✅ Aalesund – Tromso, Eliteserien, 11 Iunie

Home » ✅ Aalesund – Tromso, Eliteserien, 11 Iunie

Avem norocul de a fi conectați în această zi de duminică printr-o etapă plină de meciuri fotbal din Norvegia, cu partide care mai de care mai interesante de pariat. Meciul AalesundTromso se joacă duminică, 11 iunie, de la ora 18:00, pe Color Line Stadion (Alesund). Chiar dacă sunt pe ultimul loc, gazdele pornesc cu prima șansă conform caselor de pariuri, la o cotă de 2,40 pentru victorie, față de 3,10 pentru un succes al oaspeților.

Sari direct la pont >>

Aalesund – Tromso

AFK Aalesund

Startul fals de sezon o plasează pe Aalesund pe ultimul loc în clasamentul la zi din Eliteserien, plus o recentă eliminare din NM Cup (faza șaisprezecimilor), la capătul unui meci nebun cu Brann – cu multe răsturnări de scor. Singura victorie din campionat produsă de Aalesund în acest sezon a fost cu una dintre echipele de renume, Molde  (scor 3-1) – fiind marea surpriză a acestui început de campionat.

Marea problemă a lui Aalesund a fost la începutul sezonului legată de faza ofensivă, pentru că nu reușea să marcheze aproape deloc. Primele goluri reușite au venit abia în al optulea meci de campionat, la acel succes cu Molde mai sus menționat, în rest au fost șase înfrângeri și o remiză fără să fi marcat vreun gol. Forma nu s-a îmbunătățit nici după acel unic succes de până acum, dar măcar Aalesund a reușit să mai și marcheze în următoarele jocuri de campionat, 1-3 la Sarpsborg, respectiv 1-3 cu Brann.

Echipa probabilă și absenți:

  • Gryetbust – Andersen, Fallman, Hopland – Munksgaard, Diop, Segberg, Kitolano – Lunding, Ebiye, Atanga
  • Absenți: Ammitzboll (accidentat)

Tromso TIL

Una dintre cele mai pragmatice echipe în acest sezon a fost Tromso, care a reușit să strângă 17 puncte din cele nouă jocuri disputate, deși a marcat de numai 11 ori. Dar factorul decisiv a fost o defensivă bine pusă la punct, cea mai bună din campionat de până acum, cu doar opt goluri încasate. Ce ar mai fi de remarcat pentru Tromso, faptul că n-a pierdut niciun meci în deplasare în 2023, ultimul eșec datează tocmai din septembrie 2022, la un 1-2 în precedenta ediție de campionat, la Haugesund. Asta certifică soliditatea echipei, pentru că doar o gruparea foarte bine organizată ca joc reușește să-și păstreze linia de meciuri fără înfrângeri pe teren străin. Ultimele trei partide de afară au fost chiar victorii: 1-0 la Stromsgodset, 2-1 la Ham-Kam și 2-1 la Haugesund.

Echipă probabilă și absenți:

  • Haugaard – Gundersen, Oyvann, Jenssen – Vesterlund, Paintsil, Bassi, Opsahl, ANtonesn – Norheim, Erilen
  • Absenți: Mikaellson, Opshal (accidentați)

Meciuri fotbal Aalesund – Tromso

În general, Aalesund și Tromso au avut statut apropiat ca nivel de club și de performanță sportivă. Așa se vede și din istoricul confruntărilor directe, mai ales în ultima vreme. Ultimele două dueluri au avut aceeași soartă, 2-2, iar înainte au fost victorii împărțite de o parte și de alta. Cu precizarea că Aalesund a fost o vreme și în liga secundă, ceea ce a făcut ca seria confruntărilor directe să fi fost întreruptă în perioada 2017 – 2022.

Ponturi pariuri Aalesund – Tromso

X2 (egal sau câștigă Tromso) – cotă 1,57 (Get’s Bet) ✅

La cum se prezintă situația celor două echipe înaintea meciului direct, nici că s-ar putea să mizăm la pariuri sportive pe altceva decât X2. Tromso a arătat în dese rânduri că este o echipă solidă, serioasă și capabilă să scoată puncte indiferent de adversar. Cu atât mai mult cu cât urmează să întâlnească un oponent definit de naivitate, care cu greu a reușit să pună în pericol echipe chiar mai slab cotate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status