✅ ✅ Arenteiro – Atletico Madrid, Copa del Rey, 22 decembrie 2022

Home » ✅ ✅ Arenteiro – Atletico Madrid, Copa del Rey, 22 decembrie 2022

Arenteiro, o mică echipă din Spanie, va avea onoarea de a primi vizita „colosului” Atletico Madrid într-un meci de Copa del Rey ce va fi cu adevărat istoric pentru mica echipă din regiunea Galicia. Arenteiro – Atletico Madrid se va juca pe data de 22 decembrie pe Estadio de Espinedo din Ourense și este prograată să înceapă la ora 22:00.

Sari direct la pont >>

Arenteiro - Atletico Madrid

Club Deportivo Arenteiro

Arenteiro este o echipă mică din nord-vestul Spaniei ce evoluează în Segunda Division B, a patra ligă a Spaniei și vine în această partidă cu mari speranțe după ce a reușit să învingă o altă echipă din LaLiga în meciul precedent din această competiție.

Parcursul în Copa del Rey

Arenteiro nu a avut de jucat decât o singură partidă pentru a ajunge în această fază a competiției. Cu adevărat remarcabil este rezultatul acelei partide disputate împotriva echipei din LaLiga, Almeria, pe care Arenteiro a reușit să o învingă fără probleme cu scorul de 2-0 în meciul disputat pe data de 13 noiembrie.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Forma echipei

Arenteiro pare să fie în formă foarte bună, cel puțin în campionatul intern, pe care îl domină fiind liderul clasamentului cu un total de 32 de puncte cumulate în 15 meciuri jucate și un golaveraj foarte bun cu 16 goluri marcate și doar 7 primite.

Chiar dacă evoluează în liga a 4-a din Spania, Arenteiro dă de înțeles că dorește să obșină performanțe în Copa del Rey, lucru demonstrat și prin victoria obținută împotriva echipei Almeria.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Garcia – Joseca, Bueso, Vitra, Novoa – Marquitos, Fernandez, Rivelott, Pibe – Escobar, Cruzado

Atletico Madrid

Atletico Madrid vine în acest meci cu gândul doar la victorie și la avansarea în ultimele faze ale competiției, deoarece dorește să le ofere suporterilor un trofeu anul acesta, iar campionatul pare o cauză pierdută având în vedere diferența de 13 puncte față de liderul Barcelona.

Parcursul în Copa del Rey

Precum Arenteiro, și Atletico Madrid a disputat un singur meci în Copa del Rey acest sezon, meciul fiind câștigat de formația din Madrid cu scorul de 2-0 împotriva echipei Almazon.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Forma echipei

Atletico Madrid nu este în cea mai bună formă a sa, lucru demonstrat prin rezultatele slabe din meciurile recente de campionat. Din ultimele 5 etape jucate în LaLiga, Atletico Madrid a reușit să obțină o singură victoria, două remize și a fost învinsă de 2 ori.

De asemenea, Atletico Madrid nu va juca cu lotul complet acest meci, întrucât au avut câțiva jucători ce au evoluat la echipa națională la Campionatul Mondial din Qatar.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Oblak – Roldan, Savic, Hermoso, Mandava – Kondogbia – Martin, Barrios, Lemar, Carrasco – Gonzalez

Meciurile directe Arenteiro – Atletico Madrid

Cele două echipe nu s-au mai întțlnit niciodată în istorie, așadar acest meci va fi o premieră și va fi foarte interesant de urmărit, întrucât Arenteiro pare să nu aibă rețineri în fața echipelor de LaLiga.

Ponturi pentru pariuri Arenteiro – Atletico Madrid

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Șansă dublă și Peste/Sub (X2 și Sub 4.5) cota 1.31 (Betano) ✅

Ținând cont de faptul că Atletico Madrid nu este în cea mai bună formă, considerăm că nu va marca exagerat de multe goluri, acest lucru a fost demonstrat și în meciul împotriva echipei Almazan, echipă din liga a 5-a, meci ce s-a încheiat cu scorul de 2-0. Cu toate acestea, considerăm că Atletico Madrid va câștiga acest meci, dar am decis să alegem o miză sigură, iar pentru Arenteiro – Atletico Madrid am ales să mergem cu victoria echipei oaspete sau egal și cel mult 4 goluri marcate în meci.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Rezultat și Total goluri, Timp regulamentar (Atletico Madrid și Peste 1.5) cota 1.45 (Winmasters) ✅

Arenteiro, oricât de încrezătoare vine în acest meci după victoria împotriva Almeirei, este totuși o echipă ce evoluează în liga a 4-a și mult sub nivelul unei formații cu multă experiență precum Atletico Madrid. Ținând cont de faptul că Atletico nu mai prea are șanse la titlu anul acesta, credem că va trage ceva mai tare în Copa del Rey, drept urmare vom miza pe victoria formației oaspete și cel puțin 2 goluri marcate în cele 90 de minute regulamentare de joc.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status