse mari pentru a avansa cât mai sus pe tabloul competițional. Marele avantaj al Australiei în meciul din optimi cu Argentina este cel al echipei care n-are absolut nimic de pierdut, ci numai de câștigat.  N-ar fi nicio dramă dacă s-ar opri aici, dar ar scrie istorie cu majuscule dacă ar fi ciotul în care s-a oprit Argentina marelui Messi.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Obiectiv

În momentul în care o echipă avansează în fazele eliminatorii, mai ales în competiții de acest gen (cu o singură manșă), fiecare formație crede în șansa ei până la capăt. Realistic vorbind, unul dintre obiectivele Australiei pentru acest meci ar putea fi acela să nu se facă de râs și ar fi suficient pentru a încheia cu bine o prestație peste așteptări la Cupa Mondială. Cel mai probabil, australienii vor încerca să ducă meciul în prelungiri. 

Jucători cheie

Dacă în edițiile precedente de Campionat Mondial exista cel puțin câte o vedetă în lotul Australiei, de această dată nu se diferențiază nimeni cu ceva special. Sunt mulți jucători din plan intern, ori din campionatul Scoției, iar până la urmă forța de grup este elementul principal de forță al australienilor. Dacă ar fi de menționat, totuși, câțiva jucători din lotul Australiei: portarul Ryan, Leckie (fost jucător la Hertha timp de patru sezoane), Mooy (fost jucător de Premier League) sau Duke (marcatorul unicului gol din meciul cu Tunisia).

Echipa probabilă și absenți

  • Ryan – Degenek, Souttar, Rowles, Behich – Leckie, Mooy, Irvine, Goodwin – McGree, Duke

Meciurile directe Argentina – Australia

Cele două reprezentative s-au mai întâlnit până acum de patru ori în istorie, cu trei victorii de partea Argentinei și un rezultat de egalitate. Primele două confruntări au avut loc în 1993, în baraj de calificare la Cupa Mondială din SUA, când Argentina s-a calificat după 1-1 și 1-0. Argentina – Australia s-a mai jucat la Cupa Confederațiilor din 2005, când a fost 4-2 pentru sud-americani, dar și într-un amical din 2007 (ultima confruntare directă), scor 1-0.

Ponturi pentru pariuri Argentina – Australia

Australia sub 0,5 goluri înscrise – cotă 1,53 (Superbet) ❌

Pe lângă geniul ofensiv al lui Messi, naționala Argentinei s-a mai remarcat în ultimii ani prin soliditatea defensivă. În ultimele 25 de meciuri jucate, argentinienii au încheiat 20 dintre ele fără să primească gol. În afară de acele cinci minute de neexplicat cu Arabia Saudită, aproape că nici nu s-a mai pus problema vreo clipă în cele trei partide din grupă ca argentinienii să primească gol la vreo fază. În plus, acel eșec cu Arabia Saudită este acum în favoarea Argentinei, întrucât jucătorii pregătiți de Lionel Scaloni au proaspăt în memorie învățată lecția primită și că nu trebuie să reducă motoarele nicio clipă. Din perspectiva Australiei, chiar dacă selecționata galben-verde a reușit să marcheze câte un gol la fiecare meci de până acum de la Cupa Mondială, nu se poate spune că este vreo forță ofensivă ieșită din comun, ci dimpotrivă, așadar voi miza pe un meci Argentina – Australia fără gol marcat de Australia.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Peste 8,5 cornere în meci – cotă 1,67 (Winmasters) ✅

Ca raport de forțe între cele două echipe, putem să le comparăm cu ce a fost până acum la Cupa Mondială cu Franța – Australia, din perspectiva australienilor, când au fost zece cornere în meci, respectiv Argentina – Arabia Saudită, când au fost 11. Una dintre modalitățile australienilor de a bloca pasele luminoase înspre careul advers ale lui Messi va fi să respingă pe unde apucă în afara terenului, fără să le pese prea tare dacă e corner sau nu atât timp cât nu iese gol. Dacă Argentina nu va deschide rapid scorul, ne putem aștepta ca de pe urma atacurilor sale intensificate să iasă tot mai multe cornere. Și dacă ar fi să se treacă rapid în avantaj, argentinienii nu vor reduce motoarele ca urmare a lecției primite în meciul cu saudiții. Un alt argument pentru mai multe cornere în meci ar fi și că acest capitol poate constitui un avantaj ofensiv pentru australieni. Așa că se vor agăța de orice fază în care să poată obține un corner pentru a putea pune presiune pe poarta adversă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status