❌ Alaves – Eibar, La Liga 2, 8 Iunie

Home » ❌ Alaves – Eibar, La Liga 2, 8 Iunie

Ne continuăm periplul prin seria de meciuri fotbal cu baraje de promovare pentru accederea în campionatele de top, cu o nouă partidă de la care țintim profitul garantat. Meciul Alaves – Eibar (1-1, în tur) este programat joi, 8 iunie, de la ora 22:00, pe Estadio Medizorrotza (Vitoria-Gasteiz). Partida de calificare în finala pentru promovare poate fi urmărită pe Digi Sport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Alaves – Eibar

Deportivo Alaves

Era sezonul 2015-2016 când Deportivo Alaves reușea promovarea directă din Segunda Division (denumirea de atunci a ligii secunde din Spania) către primul eșalon, iar vreme de șase sezoane a rămas în elită. După retrogradarea de anul trecut era de așteptat ca Alaves să vizeze revenirea imediată în La Liga, doar că Deportivo nu s-a încadrat între cele două locuri de promovare directă.

A încheiat sezonul regulat pe locul al patrulea, ceea ce-i asigură disputarea meciului retur din primul tur de baraj pe teren propriu. Problema lui Alaves a fost că n-a reușit să se impună în suficient de multe meciuri pe final de sezon ca să obțină promovarea directă. Deportivo a câștigat doar două din ultimele opt etape, ceea ce a plasat-o în spatele echipelor Granada, Las Palmas și Levante – care au avut o formă mai bună de partea lor.

O eventuală calificare în finala barajului de promovare ar reuși să le mențină vii speranțele de promovare fanilor echipei, care făcuseră mare scandal la retrogradarea de anul trecut.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

  • Sivera – Tenaglia, Abqar, Sedlar, Duarte – Sevilla, Benavidez, Guridi – Rioja, Sylla, Jason

SD Eibar

Dacă e o echipă îndreptățită să se ciudească pentru că a ratat promovarea directă aceea este SD Eibar – care a condus aproape tot campionatul dar a clacat total inexplicabil pe final. Înaintea inutilului succes din ultima etapă a sezonului regulat, Eibar – de pe prima poziție – a avut o serie de nouă meciuri la rând fără să poată câștiga niciunul. Asta în condițiile în care a avut și multe partide permisive, cu adversari care nu mai aveau nicio motivație reală în joc.

Crisparea din atac a celor de la Eibar a contat enorm de mult și a făcut ca trupa antrenată de Garitano să piardă toată agoniseala de până spre final de sezon. Nici măcar faptul că urmăritoarele sale n-au avut cine știe ce parcurs n-a ajutat-o prea mult pe Eibar, pentru că rata sa de puncte a fost demnă de retrogradare, nu de o echipă care să treacă direct în La Liga.

Acum că trebuie să treacă prin faza de baraj, șansele sale sunt destul de mici, fiind a treia cotată ca șanse înaintea jocurilor decisive, după Levante și Alavaes.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipă probabilă:

  • Zidane – Tejero, Alvarez, Berrocal Gonzalez, Chema – Nolaskoain, Pereira – Corpas Serna, Munoz, Sotichkov – Blanco     

Meciuri fotbal Alaves – Eibar

În afară de remiza din tur, de la Eibar, scor 1-1, cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori pe parcursul sezonului regulat. A fost tot remiză, în turul de campionat, 0-0, la Eibar, iar Alaves a câștigat returul de pe propriul teren cu scorul de 2-0. Înaintea acestui sezon, cele două s-au mai întâlnit în 2020-2021, când ambele activau în La Liga, fiind victorii împărțite pentru fiecare pe teren propriu: 2-1 la Alaves, respectiv 3-0 la Eibar.

Ponturi pariuri Alaves – Eibar

Psf X (rezultat egal la pauză sau la final) – cotă 1,57 (Superbet) ❌

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Este genul de meci echilibrat pentru lupta la promovare, care are toate șansele să se ducă în reprize suplimentare sau chiar lovituri de departajare de la 11 metri. Așa că cel mai cinstit pentru noi ar fi să mergem la pariuri sportive pe un rezultat de egalitate la pauză sau la final. După 1-1 în tur, ambele echipe vor aborda prudent returul, mai ales că se cunosc foarte bine una pe cealaltă. Fiecare ar fi putut să promoveze direct dacă ar fi avut o formă decentă pe final de sezon, dar ambele au avut de suferit grav la acest capitol și au ajuns doar la baraj.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status