✅ Almere City – FC Eindhoven, Eredivisie (baraj promovare), 26 mai

Home » ✅ Almere City – FC Eindhoven, Eredivisie (baraj promovare), 26 mai

De regulă cele mai spectaculoase meciuri fotbal le găsim pe final de sezon, când fiecare echipă trage tare să-și îndeplinească obiectivele propuse. Ne îndreptăm atenția către liga secundă din Olanda unde avem parte de barajul pentru promovare în Eredivisie ce se dispută între Almere City – FC Eindhoven. Partida este programată să se joacă vineri, 26 mai de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

Almere City – FC Eindhoven

Almere City FC

Acest meci reprezintă meciul retur al dublei manșe din sferturile de finală ale barajului de calificare. Primul meci a fost câștigat de FC Eindhoven cu scorul de 1-0, iar gazdele au acum șansa de a-și lua revanșa și a avanasa în semifinalele acestui sistem de calificări.

Echipa condusă de olandezul Alex Pastoor speră să poată remanta diferența minimă cu care FC Eindhoven a câștigat în tur și să ajungă să joace finala pentru promovare.

Forma echipei

Spre deosebire de FC Eindhoven, Almere City a fost mult mai bine clasată în Eerste Divisie, încheind sezonul pe poziția a 3-a cu 70 de puncte cumulate în 38 de meciuri jucate. Ultimele meciuri fotbal însă i-au adus lui Almere rezultate mixte. Pe lângă înfrângerea suferită în meciul tur, Almere a reușit 2 victorii, 2 remize și o înfrângere în ultimele 5 etape de campionat.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-1-2) Bakker – Akujobi, van Bruggen, Barbet, Royo – Resink, Smeets, Pena – Duijvestijn – Pascu, Limbombe
  • Absenți: Mattoir (accidentat)

FC Eindhoven

Eindhoven vine în acest meci cu speranțe destul de bune pentru calificare, în special datorită faptului că domină meciurile directe jucate cu Almere. Cu toate acestea, un avans de doar un gol este ușor de pierdut în special pentru că acest meci se joacă la Almere, așadar Eindhoven trebuie să vină pregătită să marcheze în acest meci pentru a-și crește șansele de reușită.

Forma echipei

Cu toate că a reușit să câștige meciul tur cu scorul de 1-0, forma echipei ridică totuși multe semne de întrebare. Ultimele meciuri jucate în campionat i-au adus echipei FC Eindhoven doar 2 victorii, o remiză și 2 înfrângeri.

De asemenea, trupa antrenată de Rob Penders a reușit să încheie campionatul abia pe locul 8, fiind ultima echipa să acceadă în barajul de promovare în Eredivisie.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Bertrams – Amevor, Janssen, Seedorf – Persyn, Dorenbosch, De Keersmaecker, van Doorm, Dahlhaus – Brym, Bannis
  • Absenți: Peijnenburg (accidentat)
  • Incerți: Huybers, van den Bos (accidentați)

Meciuri fotbal Almere City – FC Eindhoven

Meciurile directe dintre Almere City – FC Eindhoven au adus câte 2 victorii fiecărei echipe și un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Almere City – FC Eindhoven

Șansă dublă & Peste/Sub (Almere sau Egal și Sub 3.5) cota 1.68 (Get’s Bet) ✅

Ne așteaptă un meci interesant între cele două formații, iar când vine vorba de pronosticuri fotbal pentru asemenea partide, este indicat de regulă să nu mergem pe un număr mare de goluri. Asemenea oricăror finale, aceste meciuri sunt tratate cu mare atenție și sunt poate puțin prea tacticizate, reducând astfel numărul de reușite.

Cu toate acestea, nu credem că Almere City va pierde acest meci pe teren propriu, dar nu suntem nici convinși de faptul că va reuși să desfacă defensiva de fier a echipei Eindhoven. Drept urmare, unul singur din mai multe ponturi pariuri ne iese în evidență, anume miza pe șansă dublă cu victoria gazdelor sau egal și cel mult 3 goluri marcate în meci. Considerăm această miză cea mai sigură pentru pariuri sportive în confruntarea Almere City – FC Eindhoven.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status