✅ Andreeva – Gauff, Roland Garros, 3 Iunie

Home » ✅ Andreeva – Gauff, Roland Garros, 3 Iunie

Avem parte de meciuri tenis la Roland Garros cu jucătoare tinere care lasă impresia că pot să amenințe statutul liderului mondial Iga Swiatek pentru acest turneu. Meciul Andreeva – Gauff, din turul al treilea, este programat sâmbătă, 3 iunie, nu înainte de ora 12:00. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe Eurosport și Eurosport 2.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Andreeva – Gauff

Mirra Andreeva (Rusia) – 16 ani – locul 143 WTA

O copiliță de 16 ani din Rusia a reușit să-și facă apariția pe scenele principale ale tenisului la nivel de senioare. Este vorba despre Mirra Andreeva, care a trecut deja de două tururi pe tabloul principal la Roland Garros, 6-1, 6-2 cu Parry și 6-2, 6-1 cu Riske-Amritraj, plus alte trei în calificări: 6-1, 6-4 la Kudermetova, 6-0, 6-2 cu Arango, și 7-6, 6-4 cu Osorio.

Iar aceste rezultate nu sunt deloc întâmplătoare, pentru că noul wonderkid de pe tabloul feminin a acumulat în ultimele luni alte 15 victorii pe zgură din 17 partide, printre care și două titluri în Elveția. Dintre adversarele de renume pe care le-a depășit în această perioadă se numără brazilianca Haddad Maia, poloneza Linette sau canadianca Fernandez.

Rămâne de văzut în ce mod va reuși Andreeva să-și păstreze nivelul o dată cu avansarea tot mai sus pe circuitul feminin de la Roland Garros.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Coco Gauff (SUA) – 19 ani – locul 6 WTA

Despre Coco Gauff deja se poate vorbi ca despre o mare jucătoare, deși are doar 19 ani. Fără să fi făcut vreun sezon de excepție până acum pe zgură, americanca se concentrează 100% pe Roland Garros – unde a lăsat impresie foarte bună la precedentele participări. În urmă cu trei ani, la prima sa participare a trecut de un singur tur, după care a urmat o eliminare în sferturi (2021), iar anul trecut a ajuns până în marea finală, unde a cedat în fața liderului mondial, Iga Swiatek. Deși este cotată drept a șasea favorită la acest turneu, mulți specialiști o creditează cu șanse mult mai mari, practic cu a doua șansă după poloneza Swiatek.

Gauff a început mai greoi turneu, cu set cedat la Masarova, dar totul a fost sub control pentru că a câștigat apoi foarte clar următoarele două segmente, 6-1 și 6-2. În turul al doilea ecuația a fost mult mai simplă de rezolvat, iar calificarea a venit după o oră de joc, 6-2, 6-3 cu Grabher.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Meciuri tenis Andreeva – Gauff

Nu s-a consemnat niciun duel între Andreeva și Gauff până acum pe circuit, dar la cât de tinere și talentate sunt cele două ne așteptăm să tot fie multe alte meciuri în afară de cel de acum.

Ponturi tenis Andreeva – Gauff

2 (câștigă Gauff) – cotă 1,75 (NetBet) ✅

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Americanca Gauff este jucătoare mult mai experimentată, chiar dacă are doar 19 ani, acesta fiind motivul principal pentru care ne ducem către un succes al său la pariuri sportive. Talentul există la ambele jucătoare, fără nicio discuție, iar suprafața de zgură li se potrivește – conform rezultatelor obținute până acum la acest capitol. Dar Gauff are finala de anul trecut în spate și motivația necesară pentru a merge din nou până la capăt. Înainte să se creioneze acest duel, ne-am fi așteptat ca bookmakerii să fie mai precauți pentru un eventual succes al lui Gauff în acest meci – în care are de depășit o jucătoare de 16 ani, statut pe care îl cunoaște foarte bine. Iar pentru o astfel de cotă, chiar merită încercat pariul – cu șanse mari de reușită.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status