❌ AIK – Malmo, Allsvenskan, 23 iulie

Home » ❌ AIK – Malmo, Allsvenskan, 23 iulie

Orice final de săptămână vine cu o multitudine de meciuri fotbal, iar atenția noastră se îndreaptă înspre campionatele nordice, care vin cu ofertă vastă pentru iubitorii de pariuri sportive. Duminică, 23 iulie avem parte de confruntarea AIK – Malmo din Allsvenskan, partidă ce este programată de la ora 16:00 pe stadionul Friends Arena din Solna.

Sari direct la pont >>

AIK – Malmo

AIK Fotboll

AIK vine în acest meci cu nevoie mare de victorie sau cel puțin o remiză, deoarece încearcă să scape de locurile retrogradabile din clasament, iar o înfrângere i-ar sedimenta prezența în zona roșie a clasamentului.

Este cât se poate de evident faptul că trupa antrenată de norvegianul Henning Berg nu a avut parte de un sezon foarte reușit, însă rezultatele recente obținute în meciurile recente denotă o ușoară creștere de formă și mai presus de toate motivația jucătorilor de a se salva de la retrogradare. De la debutul acestui sezon competițional AIK a reușit să câștige doar 3 meciuri fotbal și a obținut alte 4 remize, înregistrând de asemenea 8 înfrângeri în cele 15 etape disputate.

Poziție în clasament

Rezultatele slabe din acest sezon o clasează pe AIK pe poziția 14 în campionat, prima poziție ce retrogradează în liga secundă din Suedia. AIK are un total de 13 puncte cumulate, dar este la doar 1 punct în urma ocupantei locului 13 și are un meci restant față de această echipă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Nordfeldt – Thychosen, Tihi, Papagiannopoulos, Haliti – Modesto, Hussein, Seletros, Otieno – Guidetti, Besirovic

Malmo FF

Malmo este creditată cu prima șansă la victorie, cel puțin conform marilor case de pariuri din România, cu o cotă de 1,96 pentru victorie față de cota 3,90 atribuită de Unibet echipelor pentru acest meci.

Cu toate că e favorită categorică pentru câștigarea acestui meci, Malmo vine după o serie de 2 înfrângeri consecutive suferite în Allsvenskan, înfrângeri ce i-au permis echipei Elfsborg să preia șefia clasamentului și o pun în pericol pe Malmo de a pierde chiar și poziția a 3-a.

Poziție în clasament

Malmo ocupă locul 3 în campionat cu 34 de puncte cumulate în 15 meciuri jucate, fiind la 2 puncte în urma liderului Elfsborg și la 4 puncte deasupra ocupantei locului 4, Djurgarden.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Dahlin – Jansson, Moisander, Busanello – Ceesay, Pena, Rosengren, Rieks – Ali, Thelin, Nanasi

Meciuri fotbal AIK – Malmo

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate între AIK – Malmo denotă clar faptul că Malmo este echipa mai valoroasă, deoarece aceasta a obținut 3 victorii, un singur meci a fost câștigat de AIK, iar 2 partide s-au încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri AIK – Malmo

Șansă dublă și Peste/Sub (Malmo sau Egal și Peste 1.5) cota 1.60 (Get’s Bet) ❌

Mereu căutăm ponturi fotbal ce au șanse mari de reușită, iar pentru partida AIK – Malmo credem că am găsit pontul câștigător. Cele două echipe nu se află la cea mai pozitivă serie de meciuri fotbal, însă înfrângerile suferite de Malmo au survenit împotriva unor echipe din topul clasamentului, ceea ce denotă faptul că nu ar trebui să întâmpine probleme în meciul cu AIK.

Cu toate acestea, nu dorim să riscăm prea mult și am decis să vă propunem ponturi pariuri azi cu miza pe șansă dublă cu victoria oaspeților sau egal și cel puțin două goluri marcate în meci. Am ales acest pont deoarece avem mare încredere în determinarea echipei oaspete de a rămâne în lupta pentru titlu, iar pentru acest lucru va avea nevoie de puncte din acest meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status