✅ AIK – Elfsborg, Allsvenskan, 11 iunie

Home » ✅ AIK – Elfsborg, Allsvenskan, 11 iunie

Dacă zilele de vară devin din ce în ce mai calde, mergem în țările nordice pentru a ne răcori puțin și pentru a vedea fotbal de calitate ce ne poate ajuta să rotunjim profitl la pariuri sportive. Ajungem în Suedia unde avem parte de meciurile etapei 12 din Allsvenskan. Duminică, 11 iunie ne delectăm cu confruntarea dintre AIK – Elfsborg ce se joacă la ora 16:00 pe stadionul Friends Arena din Solna.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

AIK – Elfsborg

AIK Fotboll

Cu toate că este abia etapa 12 din prima ligă suedeză, AIK simte presiunea și are nevoie de victorie în acest meci pentru a nu se afunda în zona roșie din clasament. Formația antrenată de suedezul Andreas Brannstrom vine în acest meci după un rezultat ceva mai pozitiv, o remiză obținută împotriva echipei Kalmar, însă este în căutarea celei de-a doua victorii din acest sezon.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

AIK se află clasată pe penultima poziție în clasament (15) cu un total cumulat de doar 7 puncte în urma unei victorii și a 4 remize obținute în 11 meciuri jucate. Golaverajul echipei este unul rușinos și denotă probabil problemele cu care se confruntă echipa. Aceasta are 8 goluri marcate și 15 primite.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Nordfeldt – Modesto, Tihi, Papagiannopoulos, Haliti – Hussein, Keita, Durmaz – Magashy, Faraj, Ayari

IF Elfsborg

Elfsborg vine în această partidă cu perspective complet opuse adversarei sale din acest meci. Formația lui Jimmy Thelin este angrenată în lupta pentru titlu în prima ligă din Suedia însă bineînțeles mai e mult până departe. Elfsborg are obiectivul să obțină victoria în fiecare etapă și nu se uită prea mult în viitor pentru moment, întrucât mai sunt de disputat 18 meciuri până să se încheie sezonul.

Forma echipei este una foarte bună iar acest lucru se reflectă și în clasament. Ultimele 5 meciuri fotbal disputate de Elfsborg în campionat i-au adus echipei 4 victorii consecutive și o remiză, iar acest lucru denotă determninarea echipei de a-și atinge obiectivul de a deveni campioană.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Poziție în clasament

Echipa lui Thelin ocupă poziția secundă în Allsvenskan cu 26 de puncte cumulate în 11 meciuri jucate, și este la doar 2 puncte în urma liderului Malmo. Cu toate acestea, nu este singura echipă ce amenință poziție de lider a lui Malmo, întrucât Hacken are și ea 25 de puncte și se află pe locul 3 în clasament.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Vladimarsson – Larsson, Holmen, Lagerbielke, Hult – Qasem, Baidoo, Romer – Okkels, Gudjohnsen, Ondrejka
  • Absenți: Widell (accidentat)

Meciuri fotbal AIK – Elfsborg

Situația pare să fie complet inversată sezonul acesta comparativ cu ce ne indică istoricul meciurilor directe dintre AIK – Elfsborg. Ultimele 5 partide disputate între aceste formații i-au adus echipei AIK 3 victorii, o remiză și un singur meci a fost câștigat de Elfsborg.

Ponturi pariuri AIK – Elfsborg

Șansă dublă (X2) cota 1.32 (Mozzart Bet) ✅

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Este un meci interesant și cu singuranță nevoia disperată de puncte poate fi un factor decisiv în această confruntare, de aceea riscul e puțin crescut pentru cei ce oferă predicții fotbal. Cu toate acestea, am găsit ponturi pariuri azi pe care le considerăm foarte sigure, cum e miza pe șansă dublă. Elfsborg a suferit un singur eșec sezonul acesta, iar meciul pierdut a fost împotriva unei echipe de top, Hacken. Drept urmare, considerăm că Elfsborg nu va pierde această partidă și am mizat pe șansă dublă cu victoria oaspeților sau egal.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status