❌ Anglia U21 – Spania U21, Euro U21, 8 iulie

Home » ❌ Anglia U21 – Spania U21, Euro U21, 8 iulie

 Dacă am tot urmărit cu mare interes tot parcursul de meciuri fotbal de la Campionatul European U21 din Georgia și România, ar fi fost chiar păcat să renunțăm acum în momentul ultimului act. Meciul Anglia U21 – Spania U21, din finala de la Euro, este programat sâmbătă, 8 iulie, de la ora 19:00, pe Adjarabet Arena (Batumi – Georgia). Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe TVR.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Sari direct la pont >>

Anglia U21 – Spania U21

Anglia U21

Cea mai solidă selecționată de la acest turneu final s-a dovedit a fi Anglia, care a reușit să câștige toate cele cinci partide de până acum fără să fi primit vreun gol. Spre deosebire de Spania, care a avut nevoie de prelungiri în sfertul cu Elveția, selecționata de tineret a Angliei n-a stat la discuții cu adversarii săi.

A obținut rapid calificarea din grupe cu două succese de necontestat, 2-0 cu Cehia, 2-0 cu Israel. Și tot 2-0 a fost și în ultima etapă, în fața Germaniei, când nu mai era o miză reală pusă în joc pentru reprezentativa Albionului. Iar Anglia U21 și-a continuat marșul solid până în marea finală cu două victorii la zero în fazele eliminatorii: 1-0 cu Portugalia și 3-0 cu Israel. Semnalele că Anglia ar putea fi the real big thing la acest turneu final au fost din luna martie, de la un categoric 4-0 cu Franța, într-o partidă amicală.

Echipa Angliei are în componență mulți jucători deja de top din Premier League, precum Gibbs-White, Gordon, Elliot, Jones sau Colwill.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă:

  • Trafford – Garner, Harwood-Bellis, Colwill, Thomas – Jones, Gomes, Palmer – Gordon, Gibbs-White, Smith Rowe

Spania U21

Spania U21 a fost pornită cu un stil de joc impunător la acest turneu final, după un categoric 3-0 în fața României (gazdă a grupei), fără să fi lăsat nicio secundă impresia că diferența de scor ar putea fi mai mică. A urmat apoi o pantă descrescătoare, cu victorie strânsă în fața Cehiei, 1-0, respectiv un egal important cu Ucraina 2-2, prin care și-a securizat prima poziție a grupei.

Tot remiză a fost cu Elveția, în faza sferturilor de finală, dar calificarea avea să vină în reprizele suplimentare de prelungiri. Iar în semifinale a revenit la viață acel stil de joc năucitor din primul meci al grupei, fiind contabilizat și cel mai mare succes de la acest turneu final, 5-1 contra Ucrainei. Partea și mai frumoasă la această victorie venită într-un moment crucial este că au fost cinci marcatori diferiți pentru Spania, drept dovadă că jocul colectiv a dat roade, nu vreun artificiu individual pe care nu te poți baza pe termen lung. Cei cinci marcatori au fost: Ruiz, Sancet, Blanco, Oroz și Gomez.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipă probabilă:

  • Tenas – V. Gomez, Paredes, Pacheco, Miranda – Blanco, Baena, Sancet – Rodri, Ruiz, S.  Gomez.

Meciuri fotbal Anglia U21 – Spania U21

Anglia – Spania a mai fost duel consemnat la nivelul Under 21 în două rânduri, cu generații diferite. Prima dată în 2009, în faza grupelor de la Campionatul European U21, când englezii s-au impus cu 2-0 (Milner printre marcatori la acea vreme). Tot în grupele competiției europene aveau să se întâlnească cele două selecționate de tineret, dar cu 1-1 rezultat de această dată, în 2011.

Ponturi pariuri Anglia U21 – Spania U21

Psf X (egal la pauză sau la final) – cotă 1,68 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Ne-am bucurat și ne putem bucura în continuare de promoții deosebite la Winmasters pentru acest turneu final, în care avem ocazia la pariuri sportive să beneficiem și de bonusuri speciale. Iar pentru acest meci oferim un pont la siguranță, de rezultat egal la pauză sau la final, cum au talentul majoritatea finalelor să consemneze în ultimii ani. Se întâlnesc în mod clar cele mai bune două echipe de la turneul final european, iar prelungirile nu sunt deloc de scos din calcul. Ca să nu mai spunem că avem ca variantă de câștig încă de la pauză, în cazul unui egal extrem de probabil după primele 45 de minute. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status