❌ Ajaccio – Marseille, Ligue 1, 3 Iunie

Home » ❌ Ajaccio – Marseille, Ligue 1, 3 Iunie

Ne despărțim în acest weekend și de meciuri fotbal din Ligue 1, campionatul francez care ne-a oferit foarte multe momente bune pe parcursul întregului sezon. Meciul Ajaccio – Marseille se joacă sâmbătă, 3 iunie, de la ora 22:00, pe Stade Francois Coty (Ajaccio). Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4, în multiplex cu toată etapa 38 din Franța.

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Ajaccio – Marseille

AC Ajaccio

O echipă prea mică pentru rigorile mult prea ridicate din Ligue 1, cu atât mai mult cu cât a fost un sezon atipic – cu patru echipe retrogradate direct, în loc de două cum era până acum. Așa că Ajaccio, din postura de nou-promovată, cu cel mai mic buget n-a putut face față până la capăt. A avut și câteva rezultate bune, de care s-au mai legat speranțele fanilor corsicani, dar n-a fost deloc suficient pentru a supraviețui până la capăt. Astfel, cu 23 de puncte, AC Ajaccio este penultima în clasament, cu 12 lungimi sub poziția care asigură salvarea de la retrogradare. Ce-i drept, rezultatele au fost din ce în ce mai slabe în ultima vreme când perspectiva retrogradării se contura tot mai clar. Cei de la Ajaccio au parcurs ultimele trei luni fără niciun succes, cu zece eșecuri și doar două rezultate de egalitate, golaveraj 2-28.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipa probabilă și absenți:

  • Sollacaro – Gonzalez, Vidal, Avinel – Youssouf, Marchetti, Barreto, Strata – Bayala, Toure, Nouri
  • Absenți: Belaili, Cimignani, Hamouma, Mayembo (accidentați)

Olympique de Marseille

N-a reușit formația din Marsilia să lege cel de-al doilea sezon consecutiv din postura de vicecampioană, după ce a scăzut din ritmul rezultatelor bune în ultimele runde. Iar în tot acest timp s-a remarcat Lens, cea care și-a asigurat matematic poziția a doua. Nici locul 3 nu este rău pentru Marseille, care va intra în tururile preliminare din Champions League.

Chiar dacă a avut momente când se afla în coasta liderului PSG, formația lui Igor Tudor a dat mereu de sincope nedorite în puncte cheie ale sezonului. De remarcat ar fi parcursul foarte bun din deplasări al lui Olympique, care a strâns 39 de puncte de afară, cu cinci lungimi peste cele produse pe Stade Velodrome (cu un meci mai mult disputat acasă până acum).

Situația lui Igor Tudor pentru sezonul viitor este incertă, dar Marseille are un blazon de păstrat și fanii speră la un succes în etapa de despărțire.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipă probabilă și absențe

  • Lopez – Mbemba, Bailly, Balerdi – Under, Rongier, Veretout, Clauss – Guendouzi, Vitinha, Sanchez
  • Absenți: Gigot, Harit, Ruiz, Ounahi (accidentați), Payet (suspendat)

Meciuri fotbal Ajaccio – Marseille

Poate că pare greu de crezut, dar Ajaccio este una dintre echipele care a reușit să câștige în acest sezon pe Stade Velodrome contra lui Marseille. A fost 2-1 pentru corsicani în turul de campionat, la opt ani distanță de la precedenta întâlnire directă. Înainte de acel joc, Marseille și Ajaccio s-au mai întâlnit în sezonul 2013 – 2014, ultima oară când AC mai fusese în Ligue 1. Atunci OM a bifat un dublu succes cu 3-1, tur-retur.

Ponturi pariuri Ajaccio – Marseille

2 și sub 4,5 goluri (câștigă Marseille și se marchează cel mult patru goluri în meci) – cotă 1,72 (Betano) ❌

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

E greu de mizat pe altceva la pariuri sportive decât pe un succes al oaspeților, dată fiind forma deplorabilă a celor de la Ajaccio. În același timp, ne uităm peste ce rezultate a înregistrat Ajaccio și ne vine greu de crezut că se lasă cu mai mult de patru goluri înscrise în meci. Mai ales că Marseille nu este genul de echipă care să apese pedala de accelerație atunci când se află în avantaj. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status